Мишљења

Како су у српском политичком врху хомосексуалци сви до једног, оваква фотографија промовише европизам и цивилизацију

Подизањем заставе испред Палате Србија и геј пољупцем у Народној скупштини Србије отворен је „Европрајд 2022.“

Ова „недеља поноса“ како је називају организатори, кроз 130 догађаја трајаће све до суботе када ће великом шетњом бити и завршена испред те исте Народне скупштине. Још од 2015. године свака геј парада симболично се отвара геј пољупцем у Скупштини Србије. Поред тога што тамо не би могао ни да уђе, било који мушкарац који би одлучио да своју супругу пољуби у Скупштини Србије, поред казне био би проглашен и непристојном сељачином.

Али како су у српском политичком врху хомосексуалци сви до једног, оваква фотографија промовише европизам и цивилизацију. Њихова застава подигнута је симболично у подне, отварању су присуствовали амбасадор САД-а, шеф Делегације ЕУ и многи координатори за људска права али прајд је имао и своју куму, жену под надимком Сајси која је и подигла ову заставу.

Филмске пројекције, концерти и разне манифестације које следе треба да убеде људе како је настраност постала принцип живљења. Људима је понуђена додатна забава у којој су и сами били учесници, мало су шетали, енергију избацили, мислили да су нешто променили.

Народ је поново обманут од руке политичара и њихових службеника из СПЦ. Тек након што је народ изашао на улице огласио се и патријарх, тобоже молећи се за светињу брака. Тужно читајући унапред написане текстове састављене у кући Великог брата и тако свесно учествујући у издувном вентилу народа. Другом руком пишући телеграм саучешћа краљу Чарлсу у којем наводи: „Ваша мајка је цели свој живот посветила пре свега миру, преко потребном свету. Она је била планетарни симбол мудрости, храбрости и родољубља и с правом је носила титулу заштитника вере. Тако и данас када одлази, у то сам сигуран, иде тамо где праведници блаженствују.“

Не, ово није написао папа Фрањо, захвалан због Елизабетиног аминовања бомбардовања Србије, већ српски патријарх лично. Ово је његова најскандалознија изјава још од оне: „Ја и Загреб волимо се јавно-ја и Хрватска волимо се јавно, у инат свим душманима.“

Лично он је и то званично забранио свештеницима јавно изјашњавање на друштвеним мрежама. Тј. само онима који не могу да се појављују на националним медијима. Ако се зовете Ненад Илић или Предраг Поповић можете да коментаришете шта код хоћете, или шта вам се каже. Електронска теологија је у систему служби, како би се човек у гледању њихових клипова духовно задовољио. Па ни у цркву не мора да се иде кад све има на Јутјубу, а не д’о Бог још изаћи на улицу.

Као шлаг на торту долази, не случајно баш сад, орден Светог владике Мардарија на груди комунистичке мрцине Шешеља. Онај ко изађе на улицу биће нападнут, као и народ на литијама од свештеника Предрага Поповића, јер су му само на дан преотели популарност и „шер.“ Илић ће опет подржати све, а највише свог сина који је направио геноцид над српском омладином. Ови министри пропаганде су управо и задужени за овакве ствари и реагују само по потреби и преносе их само медији који презиру српство.

Ако политички и црквени врх позива да се на литије дође у што већем броју, то није молебан за спас породице јер су ти исти и довели хомосексуалца за премијера. Ови мирни протести не само да су безопасни за режим већ су и корисни због испуштања нагомиланог беса. Онда следи пуштање „буве“ и уношење немира међу народ који се међусобно треба оптуживати за неуспех као што су то наведени „свештеници“ радили.

Народ мора сам да преузме борбу за ослобођење Србије и само протести огромног броја људи који се десе спонтано могу донети промене. Ова болест је победила и она се не лечи шетњом…

Аутор: Деки РС

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!