Мишљења

Како психопате владају светом – ДЕЛЕГАЦИЈА као метода

Гласање

Када гласамо и учествујемо у “демократским процесима“ – шта тo чинимо? Mи предајемо, сопствену политичку моћ неком другом, да нас представља, па наша судбина и наши интереси, постају “посао“ нама углавном непознатих делегата са сумљивим одликама. Дакле, МИ ДЕЛЕГУЈЕМО СОПСТВЕНУ ПОЛИТИЧКУ МОЋ другима, политичарима. Тако се одричемо сувереног деловања! Добровољно. Свесно или несвесно.

Под утицајем образовања и културелног наслеђа где се партиципација у демократији представља као привилегија савременог времена –  та предаја у руке других, оног што је есенција индивидуaлне моћи, сопствени глас, јесте, вероватно, најгора манипулација од свих. Tо је легално обесправљење и укидање урођеног, природом датог суверенитета. То је свођење Човека на пасивног импотентног пиона-човека са ким се манипулише. То је најтиша и најперфиднија крађа политичке моћи.

Да смо свесни свог урођеног, Богом датог, СУВЕРЕНИТЕТА, урођеног осећајa за Правду и способности да одлучујемо, бирамо најбоље за себе и своје потомоство – онда би, као суверене индивидуе желели, да се наш глас чује, литерално, да вреди. Кад питања од друштвене важности дођу на ред, сваки глас би морао да се услуша – референдум по сваком питању, би био логичан одговор. Гласање подизањем руке, у мањим групама, као и самоорганизација по сваком питању што се тиче уже или шире заједнице, би били природни. Без вертикалне хијерархије, у хоризонаталном систему где смо смо сви на истом нивоу, одлуке би се заједнички доносиле у праведном, истински праведном систему. За то је потребно само мало свести о сопственом суверенитету и самоорганизација. Дакле, глас мора остати део индивидуе у свом свом комплекситету.

Оно што нам се данас представља као “демократија“ је базирано на античком грчком моделу у коме робови, жене, странци… нису смели да гласају, а педофили су писали законе. Од робова без гласа који су чинили већину у Антици, преко кметова без гласа, дошли смо до модерних грађана који делегују своје гласове у илузији да имају неки избор.  А шта “елита“ чини од наших многобројих гласова ? – наравно, што год хоће! Свака нова екипа политичара гура исте потезе на социјалној шаховској табли. Видимо да и после комунизма, једнопартијски систем и даље живи : опресија мишљења, застрашивање и психијатризација слободомишљеника, хапшење новинара, убијање адвокада… несметано иду даље y Srbiji. Смена социјалистичког система СФРЈ није се одразила променама у мултипартијском демократском систему. Беда је иста, ако не и гора. ДЕЛЕГОВАЊЕ сопствене политичке моћи се вршило у комунизму као и данас. Прелетачи из једног крда хрле ка другом, одмах после избора. Онда влада, на привидној бази неког конзенсунса, пише законе који раде искључиво за себе, за “елиту“, за  њен најјефтинији ресторан на Балкану и разне привилегије. Понекад, само ретко, се присети предизборних обећања.

Четири америчка председника су за време двадест година потрошили трилионе долара и уништили милионе живота да би довели Талибане на место Талибана – демократија им је то сасвим легално дозволила! Нико нормалан, ово не би подржао и гласао за то. И наоружавање Украјине је криминално деловање изабраних владајућих елита којима је индустрија наоружања средство за лично богаћење.

“Eлита“ коју диригују педоКриминалци (не! педоФили) oрганизује ратове, убија нас с genskim terapijama, трује пестицидима, загађује својом фабрикама и ваздух и воду и земље… :

https://borbazaistinu.rs/kako-psihopate-vladaju-svetom-pedo-filija-kao-metoda-1/

Све институције државе су корумпиране и киднаповане од мафијашких структура, како код нас, тако и по свету. Цео “деморатски систем“ је лажа који мора да се руши. Ресетовање политичког система нам је потребно, по нашим правилима, којe би оживелo СУВЕРЕНОСТ ИНДИВИДУЕ и дала свима дипломатски ИМУНИТЕТ, онај која елита само резервише за себе и своје сотонске NАТО солдате. Поништење свих њихових закона и писање нових, који одговарају нама и нашој деци, је под хитно потребно.

Образовање

Кад шаљемо децу у школу – шта чинимо ? Предајемо оно што нам је најдраже на свету у руке државних институција да нам “образују“ децу, то јест, моделирају joj знање. ДЕЛЕГУЈЕМО део РОДИТЕЉСТВA ДРЖАВИ. Предајемо формацију душа нашег потомства неким не-транспарентним институцијама чије вредности нису увек наше. Свесно или несвесно, родитељи се одручу права на образовање своје деце.

Тако држава постаје на известан начин, виртуелни родитељ, који моделира наше потомство.  A држава мења своје вредности како јој се ћефне – комунизам, демократија, ЛГБТ… све јој се може. Сво знање које се предаје по универзитетима света је формирано у језуитским мрачним подрумима и не вреди ништа. Не вреди репродукције. Нешто науке је рођено једино у мисаоној светлости неколицине Словена као што су Тесла, Милева Марић, Милутин Миленковић… изван језуитских edukativnih кругова“, наравно. Та племенита, чиста, тачна наука као математика, рођена изван језуитских институција je само доста касније, учвршћена у њихове сотонске токове edukacije. Сврха целокупног језyитског, западног образовног система није просветљење и јачање индивидуе како ми, Словени, то замишљамо. Напротив. Језуити формирају, директно у сопственим институцијама или индиректно преко утицаја на политике UN, послушног роба-човека, без суверенитета и “педофила“ по могућноати, то јест педоКриминалца који ће владати у психопатском стилу без емпатије, родољубља, истинољубљa и бомбардовати недужне, пљачкати Африку, убијати слободомишљенике…

Доказано је научно да нема ничег разорнијег за дечију психу него сексуална експлоатација која углавном завршава са суицидом и незаљечиво разореним животима. Док родитељи трче за хлебом, дотле државе преко Уједињених Нација намећу глобални сатански програм нашој деци. “Европски стандард за едукацију о сексуaлности“, дефинисан постулатима Светске Здраствене Организације (SZO – UN), пропагује став, да је дете од 0-4 године, способно на пристанак сексуалног односа и да може да има капацитет да га одбије ако “осећај односа није пријатан“; дакле способно је да од 0-4 године каже, да или не ! Ако не верујете погледајте овај документ на француском, стране 38, 39, а ако не знате француски, копирајте страну, ставите у неку машину за превођење и уверите се:

https://www.sante-sexuelle.ch/assets/docs/Standards-OMS_fr.pdf

A дете од 4-6 године се мора научити не-агресивном језику (вероватно ово значи да дете мора да прихвати сваки однос без плача). Безбројни документи које државе по свету користе за образовање деце по вртићима целе планете се базирају на овим одредбама SZO а видимо их и по београдским вртићима :

https://www.pravda.rs/2024/2/18/lgbt-propaganda-usla-u-srpske-vrtice-uce-malu-decu-istopolnim-odnosima-evo-dokaza-video/

Стратегија француског здраственог система за 2007-2030, јасно брани ову “нову“ идеју EU сексуалне слободе, “позитивну сексуалност“ којa је као део здравља и која омогућава да се деца “образују“ од најмлађег доба, пa да буду способна да се аутодетерминишу по питању сексуалног конзенсуса; дакле, деца се не образују за живљење емоцијалности и љубави, него директно за секс. И то пре него што науче да читају, пишу и мисле. Језутски приоритети су овде јасно обелодањени и спроведени. Они су супротни свему што словенски дух производи и пројектује за своје потомство.

Нема никакве сумље, да су педоКриминалци (не! педофили) И ДАНАС НА ВЛАСТИ КАО И У АНТИЧКИМ ВРЕМЕНИМА и да потурају своје “глобално образовање“ које легализује педофилију “у име здравља.“ Сексуално злостављање деце постаће прихватљиво aко се језуити не стопирају. Пораст суицида, разорених живота и пад моралних вредности су неизбежни под оркестарстом палицом UN, SZO и ју-део- исламско-ватиканских сотона. Иако су арапске болнице препуне с одбаченим девојчицама које пате од фисти (гнојна запаљења) полних органа, па неподношљиво смрде, управо зато што сатански ислам дозвољава да се дете “удаје“ и кад органи нису зрели за полне односе, то Светску Здраствену Организацију не интересује. SZO се брине за “сексуaлно здравље“ нaше деце? А ми, предајемо образовање у руке первертних психопата који диктирају са врха хијерархијске пирамиде, шта је “добро“.

Уместо да образовањем деца стичу свест о сопоственој божанској, моћној природи она се уче неморалу, материјализму, подаништву, послушности… Нисмо ли ми сви расли по комунистичким образцима? Знамо шта држава може да произведе и како моделише друштво и мишљења. Да ли ћемо сада дозволити да нам западне сотонске идеологије формирају будућа поколења ?

Да смо свесни ове страшне крађе права на образовање сопственог потомства, по сопственим вредностима, сви би одмах повукли децу из државних институција и подучавали би их по сопственим образовним принципима, моделирали би их онако како нам се чини право – прво, децa би знала  ШТА ЈЕ СУВЕРЕНИТЕТ ! ШТА ЈЕ ПРАВО НА ВОДУ ! НА ХРАНУ ! НА КРОВ ! Учили би их да су то права људска права, урођена, Богом дата. Да право на пијење воде, право на кров не зависе од радне сопсобности никога, него од хуманости људске заједнице. Хуманост, љубав према Роду, Животу, Правичности, Истини… би били циљеви словенски надахнутог образовања.

Спасавање потомоства је могуће са самоорганизацијом – стварањем паралелног система образовања у коме би Oбраз детета, Чaст, Чoвечство, Xеројство, Пpaвичност… били подучавани од добровољаца, мајки које имају првенствено моралне вредности, па одговорајуће знање за подучавање. Ресетовање сопствене правне свести и свести наше деце је под хитно потребно, да би избегли насиље по школама, моралну беду и преживели Четврту индустриску револуцију коју нам психопате спремају:

https://borbazaistinu.rs/suverenitet-pojedinca-kao-melem-protiv-psihopatskog-globalizma/

Као неко ко је морао да извуче из швајцарске школе троје најмлађе деце и да подучава под сопственим кровом своје потомство, знам колико је дивно уживати у Богом датом праву да се формира знање и образ своје деце по сопственом нахођењу.

Најважније у образовању је развити свест о забрањеном табу појмy ЛИЧНОГ СУВЕРЕНИТЕТА – он отвара врата у увид свим манипулацијама над људским родом. Сама свест о сопственом украденом ЛИЧНОM СУВЕРЕНИТЕТY враћа урођена права Човеку и прави га моћним, правим, потентним бићем које је предвиђено Креацијом.

Финансије

Шта тo чинимо кад уштеђевину држимо у банци ? Тиме, ДЕЛЕГУЈЕМО СОПСТВЕНЕ ФИНАНСИЈЕ другима, банкарима. Док банке улажу наш новац у неке њима важне инвестиције, праве профит од наше уштеђевине, просперирају и бивају спашаване у случају пропасти… дотле обичан штедиша ни у целом једном свом животу не успева више да плати сопствени кров над главом, одржава многобројну породицу, образује децу како жели, храни се без пестицида, отрова… Онемогућен је, сведен на безначајан економски елеменат, иако његова радна снага одржава управо исти тај систем који ради против њега.

Како уштеђевина може да нестане са банкарских рачуна видели смо безбројно пута код нас и у свету. Са Кипра су нестале милијарде, углавном поверене са Истока а пензионери нису могли ни да повучу своје пензије са банкомата; видели смо како се банке нестајале за време рата и предратне кризе у СФРЈ; видели смо и 2008. пропаст једног броја америчких банака, криминално спашавање неких…; видели смо и пропаст  две највеће швајцаррске банке, UBS је спашена са новим наметнутним таксама по целом народу а Credit Siosse је преузет и нестао…

Такође смо недавно видели уживо у Канади да су демонстрантима који су учествовали у протестима против нехумане covid-19 Trudeau- ове политике, једноставно блокирали банковске рачуне – људи су остајали без насушног хлеба и права да узму оно што је њихово; видели смо да су Џулијану Асанжу, прво блокирали Pay-pal јер могу било коме да покраду све, ако им само нека реч не одговaра… а после су му судили;

Не краде се само појединцима, непослушним, уштеђевина. Краде се и државама – руска централна банка је изгубила билионе, јер су јој “замрзнули“ средства па су дозволили да се сa руским покраденим новцем “помаже Украјина“; руски олигаpси су сви покрадени; чак се и “неутрална Швајцарска“ обрала међу лоповима – 200 милијарди евра руских олигарха су као “блокирани“ по швајцарским лоповским банкама које чувају и сво ватиканско покрадено благо из крсташких ратова против Сорба у сред Централне Европе, по Балкану и малој Азији… Покрао се Ирак – пре војног напaда, 7000 милиона ирачког новца је блокирано у самим Уједињеним нацијама – пљачка финација увек иде испоред агресије; тако је и Либија опљачкана а њена нафта се сада одвози бродовима за америчке војне потребе ка трупама у Малој Азији; турска пљачка Сирију и одвози њену нафту преко границе да би обезбедила своје агресије против Курда…

Предвиђеном дигитализацијом монета, већ уведене у Русији, пљачка постаје питање једног клика.

Дa је човек свестан своје моћи, стварао би слободно, крериао ситуације које му одговарају и доносе бољитак. Био би и свестан изобиља које влада у Креацији и безбројниx могућности за стварање најразличитијих извора  благостања. Стварао би, надахнут, моћан… за своју децу, будућа покољења, за заједницу. Као социјално биће, Човек мора имати признање колектива и живите са и кроз њега – ништа није племенитије него стварати свет изобиља за оне после нас. А, ми смо стигли у развоју да можемо сав тажак рад да препустимо роботима – нека роботи копају по оближњим планетама и доносе руду које има у бескрајним количинима; нека роботи саде, жању…; нека роботи праве машине које праве машине, ауте, авионе… а ми ћемо онда свако према сопственој инспирацији радити за добробит свих. За то је потребна само свест  о сопственој моћи и невероватном изобиљу Креације око нас. За то је потребна племенита мајчинска жеља да свима буде добро као нама и нашој деци. И да свој деци буде добро.

Постоје тихе, ефективне методе за стварање новог система који ради за нас:

-куповати злато или сребро и чувати своју уштеђевину искључиво у том облику у сопственим просторима све док бесплатност не замени њихов систем базиран на профиту, ропству и беди; уместо сићушне банкарске камате, имаћете реално увећање цене злата или сребра као добит ; банке ће губити клијенте и пропадати, једнa по једна…

-радити на паралелним економском систему који се базира на мајчинској (ДАРовној економији) у којој би све био поклон а право на воду, храну, кров, образовање, здравље била права људска права гарантована од заједнице:

https://borbazaistinu.rs/bozansko-izobilje-vaseljenje-protiv-vestacke-nemastine-inscenirane-od-strane-sotonske-elite/

Здравље

Сопствено здравље, ми предајемо са затвореним очима белим мантилима, наивно верујући, да ће систем базиран на профиту, радити за нас, из чисте хуманости. Погрешном исxраном* успављујемо интуицију и постајемо пацијенти при сваком и најмањем проблему. Онда, болесни, с успаваном интуицијом ДЕЛЕГУЈЕМО СОПСТВЕНО ЗДРАВЉЕ лекарима, то јест, ФАРМАЦЕУТСКО-МЕДИЦИНСКОЈ МАФИЈИ чији је симбол, од старих времена,  змија ⚕(Asclepius /US -Hermes cadeus ).

И најбољи “специјалисти“ за здравље могу само да наслуте, шта се дешава у нашим организмима – углавном између многобројних диференцијалних дијагноза постављају неку погрешну. Ако и погоде дијагнозy, лекови које преписују су по правилу отрови. Сви имају озбиљна споредна дејства. Чак и сама смрт пацијента се прихвата, као “споредно дејство“ анти-депресевних психотропних супстанци**. Велики број “лекова“ има и адиктивно споредно дејство, то јест ствара зависност, коју лекари на Западу обожавају – пацијенти се гурају у редове за рецептe адиктивних субстанци без којих више не могу да живе, а доктори обилно пуне своје џепове сваким новим “рецептом“ ! Фармацеутска индустрија је једина која константно и неуморно остварује баслосовне профите, поклања путовања, златне оловке, привилегије својим отровима верним докторима и увек се смеје. Тако, лекари производе сасвим легално, безбројна иатрогена обољења, то јест болести које су узроковане самим лекарским рецептима и радњима. Иако, према статистикама, више људе умире од лекарских грешки у САД -y него у саобраћајним несрећама, иако је половина Американаца зависна од легално прописаних “смирујућих“ зомбирајућих супстанци, иако се деца систематски дрогирају са кокаин-сличним “лековима“ за тобожње лечење хиперактивности, поверење у здраствени систем САД -а опстаје. Генетска терапија чије дугорочне последице не познајемо, је прихваћена од већине, без већег отпора. Само 4% тексашких лекара је одбило вакцинацију. Зобмирање у име здравља, иде само даље.

Лекарско насиље није само видљиво по акушерским станицима, где се мајкама сламају ребра, смрскава главица нерођеног чеда још мајчнинском стомаку***, него је јасно видљиво и по практикама где се радиоактивни материјал убризгава у дијгностичке сврхе, где се озрачење на граници смрти користе за “лечење“ рака, где се у име превенције рака дојки, например, намеће редовно озрачење жене, које само по себи увећава инциденцију ове неоплазме****.

Превенција која смањује обим “бизниса“ се не упражњава у овом систему. Пожељно је дуго лечење, што скупље, што компликованије а не излечење које своди профит на нулу.

Права превенција рака дојке, који је на првом месту по броју обољења међу неоплазмама код жена, се састоји у давању информације – ЖЕНА КОЈА РАЂА МЛАДА, ДОЈИ што дуже СВОЈЕ ЧЕДО и која РАЂА МНОГО ДЕЦЕ је заштићена. Највећа инцинденција овог рака се налази међу монахињама. Порађање, дојење, мајчинство је благотворно по здравље. Годишња ирадиација дојке у име неке “превенције“ само акумулира примљену радиоактивну дозу и самим тим повећама ризико од болести.

Права превенција рака дебелог црева је у правилној исxрани која се састоји од 100% (> 80%) БИЉНЕ СИРОВЕ ИСXРАНЕ описаној у доњој референцији под *. Годишне гутање колоскопа при прегледу – није превенција! То је дијагностика.

Права превенција рака грлића материце се састоји у хигијени : уклањање жуте смегме при прању мушког уда, пре односа, спашава живот жене. Наши Словени су се свако јутро прали у рекама, бањама, водима и били су ивек чисти у бело-црвеним хаљинама. Чистоћа мушкарца привлачи жене, инстиктивно. А годишњи брис грлића материце, није никаква превенција – то је такође само дијагностика.

Рана дијагностика јесте позитивна за развој болести, али не сме се сматрати превенцијом, како то медицинска наука криминално намеће.

Превенција менталних проблема**, туге, страхова, паника, адикција… се врши дневеним шетњама у природи – ход 20-30 min. опушта, јача, смирује a  правилнa исxранa* такође осветлује психу. Ко може да се бави баштованством, то је идеално за самозадовољење. Било који хоби, рад из страсти, држи Човека усправно.  Све психотропне супстанце које лекари преписују за смирење, депесију, шизофренију, манију… су токсичне и углавном адиктивне супстанце које саме по себе дерегулишу рад мозга. Психијатрија не може да напредује кад је профит њен водич – она ствара зависност, трује јетру, бубреге, понекад узрокује смртну дебљину, суициде и масовна убиства околине**.

Ако би били свесни своје Богом дате интиуције, самоспознаје, утицаја хране на тело, онда би нам храна била лек, а доктори би нам требали искључиво за несреће. Били би здрави као дренови. А то може да се достигне добрим изборима, чистоћом духа и тела. Правилна исxрана је у суштини најстрожији, доживотни пост, без животњских протеина. Наши монаси су живели и преко сто година, управо због правилне и умерене исxране.

Правда

Иако смо рођени сa законом у срцима и душама и сами знамо шта се сме, шта се не сме, па једноставно, знамо да судимо, ми ипак идемо пред суд кад имамо било који проблем, знајући да је Правда углавном недостижна у мафијашким државним институцијама. Прихватајући судске одлуке, МИ ДЕЛЕГУЈЕМО СОПСТВЕНЕ КАПАЦИТЕТЕ ЗА ОДЛУЧИВАЊЕ ДРУГИМА, судијама.

А судије, увек моделиране према актуелној власти, доносе одлуке које одговарају психопатама које владају и имају моћ да као аутократе, диктатори, “демократе“, аристократе, теократе, клептократе, плутократе, технократе… пишу законе које им одговарају. Тако Хагшки суд није признат од стране оних који су га формирали, за друге, за невине. Зликовцима је додељена дипломатски имунитет. С тиме они никада не одговорају ни пред којим судом света – америчка војска има ту “дипломатску “ привилегију која је штити од одговорања. Наши генерали из Босне је немају, јер су наши правници глупи, правно необразовани и морално слепи.

Законима за робове уведен је родни лист, да би се знало колико је стар који роб, па да му се цена мења при старењу – a нама су уведени као легални, обавезни, ти исти документи, такође, баш као робовима на тржишту куповне радне снаге ; ови документи ће се дигитализовати, ускоро, па ће постати клопка свaком ко жели да остане невидљиви у сотонском систему апсолутне контроле зомбираних “грађана“ ; пасоши су се увели да би се контролисао покрет појединца ; порези на кућу, имање, уштеђевину су легална пљачка која показује ко је прави газда имовине. Кад не платите наметнутне порезе – онда видите, коме шта припада. Сада се ето, уводе у име здравља, закони о “сексуалним слободама“ за децу од 0-4 године која немају сексуалне хормоне и одговарајуће органе. Кад вам лопов упадне у кућу у Аустралији, не смете да се браните – тамо судије кажњавају власнике који су се усудили да нанесу лопову било какв бол (случај мог стрица). Безправље узрокује, политички жељени хаос у коме психопатска “елита“ може да намеће своју вољу и ресетује свет по сопственом нахођењу.

Кад би били свесни сопственог УРОЂЕНОГ КАПАЦИТЕТА да одлучујемо о томе шта је добро за нас и нашу децу, шта је праведно, шта је пожељно, онда би сами доносили Правду и не би нам требао јуристички первертни систем који ради искључиво за права психопатске педоКриминалне “елите“.  Ствари су углавном јасне, види се ко вара, ко је оштећен … и не треба нам адвокат, суд, да видимо шта је право и године стрпљења до изречене пресуде, углавном незадовољавајуће.

Треба нам сам само консенсус да можемо судити сами, по сопственом нахођењу у сопственом оквиру, у паралелном јуристичком систему и изван њиховог јуристичког система са толиким непотребним параграфима, који се не општују од истих оних који су их написали.

С обзиром да смо навикли да предајемо индивидуелне моћи другима, ми сами постајемо безпомоћни пасивни посматрачи сопствених живота. Добровољном делегацијом урођених моћи претварамо се у заслепљене играче који су неспособни да преузму лопту у свој тим и заиграју своју игру. Залуђени манипулаторним језуитским образовањем, верима у лажне вредности, медијским пропагандама, болесним идеологијама… не сxватамо, шта нам се то чини.

А потребно је само мало свести о сопственој моћи и удружење / самоорганизација по новим обрасцима, који нама и нашој деци одговаpaју.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години,

у љутом, 22-ог

*

Др мед Јасмина Вучић-Пеев : Шта је то исправна исxрана?

https://borbazaistinu.rs/dr-med-jasmina-vucic-peev-sta-je-to-ispravna-isxrana/

**

Др Јасмина Вучић-Пеев : Трагичне нуспојаве прописаних психоактивних лекова

https://borbazaistinu.rs/dr-jasmina-vucic-peev-tragicne-nuspojave-propisanih-psihoaktivnih-lekova/

***

Смртоноснa забрањенa практикa у акушерству Србије : ауто-геноцид

https://borbazaistinu.rs/smrtonosna-zabranjena-praktika-u-akuserstvu-srbije-auto-genocid/

****

Др Јасмина Вучић-Пеев : Како избећи 4 најубитачнија канцера

http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!