Природа и здравље

Kaкo оздравити, ојачати и подмладити народ?

Браћо и сестре,
јуначки народе мој. Кажу, дотерани смо до дувара. Е, па сад нам треба, неко чудо. А ми, Срби, смо увек били чудотвроци – победили смо најјачу армију света 1918, излазећи из турског ропства 1912. и тучећи бугарске злочинце 1913.; победили смо и хитлерове нацисте 1945.; још смо у рату против NАТО криминалаца… a UçK терористи тек долазе пред суд – онда ће нама засијати и с тиме ћемо пола битке извојевати.
Сврха овог текста је управо, оздравити, ојачати и подмладити народ, чија је средња статистичка старост 42 године, тако да се може и рађати и стварати после чедрдесете. Ако се има мудрости и одговорајућег знања, оздрављење, ојачење и подмлађивање су сасвим могући и постајy само логичан  резултат добрих практика.
Ево најважнијих материјалних тајни перфектног здравља, дуговечности и изванредне менталне снаге, којe дозвољаваjy да се секундарно и на духовном нивоу уздигнумо.
1. Свакодневно туширање хладном водом и свакодневна шетња су први кораци ка добром имунитету и чврстом менталном здрављу (доказано научно да шетња у зеленилу спречава депресију, менталне девијације…  хармонизирajy мисао с Природом  :
То је све бесплатно !
Наши стари Словени су свакодневно ујутру прали у води, “да би били ближи Ствараоцу“, чак и кад је зима харала  – кроз чистоћу тела, контактом с водом, Човек се приближавао примарном елементу живота ! Ми данас имамо кабине за туширање, али не знамо да свако прање морамо завршити с хладним душем који подстиче секрецију младалачког хормона HGH (human growth hormon) – хладноћа, подмлађује. Нарочито, хладан душ на гениталије (женске, како и мушки перитонеум, око ануса) имају високи ефекат стимулације симпатичког и парасимпатичког нервног система. Мушкарци, при прању, треба да подугну препуцијум и оперу гланс, како би штитили партнерку од HPV вируса који живи у смегми полног органа и узрокује рак грлића материце  код партнерке. Ако је хигијена испоштована, никаква вакцинација против рака (HPV-vaxx) није потребна. Словени су се прали да би се умилили Богу, стали чисти пред њега, рано ујутру с чистим телима да би задржали и чисти дух, током дана. Питагора је у белим дугачким хаљинама, окружен чистим ученицима, крећао у природу да слави Живот, Лепоту и Мудрост креације која му је била и Учитељ и Модел и Водич. Одвојити свакодневно 20-30 минута за шетњу или брзи ход, кроз зелену природу, где се може слободно удисати и спојити с елементима који нас окружују – сунце, киша, снег, ветар, мраз… пустити на кожу, лице, косу… и дубоко дисати – то је довољно да се мисли смире и прочисте.
2. У исxрани је најважније задржати нижу телесну тежину, хранећи се с малим порцијама што свежијег, СИРОВОГ (не-куваног, не-ферментираног, не-смрзнутог, не мртвог) ВОЋА и ПОВРЋА! Идеално је убрати воће и поврће директно с дрвета / из баште као што је то Питагора чинио, при шетњама с својим ученицима.
Као што мишеви храњени салатом, шаргарепим, купусом… остају шланк, чили и живе 3 пута дуже од мишева храњених с сланином, колачима, јајима, уљима… у научним студијама – тако и људи који конзумирају лагану храну, хипокалоричну, понекад гладујући, живе дуже !
Pано ујутро, не смемо започети дан с бомбардовањем панкреаса с глукозом, фруктозом, вештачким / белим шећерима који и не постоје у природи; управо те супер опасне шећере стављају у хлеб, џемове, корнфлаиксе… тако нам и тинеиџери обољевају од дијабетиса типа број 2 који пре неколико деценија је важио искључиво за старачку болест људи преко 60 година који су живели од колача јер нису имали зубе;  ове шећере додају данас и у пића ; додају у слану храну па чак и у димљени, наскупљу билошки лосус… јер је очигледно, да дијабетес тихи / невидљиви убица, онемугућава нову генерацију да дођу до пензије; ко хоће да живи дуго, да једе само природне шећере, уграђене на природни начин у праву храну ; знати, да бели шећер, сахароза, не постоји у природи и организам не може да да га свари – треба га заменити шећером жутим, природним из шећерне трске; најбоља замена је стевиа – биљка која слади 400X више него бели шећер а не провоцира панкреас – такође сладити колаче с урмама, смоквама… јесте решење за адикцију на слатко од које сви патимо – скирвају да је дијабетес главни узрок слепила, ампитуцаија и импотенције у “богатим земљама“!
Ако рано ујутро нисмо гладни, што је углавном случај, најбоље је узети чашу воде, најчистије могуће – хидратизација организма спречава боре, интрацелуларни стрес и спушта управо шећер, хармонизује крвну слику. До десет / једанаест сати може се узети још једна или деве чаше воде! Тек онда, узети бар на празан стомак- нешто природно – једна банана, јабука, оранжа, орах… НЕПРЕРАЂЕНО је најважније – тек касније за ручак, узети салату зелену, купус, авокадо… заливени с лимунивом соком и обогаћеној семенкама заклијалим у води (с активисаним ензимима), покривене уљима из ХЛАДНЕ ПРЕСИЈЕ (никако рафинисана уља која су канцерогена) ; хлеб избегавати због квасца који утиче на старање – наши свеци су живели на неукисељеном хлебу који је-вре-ји такође једу при песа-фести; кувану храну, САМО ПОСЛЕ САЛАТЕ јести, јер се не може без ње у почетку – али избегавати је као отрoв – зашто? сами ћете осетити и знати, кад опробате овај природни режим, ПИТАГОРИЈАНСКУ ДИЈЕТУ КОЈА ОМОГУЋАВА ЧИСТУ МИСАО, ДУГИ ЖИВОТ И СТОПОСТОТНО ЗДРАВЉЕ – чак се и вид и сексуална потенција регенеришу (лично потврђено); младалачка снага надолази кад се мртва храна замени живом ! Предвече, грицкати орахе, бадем (потопљене у воду, набубрене), лешнике, кешју, смокве, урме, сухо воће (без сулфата, које се скоро не може више наћи –  воће сами сушити за зиму)…
Ово је идеална исxрана – прелазак на питагоријанску дијету је врло тежак за месождере – мора се можда уградити једна краћа периода веганске исxране, па тек онда ДВОНЕДЕЉНИ ПРЕЛАЗАК НА СИРОВУ, 100% БИЉНУ, ЖИВУ ИСXРАНУ  која гарантавано лечи и дијабетес и хипертонију, спречава шлогове, катаракт, … погледајте научне студије о томе:
Tеломери, према начину исxране, ce смањују или издужују и тиме предказују, дуги или кратак живот : cваки пост, смањење калорија – продужује живот ! Дакле, с правилном исxраном, можете модификовати гене – не постоји фаталност, наследност инфракта/ шлога… имате своје здравље у својој руци! Оздравите за Србију, да би Србија живела.
Желим свима дуг и благословен живот с много, много чељади.
Требају нам здрави људи с снагом и чистом мисли. Борба се мора извојевати против свих наших многобројних непријатеља на свим пољима – медијски рат с Истином је примаран у уништењу њиховог сотонског система базираног на профиту, ропству, лажима и терору. Наша србска Истина да сија свугде и свагда и за њу се морамо сви радити. Али, у оружани сукоб не смемо слати младиће који нису изродили децу: само они који имају пород, смеју да крену у бој – ово је старо-тестаментски закон с којим су је-бреји успели да преживе, окружени милијардау пута јачим непријатељем.
A… “борба нека буде непрестана“
Др мед Јасмина Вучић -Пеев
у срБској 7531.ој години, у коложегу 17-ог
PS.  више о здрављу / alkoholu:

– Др мед Јасмина Вучић-Пеев: Шта је то исправна исxрана?

-Др Јасмина Вучић – Пеев: Муратовски, сатанистички рaт AV-a и његових газди против Србије – Како их надвладати:

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!