Природа и здравље

Како уклонити из организма смртоносни графен и остале отрове

Изгледа да је биолошки рат против човечанства ушао у нову фазу. Из фазе „љубазно Вас молимо да примите ову пријатељску и спасоносну вакцину“, дошли смо до фазе у којој геноцидни глобалисти покушавају да на силу, претњама и уценама, спроведу план истребљивања целог људског рода путем смртоносних инекција. 

Ирационални и очајнички покушаји државних службеника и националних лидера да појачају примену овог биолошког оружја заснованог на употреби шиљастих протеина(„spike proteins“) и графен оксида, су сигуран знак да цела та ситуација нема никакве везе са њиховом бригом за јавно здравље. Напротив, ту се од почетка радило о наметању употребе експерименталних и смртоносних инекција које садрже нано-технологију способну да мења људске гене, заједно са отровним честицама за које се добро зна да изазивају симптоме непостојеће болести „Ковид 19“

Сведоци смо глобалног подухвата истребљења који се одвија под лажним називом „иницијатива за јавно здравље„.

Тај подухват је подржан од новинарско-терористичких медија, од великих интернет сервиса („Big Tech“ – Gugl, Fejsbuk, Tviter…) који цензуришу сваки покушај изношења истине и од злочиначких научних часописа и институција као што су амерички државни Центар за контролу болести (CDC), Светска здравствена организација (WHO) и остале. Сви они су се удружили да лажу и варају своју публику коју свесно убијају биолошким оружјем које су сами направили. 

Ковид-19 је у ствари обични вирус прехладе коме су променили име. То је разлог због кога физички узорак „новог“ Ковид-19 вируса никада није изолован из тела оболеле особе и приказан у јавности као узрочник болести. У ствари, болест је изазвана биолошким оружјем на бази шиљастих протеина и графена. ПЦР тестови означавају људе као „позитивне“ зато што ти људи у себи имају фрагменте ранијих прехлада или чак вакцина против грипа које су примили претходних година. 

Да ли је вакцина у ствари жиг звери?


У Јовановом откровењу стоји да је број човеков и број звери 666. Биолошка основа људског тела је хемијски елемент угљеник. Угљеник се налази на шестом месту у периодном систему елемената, зато што се његов атом састоји од 6 електрона, 6 протона и 6 неутрона. Дакле, 666. Основа нашег телесног живота је 666. Зато је то „број човеков„. Тај број се односи на чисто материјални живот. Ако човек изгуби Дух који је Бог усадио у његово тело, остаје му само та материјална основа и он постаје бездушна звер — 666. Крајњи материјализам.

Какве то везе има са ковид вакцинама? Око 99% садржаја свих ковид вакцина је графен. Графен је ЧИСТ УГЉЕНИК. Графен је нано-кристал сачињен од шестоугаоних решетки угљеника, дебљине само једног атома.

Помоћу графена је могуће утицати на људски мозак, управљати људима као са роботима и такође је могуће преко 5Г мреже пратити шта се дешава у човеку. О томе детаљно пише у чланку објављеном на Борби за веру „Технологија неуро-модулације на бази графена је СТВАРНОСТ“. Важно је нагласити да нису само вакцинисани људи примили у своје тело графен. Графен је ушао у вас и преко маски које су пуне графена, онда преко ПЦР тестирања јер штап који вам увлаче у нос на свом врху има много графена и на крају, путем запрашивања која се врше из авиона. 

Чишћење организма од графена, шиљастих протеина и осталих отрова 

На сајту ММС-Семинар објављен је видео у коме шпански научник Рикардо Делгадо (Ricardo Delgado) који је са својом групом истраживача под називом „Пета колона“ (La Quinta Columna) први открио свету да се у вакцинама налази графен, објашњава како можемо да извршимо уклањање графена и шиљастих протеина из нашег тела. На сајту пише: „…графен оксид није нарочито стабилан у телу и мора да се додаје, поново и поново. Зато постоје толико честе поновне вакцинације. (Прва доза, друга доза, трећа доза…- прим. прев.) Тело може самостално да потпуно избаци графен оксид а ви можете да убрзате тај процес помоћу следећих састојака:

  1.  Глутатион – разлаже графен
  2.  НАЦ (NAC = N-Acetyl-Cysteine) 600-750mg (покреће тело да самостално производи глутатион)
  3.  Цинк
  4.  Кверцетин (Quercetin)
  5.  Витамин Д3
  6.  Сикавица (Гујина трава)
  7.  Мелатонин 1-10mg (против 5Г)
  8.  Зеолит

Графен не само да узрокује телесни магнетизам већ може постати опасан кад се укључи 5Г мрежа. 5Г мрежа још увек није потпуно активна у многим земљама, али кад ускоро проради пуном снагом, не бисте требали да имате ни мало графена у свом телу… Чак и вакцинисани људи могу поправити нека здравствена оштећења! “ На крају да подсетимо: Господ нас може излечити и спасити од свих невоља. Ово је време молитве, покајања, исповести, причести, добрих дела милости према ближњима, да би смо добили невидљиви штит Божије заштите који у православљу називамо Благодат. 

Аутор: Вељко Б. Ужичанин

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!