Србија и србске земље

Како против психопатскe владe Србије?

Фото: Copyright 24sedam/Tanjug/ATA images

Ако је “председник Србије“ с бриселским споразумом натерао Србе да постану део шиптарских институција, да служе и поштују “косовски устав“, годинама – онда, излазак Срба из ових институција, не може бити воља АV-a ! Ни саме барикаде, у том случају, не могу бити део воље оваквог “председника“ како нам је то представљено у медијима, јер је он активно радио на гашењу србских институција КиМ-e  поштујући туђе, нелегалне. Значи, АV би по овој поставци,  могао/морао казнити непослушне – казнити све који су напустили његовy зацртану линију.  Даље, по истој логици, АV је могао да тражи од шиптарских власти да хапсе непослушне чланове “српске листе“ који су напустили “договор“ ! Тако, не мора да им плаћа обећане плате – па да виде, како је то кад се “вођа“ не слуша. Садистички нагони, нарцистичког карактера “председника“ испољени у сваком јавном наступу, су задовољени. Чак би и нужна  медицинска нега затвореницима, у овим условима, могла бити одказана, по наредби самог врха “србке листе“!

Ова хипотеза, заснована на константноj и сасвим очигледној колаборацији АV и шиптара, подразумева, наравно да “наш“ председник стоји у служби непријатеља – неважно којих. Има их много, одувек : http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html ! Али, по тој хипотези, не само да се чланови “српске листе“ морају хапсити, малтретирати, остављати без лекова, они морају да евентуално и да нестану, као Ивановић, на пример. Као што је Ивановић сметао зацртаним линијама непријатеља које “срБска“ влада следи, тако и ти наши полицајци који су смогли храбрости да изађу из клопке, они сметају АV-y.

Болесне, неразумљиве, контрадикторне приче које годинама стижу с КиМ јесу збуњујуће. Ипак, могу се прогледати. Данас је очигледно да судбина ухапшених срБских полицајаца не интересује владу Србије. Чим су барикаде уклоњене, АV је наставио процес издаје. Чак ни упуцавање наше деце на Божић 2023. године није изазвало промену става владе – не тражи се више нити повратак наших полицајаца на КиМ према Резолуцији 1244,  нити поштовање суверенитета Србије у Уједињеним нацијама. Не тражи се ништа од шиптара. Лаж је постала нормала. Шизофренија се увукла у медије, дипломатију, јуристички систем… Војска се не диже, као што је обећано оном нашем полицајцу, Србину, који се јавно усудио рећи у лице “да ће шиптари упуцавати наш народ као зечеве, ако се барикаде дигну“. Само чујемо не-државничко, примитивно оптуживање куртија и неискрено кукање над срБском децом…

С обзиром да ова влада продаје нашу децу у иностранство, касирујаћи ни мање ни више него педест хиљада евра (око 50’000 $ или) по главици малишана, можемо опет не само поставити хипотезу, него слободно закључити, да она врши геноцид, управо сада ! Ова влада увози и шпанску спрему за оплодњу наших жена, како би нам затрла семе! Као таква, она се не никако, ама баш никако, не може бринути за ни једно једино наше дете ! Упуцаваће нам децу, све више и више, баш како је то предвиђено на КиМ пре уклањана барикада. Ето, и у Сарајеву су се окомили на најмање међу нама. Је ли влада упутила протест ? Да ли је учинила било шта да нас заштити ? Замислите мали Израел, окружен милијардом арапских/исламских непријатеља, да допусти да му тако децу третирају – њихова војска је и дефазивна и офанзивна. “Око за око, зуб, за зуб“ није хришћанска филозофоија али онеспособљавање непријатеља, јесте потреба кад се ради о опстанку – ту и офанзива мора бити укључена. “Наш“ председник о деци, само у политичке сврхе – кад он прича о нашим малима, то је да би искористио родитељcке осећаје већине нас за своје идеје; чак и кад овај не-човек прича о свом потомку кога као стално нападају, то чини, како би се родитељи поистоветили с њим и сажалили на овог монструма који сигурно не заслужује никакво милосрђе, јер је опасан по нас и чини нам зло !

Ова влада, опасна по наш опстанак, мора ce под хитно уклонити. Јасно је да легалним путем кроз гласање, поред непознатог броја “одсељених“/ мртвих гласача – то није могуће. Постоји један други легални пут, предвиђен законом, управо за случај, постојања претње друштву. Лекари, психијатри, имају моћ, да без судија и јуристичког апарата затворе оне који су претња за већину и опстанак народа. Треба само један освешћен психијатар да пошаље хитну помоћ на право место, смири нарцисту и стави га под кључ. То ће му сигурно бити и за његово добро. Запад би нас директно бојкотовао, без обзира колико “лечење“ њиховог пиона било хумано. Али, Русија и Кина, Иран, Индија, Јужна африка као део БРИКС-а би стали уз нас. Не би били сами и изолоавани као кад су нас 1999. бомбардовали. Истина би могла да засија на широко.

Ослобођени садисте који нам се руга и понижава нас, имамо професоре права који онда могу привремено да преузму власт и поврате Уставне законе који су “американизовани“ и гажени – проф Дејан Мировић, проф Божидар Митровић… би сигурно знали како то одрадити, без револуције, без трзаја, у миру. Имамо најбоље економске специјалисте света – Драгаш би лустрацијом мафије одмах имао средства за избегавања глади и сиромашења маса. Имамо добровољце који нас штите од миграната а који би нас штитили и од мафије, склонили велеиздајнике…

На крају крајева сви морамо, сваки појединац, дa заврнемо рукаве и створимо још невиђен систем који ради искључиво за народ. Наш народ има земљу, плодну црницу која може да храни нас неколико милиона, боље него што то отрована западна храна може. Хајде сви да садимо храну, добровољно, на герилски начин на сваком педљу земље и претворимо наше градске и сеоске просторе у бесплатне баште, што јесте рај. Да нам купине, малине, расту на сваком ћошку… на Youtube-y има савета за клијање семенки. Ако то не урадимо – они ће нам сервирати безсеменску храну и никада нећемо моћи повратити агроалиментарни суверинетет. Јешћемо генетски модификованe помије и отрове,инсекте, сојине продукте с острогенима који феминизују мушкарце…

Наш народ, најстарији, с календаром од 7 531 године, може и мора сада да сâм нађе парадигме с којима ће осветлити прво своје просторе а онда и шире, све светске регионе. Ми имамо истину и знање за то. Наш језик каже да је роб-роба-робовање : економска зависност од “робе“ ствара робовање. Зато, само ДАРовање, бесплатност могу бити лек за овај систем који је довео до обољења друштва у целини:

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Радити из страсти за неку идеју, хранити народ из љубави за живот и из поштовања за креацију, волети без профита, живети у Истини, Правди… може се кад почнемо да радимо бесплатно за сопствени систем без пара пошто је и Никола Тесла рекао да енергија може бити бесплатна с обзиром на њено изобиље у сунцу, ветру, води – најјефтинија и најчистија се добија из воде – хидрогенска (молим едиторе да провере ову реч на срБском) и она је енeргоја будућности којом се већ сада пуне аутомобили на далеким острвима Европске уније (литијум је за незналице које ће скупо платити незнање)!

Вољу Срба да изађу из шиптарских институција морамо сматрати аутентичним родољубљем ( без обзира на разлоге). Постоје праве Срби на Косову и они требају нашу подршку, сада:

http://www.kmnovine.com/2023/01/KM-09%20.html.

Слободно се радујемо повратку наших момака – ако некоме можемо да опростимо, онда њима а не активним непријатељима, како то папољубац захтева у сваком говору. У вакуму, сада, морамо им дати подршку. Они познају шиптарски систем и могли би га на шпиjунски начин разорити – у томе је њихова вредност и снага, коју морамо сада, поштовати и користити, стварањем новог система, патриотског, нашег. Без АV-а, без велеиздајничких елемената – сви водећи кадрови “срБске листе “ морају се третирати као издајници. Али, радни народ, полицајци, који су наивно следили криминалце, HE !

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић -Пеев

у срБској 7531.ој години, у коложегу 17-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!