Мишљења

Како скинути са власти нарцистичког психопату са аналним садо-мазохистичким агресивитетом?

У бризи за институцију председника државе као органа власти, a као доктор медицине* са радним искуством из швајцарских психијатријских клиника, морам да се придружим професорки психологије Мили АЛЕЧКОВИЋ у њеној детаљној и храброј анализи о опасности коју психопата АV-а представља по наш народ:

https://srbin.info/politika/dr-aleckovic-strucna-analiza-mentalnog-profila-vucica-analno-fiksirani-psihopata/

Без обзира што је прилог у србин.инфо о душевном стању “председника“ Србије оскрнављен намерним погрешним читањем у ватиканском стилу (свако ђ је изговорено као д ј, с погрешним акцентом) и што се о неким детаљима диагнозе може дискутовати – оно што је битно, јесте да један психопата на челу државе са садо-мазохистичким карактером и тешким нарцизмом који пројектује своје агресије на све нас и на наше државне структуре, представља претњу за наш опстанак као нације.

О тој опасности и ја сам писала већ пре неколико година:

http://www.kmnovine.com/2021/10/Vucic.html

http://www.kmnovine.com/2018/01/psihopatija.html

https://borbazaistinu.rs/sizofreni-veleizdajnicki-i-uvredljiv-govor-av-a-srbima/

Tенденција AV-a да нас константно као народ извргава руглу, понижава и застрашава je део једног борделаин структурираног психопатског криминалног карактера, a не неког психотичног стања – зато, његова одговорност, јесте дата. Нема ту психотичних елемената који би га оправдали (!Aleckovic). Али мешавина борделаин карактера са предимензинарим егом у центру бића нарцистичке природе – то је страшна комбинација, која нас излаже и смртним опасностима.

Најстрашније је да овај психопата пројектује своје агресијe ка нама – ка народу, Srbiji. Он ужива, болесно, у предавању КиМ и “вођењy“ народа у ЕU која неће да нас прими, јер нас тако све заједно вуче за нос. A AV ужива и у самом јавном признању да је он лично наредио криминално рушење Сава Мале где је убијен један полицајац! Њeгов его нам каже: “ја могу и полицајца да убијем, у сред Београда, па шта, може ми се, силан сам, најјачи сам, највреднији… – могу све“.

Недостатак било којих осећања, емпатије за жртве извирују из сваког његовог наступа – он једноставно  ужива у мучењу и издаји : против-законито представљање злодела Беливука јавности, беше грозна представа његовог не-људског, не-правничког и апсолутно неморалног мафијашког криминалног бића.

AV није способан да одвоји нормално од ненормалног – зато балансира на ивици шизофреније са својим борделајн карактером. Нажалост, опасна психопатија јесте ментално инфекциозна – друштво се квари, поштени полицајци отпуштају, поткупљене судије напредују, извештачи о Истини се затварају, организyjy ce противуставни “избори“ без КиМ, превремено …то су све мафијашке, чисто криминалне анти-србске радње с којима се држава директно урушава.

Нарцизам „председника“ инфицирао медија Србије:

https://borbazaistinu.rs/narcizam-predsednika-inficirao-medija-srbije/

Не треба ни споменути Крушик, Јованицу, убиства Ивановића, Цвијана… Иако SAD управо сада наоружавају наше непријатеље на југу саме Србије – “председник“ не реагује, не штити наше интересе.  Не представља ли и то једну опасност за наш голи опстанак? Такво пасивно понашање? ДА!

Изванредна ситуација – тражи и изванредне мере. С обзиром да смо једна од најстаријих нација с календаром од 7532 године, са траговима по целој планети, са србицом из Винче коју зову “палеосанскритом“… имамо слободу да уведемо досад невиђено скидање болесника са власти, по лекарском упуту. Довољно је да само један једини психијатар у радном односу у Србији, напише упут за затворено психијатријско оделење, па да амбулантни психијатријски тим смири овог по друштво опасног психопату и одвде га иза кључа. Или он или ми! Лекари имају правну моћ да ово изведу. Пуномоћје је управо дефинисано у сврху заштите интереса заједнице.

Иако лекар не сме да јавно изда пацијента и обелодани његове слабости, болести, ране… овде се ради о моралној обавези да се спасе цела једна нација: обелодањење патологије не-човека који издаје све националне интересе јесте “ људска дужност најсветлија“ у овом случају. Не само ја, него сви психијатри и психолози Србије, морају сад устати.

Степен разарања Србије је достигао ниво где повратак није могућ. Писати аргументоване тужбе институцијама не вреди. Организовати праведне изборе је неостварљиво. Борити се против мафије која је разоружала народ користећи највероватније самоорганизованo убијање деце у Рибникару, је бесмислено.

Сaмо поштени лекари, савесни и неподкупљиви, могу сада да спасу шта се спасити може.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години, у коложегy, 12-ог

*

лекар формиран на немачком универзитету, Albert-Ludwigs-Universität, са докторском титулом из неурохирургије :

https://books.google.pt/books/about/Langzeitergebnisse_nach_Frueh_und_Spaeto.html?id=rd7yNwAACAAJ&redir_esc=y

https://www.archivportal-d.de/item/Q7QIFGHFYE2TLUFXLINLTV4KJLSQNLJ3?query=Gabriel+Uhlich&isThumbnailFiltered=false&rows=20&offset=0&viewType=list&hitNumber=8

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!