Свет

Како ЛГБТ особе формирају структуре власти у Сједињеним Државама

За многе у Сједињеним Државама није тајна да се Демократска странка може безбедно преименовати у „ЛГБТ странку“. Стотине ЛГБТ организација различитих величина, а и њихови фондови раде за њих. Ова Содомска кохорта има високо специјализоване структуре које промовишу перверзњаке на власти, од којих је један – Фонд победе ЛГБТК (LGBTQ Victory Fund).

Фонд победе ЛГБТК делује у Сједињеним Државама од 1991. године. Ову посебну канцеларију основали су бивши челници Кампање за људска права (можда највећа ЛГБТ организација у Сједињеним Државама) Вилиам Вајборн (William Waybourn)  и Виц Безил (Vic Basile). Сврха стварања: повећање броја ЛГБТК особа на свим нивоима изабране владе (Конгрес, државна и локална законодавна тела, градоначелници итд, општине, судство и друге изборне функције).

То значи: свеобухватна подршка ЛГБТ кандидатима, укључујући финансирање, организациона питања, предизборна кампања, пропаганда, стажирање, посебну обуку за почетнике и искусне политичаре.

Тајна Одбора „подтипа 527“ или Суперкомпанијски  политички комитети

Фонд има систем „одобравања кандидата“, у оквиру којег се бирају „најисправнији“. Обим активности је импресиван, на пример, у изборном циклусу 2020. године подршку је добило 390 одобрених кандидата, а њих 222 победило је на изборима. Поред тога, Фонд организује следеће догађаје: Међународну конференцију ЛГБТК лидера, кампање за прикупљање средстава и пријеме. У Канади постоји слична организација која се зове ProudPolitics.

Фонд победе ЛГБТК представља, заправо, Одбор за политичку акцију (Political Action Committee) – ове структуре омогућавају физичким и правним лицима да утичу на политички процес новцем. Они учествују у предизборним кампањама, подржавају своје кандидате и промовишу законе који су им корисни. Према закону, ови Одбори не могу да „троше финансијска средства у договору са кандидатом или партијом, на њихове молбе или захтеве“, али „нико не крије неформалне везе ове врсте“.

Другим речима, имамо посла са уобичајеном сарадњом између крупног капитала и политичара. Одбори су подељени на неколико типова, на изборима главну улогу играју Одбори „подтипа 527“, које још зову и Суперкомпанијски политички комитети (Super Action Political Committee). Они могу да прикупљају неограничене количине „донација“, трошење је такође неограничено, углавном на пропаганду, укључујући и црну.

Само у 2020. години број таквих Суперодбора било је 2.300, са укупним буџетом од 3,4 милијарде долара.

У основи Суперодбори одређују исход избора. Суперкомитети су дужни да обелодане своје донаторе, али у пракси то покушавају да избегну на сваки могући начин, користећи празнине у законодавству. Новац који циркулише у Суперодборима (и у трустовима мозгова) обично се назива „прљавим новцем“ или „црним новцем“. Фонд победе ЛГБТК је управо такав Суперодбор.

Према најновијем извештају Фонда за победу ЛГБТК, у изборном циклусу 2020. године учешће је узело 1.006 отворених ЛГБТК особа, што је 41% више него у изборном циклусу 2018. године. Од њих је 574 људи нашло се на изборним листићима, + 33%.

Алабама је постала једина држава у којој се 2020. године на изборима није учесвовао ни један отворени содомит. Највише их је било у Калифорнији, Флориди, Тексасу, Пенсилванији, Илиноису и Мичигену.

Шеф Фондације Анисе Паркер  (Annise Parker) примећује да је овај број „без преседана“. „Морамо наставити да рушимо баријере са којима се суочавају ЛГБТК особе различитог порекла, жене и трансродне особе када размишљају о кандидовању. Наша влада мора одражавати америчку разноликост“, рекла је Паркер.

Данас су хомосексуалци и трансродне особе у обиљу заступљени на свим нивоима видљиве моћи, а заштита „права“ ЛГБТ особа један је од приоритета унутрашње и спољне политике америчке хегемоније. Према резултатима последњих избора, у 117. амерички конгрес ушле су 4 лезбејке, 7 хомосексуалаца и један трансродни, а сви су чланови Демократске странке.

Ово је историјски рекорд. Али то су само они који отворено признају своју „оријентацију“, а колико тајних је непознато. На тај начин, Представнички дом има 2% ЛГБТ особа.

Укупно је 2020. године  изабрано у законодавне органе држава 175 ЛГБТ особа, при чему је видљиво да њихов број расте из године у годину (2000. – 40). Демографски подаци: лезбијке – 69, хомосексуалци – 78, трансродни људи – 9, бисексуалци итд. – 19, белци – 124, црнци – 20, Латиноамериканци – 19, Демократска странка – 168, Републиканска странка – 6, нестраначких – 1.

Према анкети «Галупа», удео ЛГБТ особа у структури становништва Сједињеним Државама порастао је на 5,6%.

Дошло је до тога да се јавни „хомосексуалац“ Пит Бутиџиџ кандидује на председничким изборима, а касније га Бајден именује за министра саобраћаја. Односно, први пут у историји Сједињених Држава у фотељу министра је био постављен отворени содомит.

Током предизборног шоуа (кокуси у Ајови) Паркер је рекао да је Бутиџиџево лидерство „револуција у америчкој политици“ и да ће моћи да „докаже да је Америка спремна да изабере првог хомосексуалног председника“.

Такође, Бајден је први пут именовао трансродну особу на један савезни положај, Рејчел Левајн (Јеврејка, мушкарац по природи). Постао је помоћник министра здравља.

Чини се, дакле, да ће Бајден постићи апсолутни рекорд у ширењу идеологије хомосексуалаца и транродних особа, остављајући далеко иза Обаминих „достигнућа“.

У закључку дајемо два примера који јасно илуструју како се завршава „рушење баријера“ и наметање „различитости“.

Према резултатима избора 2015. године, британски Доњи дом је имао 5% ЛГБ (32 посланика). Године 2019. британски Доњи дом већ чини 7% ЛГБ (45 посланика, углавном мушкараца). Испоставило се да у британском парламенту има три пута више хомосексуалаца и трансродних особа него њихов удео у становништву земље. Према најновијим подацима Националне службе за статистику ЛГБ особа има 2,2%.

Међутим, „најхомосексуалнијим“ парламентом сматра се парламент Новог Зеланда у коме ЛГБТ особе чине 9,1% законодавног тела у земљи. Према истраживањима из 2018. године, 96,5% одраслих са Новог Зеланда идентификује се као хетеросексуално или природњаци, 1,9% је бисексуално, 1,1% је хомосексуално / лезбејско, а 0,5% остало (асексуалци, транссексуалци, пансексуалци итд.). На тај начин ЛГБТ особе на Новом Зеланду иако их има само 3,5%, њих је у новозеландском парламенту 2,5 пута више од удела у структури становништва.

Аутор: Владимир Маслов

С руског превео Зоран Милошевић (https://politus.ru/politics/4697-kak-lgbt-formiruet-v-ssha-vlastnye-struktury.html)

Извор: https://balkanskageopolitika.com/2021/03/04/kako-lgbt-osobe-formiraju-strukture-vlasti-u-sjedinjenim-drzavama/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!