Мишљења

Како лудацима успева да узурпирају власт у свету

Сви се често питамо, како је све ово могуће? Како лудацима успева да узурпирају власт у свету, да изазивају ратове, да трују људе, планирају депопулацију, баве се еугеником, наносе велику патњу и бол деци и цивилима широм света, а да људска врста не уме да се организује и пружи адекватан отпор?!

Погледајмо ствари из овог угла! Физиологија је наука која се бави функцијама здравих органа и органских система у људском телу. Патофизиологија је наука која се бави функционисањем болесних органа. Психологија је наука која изучава психичке функције здравог ума. Психијатрија је наука која се бави начином размишљања болесних умова.

Лаик не може да схвати шта се то врзма у глави ментално оболеле особе, па сходно томе, поступци лудака нису предвидиви нормалном човеку и ако лудак постане агресиван, лаик је неспреман на такво нелогично понашање. Замислимо да се над Клаусом Швабом изврши психијатријски интервју!

Др: Шта Ви то смерате!
Шваб: Хоћу да потрујем и изопачим гоyиме, као и да ратовима смањим број становника на планети Земљи, како бих мањим бројем лакше владао.
Др: А откуд Вам идеја да баш Ви треба да владате?
Шваб: Па, Бог ме је одабрао да владам.
Др: Комуницирате с Богом?
Шваб: Не. Пише у Талмуду.

Истог момента би добио озбиљну психијатријску дијагнозу, а с обзиром да је агресиван и најављује масовна убиства, штавише, већ их увелико спроводи, био би смештен на судској психијатрији, а свет би био спасен лудачких подухвата. Зашто се то не дешава? Нормалан човек не разуме опасност од стране менталних болесника, а људска врста није створила механизме за присилну хоспитализацију богатих манијака. Оне мање имућне, ухапси полиција, па буду принудно лечени. Овде то није могуће и зато овај шимпанзолики потомак пустињских номада долази у позицију да својим лудилом уништава људску врсту и постојећу цивилизацију, а проблем му праве једино поштоваоци свог етницитета и традиционалних обичаја.

Аутор: Др Милутин Милошевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!