Природа и здравље

Како се лечити и излечити од “короне“ односно бојних отрова

НАЧИН ЛЕЧЕЊА ОД ТРОВАЊА БОЈНИМ ОТРОВИМА И ТЕШКИМ МЕТАЛИМА:

Пуно људи се излечило. Бавим се лековитим биљем. Наравно, одмах ћу свима рећи да ово није корона. Објаснићу вам о чему је реч. Молим вас да прочитате сви јер се уклапате у симптоме, па можете помоћи ближњима.

Бојни отрови сарин и рицин делују на нервни систем. Удишу се. Њима нас засејавају. Када их удахнемо, пролазе кроз нос и уста. У њима пострадају рецептори јер их благо спрже бојни отрови. Зато губимо осећај за мирис и укус. Затим кроз дисајне путеве долазе до крвотока.

У најчешћем броју случајева, сарин реагује на кичму ( јер реагује на централни нервни систем), следеће на шта се спушта то су црева. Ту изазива дијреју( пролив), јер су црева та која реагују на нервне иритације. Други симптом, најчешћи који се исто приписује корони, јесте упала плућа. Шта је то у ствари? Из авиона нам испуштају танке паучинасте силиконске нити. Оне се топе. Када нам уђу у дисајне путеве, спусте се на алвеоле у плућима. Ту се залепе као лепак. На првом снимку плућа, док још имамо само кашљуцање, ништа се не може снимити. На другом, после можда три дана, сниме се ти силикони као беле флеке. Тек шести, седми дан се на снимцима појављују и црне флеке на тим местима. Зашто? Тек тада се могу приметити налепљене бактерије на силикон на алвеолама, или на другом делу плућа, зависи где се спустило. Зато често имамо упалу плућа од наводне короне, а немамо температуру, све до шестог, седмог дана, док се не залепе бактерије. Када се скупе, а најчешће се скупе утицаји и силиконских влати, и бојних отрова, онда се дешава згрушавање крви. Зашто?

Зато што крв остаје без кисеоника, не оксигенује се хемоглобин, и крв се згушњава и згрудњава. Такође се згрушњава и због бактерија које се накупе. Онда се јавља осећај отежаног дисања и “ цигла“ на грудима. Овде сама плућа не могу због силиконских влати да апсорбују кисеоник, с тога не снабдевају крв, и остајемо без кисеоника. Крвни судови остају без кисеоника, значи и органи, међу њима и плућа која се муче, као и срце које се мучи због згрушане крви. Зато имамо лоше снабдевање у екстремитетима, осећај тежине и замарање и слабу покретљивост.

Уколико не кренете са лечењем које ћу навести на време, завршићете у болници на кисеонику и са убадањем игле у стомак за разређивање крви. Значи, као прво, треба схватити да је реч о измишљеној корони, и да смо у биолошком као и психолошком рату.
Начин лечења је следећи и врло успешан:

Да бисмо одлепили онај лепак од силикона у плућима, потребно је од првог дана, када почне кашљуцање да се инхалирамо топлим инхалацијама (провримо воду у коју ћемо ставити камилицу (јер се понаша опуштајуће на алвеоле као пумпица)), босиљак, жалфију. Дакле, топле инхалације минимум ујутру и увече по 20 мин. Пити ујутру и преко дана (увече не) сирупе које нађете за искашљавање, да потпомогну избацивање силикона. Значи- само топле инхалације могу одлепити силикон.

Друго- обавазан аспирин бајеров од 500 мг. Барем увече, зависно од температуре. Он има ацетил салицилну киселину и разграђује згрушану крв. Тако омогућује да крв може да веже кисеоник, и да снабде тако све виталне органе кисеоником. Значи, ниједан други антипиретик осим аспирина.

Треће- уколико имате температуру, хемомицин или неки др.антибиотик који је за дисајне путеве. Ако је од 500 мг.пити један дневно. Јер је присуство температуре у овом случају због бактерија. (Што ће показати CRP). Затим, наравно, лек за желудац, јер је све ово јако и пробиотик два сата после антибиотика. Уколико се појави јако надражајно кашљање, облоге на груди од угрејаног кантарионовог уља. (Крпицу у угрејано уље, па на груди. Преко кесу, пешкир, јорган). Минимум пола сата.

Пити чејеве, барем три пута дневно и бер две лимунаде. Јер пуно течности омогућава испирање отрова и лакше искашљавање.
Уколико сте у тешком стању, да толико тешко дишете, и да имате осећај терета на грудима, онда и ујутру и увече аспирин од 500 мг. Значи, не парацетамол, бруфен у др. Само аспирин! Онда кад крене да делује аспирин, после сат времена у кревет, покријте се добро и презнојавање и пресвлачење. Чајеви ће помоћи презнојавању.

Уколико сте имали пролив можете додати оросал да се надокнаде електролити и смањи малаксалост и ојача рад виталних органа.
Значи, кључ: аспирин бајер од 500, топле инхалације, антибиотик уколико има температуре, презнојавања, пуно течности.
Питајте ако треба додатно појашњење.Наравно: витамин Ц, витамин Б, Д, цинк, чајеви од трава које дижу имунитет, ђумбир, шта год, додатно је од помоћи.

Наравно. Узмите у обзир, ја сам само лаик за медицину, али са стопроцентним резултатима код пријатеља и рођака у овом лечењу.
Спасли смо и једну баку из Смедерева од 80 год. по коју ни хитна није хтела да дође, а била је у јако тешком стању са температуром, малим шлогом, искашљавала брдо белог шлајма, падала, губила се, срчани болесник и дијабетичар. Помогли смо ми и пре свих Бог и истина. Тек кад је оздравила примили је и рекли да је одлично лечена. Снимак је показао завршетак „упале плућа“.

Значи- нисмо је лечили од короне (као ни све друге) већ од тровања бојним отровима и свим осталим страхотама.

Додатак и мала напомена: ко носи маску, има веће шансе да му се развију бактерије у плућима јер што избацујемо капљичним путем на маску, то после удишемо када се осуши. Ове бактерије које су природна појава у усној дупљи улазе директно у плућа где не смеју бити.

Аутор: Вијолета Рађеновић

Извор: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013626488340

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!