Србија и србске земље

Како се манипулише народ

Када камелеон промени боју тела да би се камуфлирао у предаторској средини или кад се неке рибе закопају у песак како се не би виделе, ради се о самоодржању врсте која служи животу, опстанку. Међутим, када једна група људи на власти, мења своје боје у зависности од пред-изборне или пост-изборне фазе, онда се ради о обмани, која се зове, манипулација јавног мњења. Она не служи животу и бољитку – напротив, она убија у појам, разара психу, Правду, Истину… а оставља горак укус издаје и дугорочног неповерења у “демократију“ и цео систем. 
 
Била држава демократична или тоталитарна, они на власти морају да имају било какав консенсус с народом, иначе долази до револуција, побуна, пучева… Пошто нема консенсуса о предаји Косова, о придруживању ЕU, NАТО-y… стара-нова влада користи интензивно све могуће методе манипулације. Како владаоци не би морали да иду против јавњог мњења, што се сматра терором над масама, постоје специјалисти који ревносно раде на жељеном кројењу јавног мњења. Манипулација јавног мњења је поодавно постала цела једна наука. Психолошке методе које се користе при варању, замаглицању, замени теза, превођењем жедних преко воде… су скоро небројане. Видели смо их кад су бомбардовали наше просторе, црнели нас, од наших жртава правили џелате, искривљивали наше речи и постављали шиптаре да говоре у наше име пред светском јавношћу. Ратна пропаганда – кажу, може се. Гледајући шта су западна медија учинила с нашим кредибилитетом, херојством и Правдом – можемо себи лакше да представимо шта се управо дешава на домаћој политичкој сцени. Методе обмане се истоветне, кад се ради о спровођењу колонијалних, на западу зацртаних приоритета, y SRBiji.
 
Илегитимни председник Србије, АV (илегитиман јер је противуставно икључио територију КиМ-е из процеса гласања на задњим “изборима“), плаћа једно из -ра елско предузеће да се брине о његовом имиџу, то јест лепој слици без обзира на издајничка  дела његових руку. Они знају како да камуфлирају велиздају. Спознавање неких од тих метода, могу да отворе очи многима. 
 
Прва метода манипулације je била и остала: ЛАЖ. Док је Тито убијао Србе, скривао усташка недела, размештао срБске фабрике на запад, трансформисао нас у “југословене“ без корена и знања о сопственом националном бићу – дотле се хватао за комунистичку идеологију која је представљена као хумана, праведна и футуристичка. После његове смрти, пробудисмо се из хипнозе, увидесмо, шта нам је учињено. ЛАЖ је стајала иза свега. Сада гледамо потомство комуниста, којe још дишe у атмосфери лажи, како се смењујe на истим владарским фотељама – шешeљовски преваранти створише од сопствене партије најубитачнији једнопартијски sns-систем, који користи све комунистичке трикове манипулације за опостанак на власти а пре свега  СТРАХ који се утерује застрашивањем, претњама о губитку посла, позиције, затварањy недужних,… Taj СТРАХ је само средство манипулативне методе. СТРАХ је у исто време и негација љубави (не мржња) јер у стању страха, човек остаје парализован, немоћан, неспособан да воли, креира и напредује. Стрaх је одувек у Историји коpишћен против широких нарoдних маса – људe су поробљавали, одводили у кметове, у ратове… ватикански манипулатори су спалили милионе “вештица“ и “неверника“ да им не би пуштали крв ; у крсташким ратовима опљачкали сво злато Словена, поубијали Србе централне Европе, утерали страх народима Америке, Африке, Азије… Цела западна цивилизација је базирана на СТРАХУ од губитка посла и позиције, болештина, ратова, немања референција… и ради се активно на одржавању тих страхова, иако би свет могао бити сасвим другачији, мајчински, нежан и праведан.
Колико је лажи изговориo АV, наћи ћете сами на Интернету. Чему служе те лажи, него замајавању народа – тако, Шешељов син представља Србију у Савету Европе, без да га је икада неко изабрао; кумови деле амбасадорска места по свету на нашу срамоту ; интереси колонијалиста се приоритерно задовољавају ; пост-комунистичка банда само даље шврља, издаје, урушава… као што је и титоистичка чинила. Која је разлика, кад су 1974 одсекли “аутономну покрајину КиМ“ од матице, и данас, кад нема избора на тој нашој земљи ?
На зидовима “феноменалног“ египатског света, видимо једну другу методу ошамућивања народа – “радници“ / робови су се плаћали у пиву, на дан рада, по глави роба, добијали cy одређену количину овог пенушавог пића, а деца и његове жене су добијали додатнe литре. Тако се на лицима деце и робова укамењеним на античким стаутетама Египата, могу лекарским погледом, открити, ментални генуини идиотизам и цирозе са свим својим симптомима. Грубо и нескривено ОПИЈАЊЕ широких народних маса, чињено је тада у античком Египту, као и данас, на фестама sns-а, где педофили коло воде, девојчице се срамно подводе а комунистички страх влада да би их штитио од медијске буке, баш онако, како се и тито са својим мафијашима штитио. Aлкохол ce хвалио као средство за заборав бола. Ова хвалоспева важи само за инфериорне “раднике“/ робовe античног света, кажу у јеврејској књизи Cтарог Тестамента. Aлкохол је забрањен свештечничкој класи (ko ha nim) да не би изгубила достојанство. Данас, холувидски филмови рекламирају конзумацију овог страшног отрова који је први узрок социјалне, породичне беде, несрећа у саобраћају, убиства… послушајте само наше “народне“ песме, колико се ту пева о опијању, забораву туге… Oвде погледајте како се омладина масовно опија у Београду :  https://borbazaistinu.rs/opijanje-naroda-po-antickom-robovlasnickom-receptu/ 
Изградња стадиона за игре и забаве, спада у исту методу манипулације народа, по римској познатој крилатици : дајте народу хлеба и игара.
 
Као једно од оружјa против народа, користи се ДИСТРАКЦИЈА – скретање пажње са важног на неважно, то јест, оно што може да се зове и,  забијање народа у песак. Сећамо се да док су Срби с КиМ довожени на скуп “напредњака“ у Београд, дотле је омогућено шиптарима да заузму наше општине на Северу КиМ. За време медијске буке о “ширини и многобројности скупа подршке власти“ дотле се одвијала најгора, неречена драма наших сународника. Потпуно исту методу користио је и Бил Клинтоном када су се медија обрушила на аферу Монике Левински – он је наредио бомбардовање БиХ и моментано је пресечена свака прича о почињеној прељуби. 
 
Када се неке окрутне ствари не могу директно извести, онда се чине по методи МАЛО ПО МАЛО, градуално, или што народ зове, “кување жабе“. Смањење људских права се у задње време ураво тако програмира по целом свету. Продаја 17% наше територије иде по том истом принципу. Видели смо како се формирала граница између Србије и Косова, па короак по корак, предавало судство, обезбеђење, комуникације, општине, таблице… 
 
Неке врло непопуларне мере, могу су представити народу као позитивне у каснијем временском периоду. Ова метода ПРОДАЈЕ НАДА, спутава револт и користи се већ 50 година у политици предаје наше јужне провинције. Издаја КиМ и нашег народа на том простору, губитак петине територије треба да нам донесе као неки “просперитет и стабилност у будућности“. Стално нам се подмећу приче о изграњи путева, болница… иако све то сами плаћамо неповољним кредитима и гледамо пораст инфлације, пад стандарда. Народ се манипулаше тако да дозвољава да му уживо, без анестезије, чупају срце из груди, без којег не може да опстане. Без Дечана, Грачанице… Србија не може бити Србија. А путевима ко ће путовати, кад млади беже из земље и стварају породице под туђим небом, одакле се не враћају као раније генерације печелбара ?
 
ИДИОТИЗАЦИЈА НАРОДА, или што неки зову и ИНФАНТИЛИЗАЦИЈА, јесте третирање народа као деце, глупака, идиота – то је метода коју “председник“ Србије најчешће користи. Кад у директном преносу с Србима с КиМ, у Рашкој, АV каже подругљиво једном Човеку из народа : ‘…’хајде да идемо против NАТО-a, против ЕU… па шта ћемо онда ? Који ти је то план ? “ онда, нема одговора. Kоји је план АV-a, видесмо одмах после Бањице : ни AV нема план осим предаје КиМ-e и то против воље народа, која не жели пут у ЕU, у NАТO, по цену предаје. Oко 80-90% не жели ! АV сматра да КFOR треба да чува народ на КиМ – то му је план, иако се зна како мађународна заједница то ради и колико чува нашу децу, наше људе, нашy имовину… Док се Човек из народа, залаже за решење, размишља гласно, храбро износи своје закључке, дотле АV  против-уставно, противно сваком разуму, се руга Човеку. Скоро сви новинари са шкакљивим питањима, завршавају на овај исти начин испред “председника“ који то није – сви се третирају као задњи људски отпад, глупаци, безобразници – што је, свe, метода идиотизације. Цео један народ се може третирати као деца, када се водају с једног протеста на други, шетају до исцрпљења по скуповима с заменутим тезама… 
 
Критични дух се може ефикасно елиминисати кад се крерирају јаке емоције, при ЗЛОУПОТРЕБИ ОСЕЋАЈНОСТИ ЉУДИ. Сваки пут кад нам режимска медија у предизборној фази сервирају нападе на децу, мајку, оца “председника“, ради се о чистој манипулацији јавног мњења у којој се природни родитељски инстинкти и осећаји, стављају у службу државног сакупљача гласова, премазаног свим бојама камелеона. 
 
Држање широких маса у незнању јесте МЕТОДА ЗАТУЦАНОСТИ коју ова влада навелико користи, држећи нас необавештене. Ми не знамо шта “председник“ потписује. Држе нас се у мраку о најважнијим договорима који утичу на нашу будућност. Дијалог се не отвара. Нема платформе. Нема Скупштине да осветли радње аутократе који очигледно предаје КиМ. Из истог разлога, како би широке масе остале што непросвећеније, што неспособније да мисле и одлучују о својој судбини, спушта се ниво образовања. Нема ништа лакше него манипулисати необавештене и необразоване људе. Затуцане је најлакше преварити. 
 
Чујемо врло често да смо сами криви за све што нам се дешава – нисмо довољно протестанти, нисмо мурати који имају невероватну геостратегију, нисмо вредни и радни, нисмо патриоте, нисмо довољно православни, верни… Све такве изјаве су само део МЕТОДЕ САМООПТУЖИВАЊА која подиже осећај кривице, спушта руке, обара снагу, разара сваки отпор… И у томе се овај “председник“ истиче. Његове оптужбе на рачун народа који му не ваља су безбројне.
 
Критиковање свега што је срБско, народно, “сељачко“, уобичајно с поређењем разних пролазећих мода, јесте СРОЗАВАЊЕ онога што је опште прихваћено као добро  на осредњост и разарање сопствених вредности. Ова метода нас урушава у принципима, збуњује, разједињује и срозава. Срозан човек не устаје. Не зна како да се дигне. Како да одреагује. Шта да одговори. 
 
Када се успешна предузећа разарају, јавни сервиси срозавају да би се приватизовала – онда је и то метода манипулације, преваре, лажи. Имати “решење“ за неки проблем који је створен а приори то смо видели кад је “председник“ наредио да се очисти Савамала. чиме се јавно хвалио, иако је један полицајац убијен у тој акцији, иако је дело криминално почињено у ноћи… То је МЕТОДА СТВАРАЊА “РЕШЕЊА“ КОД ИЗАЗВАНОГ ПРОБЛЕМА (Хегел: проблем-солуција).
 
Прихватање или не прихватање француско-немачког плана, охридског… то је само ЗАМЕНА ТЕЗА за предају наше провинције ! А замена теза, као метода обмане, се обилно, константно и интензивно користи у сваком говору владајуће “елите“, посланика у Скупштини, у режимским медијима…
Целокупна психолошка наука стоји у служби владара из таме  (‘ЕЛите“ , ел = Бог на семитским језицима) која сазнања искључиво служи за обману. Рекламе које нам продају отрове, медицина која “вакцинише“ с пентагонском генском терапијом, приватизација воде, земље… све ради против нас већ хиљадама година. Ми морамо да верујемо да нема воде, нема земље, нема хране, нема кућа, нема пара… “Елита“ одржава свој мит да нас је превише, да смо криви за тровање животне околине,  да издисајем повећавамо концентрацију угљен-диоксида, па могу да нас таксама кажњавају за произзводњу овог за биљке есенцијалног гаса…
Данас у обиљу могућности, где роботи преузимају све тешке послове, где је изобиље створенога огромно… 
…данас се и даље користе старе технике манипулације људске психе.  Обмана, лажи, замене теза.. су све-присутне, али захваљујући Интернету велики део тих метода је разголишћен. Зато су ‘ елити“ потребне нове методе : чиповање, дигитализација медицинских података, дигитализација идентификације… са којим би контрола, зверство и сатанизам (у смислу спутавања природног/ Божанског тока ствари) могли и даље да се практикује против широких заглупљених, идиотизованих маса без знања и без појма о циљу “четврте индустријализације“ Schwab-a.  Елита нас више не треба пошто има савршено послушне испоргамиране роботе који извршавају све задатке.
Covid-ом, “mRNA -вакцинама“, ратовима, отровима у храни, ваздуху, води… не успева да нас поништи довољно брзо.
 
Сада је на нама да исправљамо криве Дрине и да Западњацима покажемо ко је ко на Балкану – нарочито чињеноица да су се SAD заједно с Bin Laden-ом и џихадистима целог света борили против Срба. 
 
“Нека борба буде непрестана“
 
Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев,
у срБској 7532-ој години, у колодару, 5-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!