Србија и србске земље

Како даље Срби у БиХ

 

Фото: EPA/EFE/ ANTONIO BAT

Задња дешавања у Босни и Херцеговини, са разоткривањем да њемац Шмит, уопште није легалан и законит, а по међународном праву и анексом 10, Дејтонског мировног споразума високи представник за Босну и Херцеговину. Добили смо једну горку, али и потребну истину, о бандитизму америчких и европских политичара. Који су јавно и то пред целим светом, захваљујући србским политичарима, ухваћени у лажи, да подржавају једног безморалног и нечасног човека, преваранта и лажова Шмита, као високог представника за БиХ. Што он није и то не може бити. Јер га СБ – УН, није именовао и на ту функцију поставио, а што је по међиународном праву и Дејтонском уговору, морао да учини.

Ту истину, о лажову Шмиту, коју разоткрише србски политичари, одбацише муслимански и хрватски политичари у БиХ. Те нам они, и то својом галамом, али и оптужбама да србски политичари разграђују БиХ, поручише и јавно рекоше, да њих не интересује истина, закон, правда и међународно право. Већ ЛАЖ, и лажни високи представник за БиХ, а којег мимо свих закона и међународног права, као и Дејтонског мировног уговора и његовог анекса 10, намећу, ти бандитски амерички и европски политичари. И сад, кад су се јавно и то пред србским народом разоткрили и муслиманско – хрватски политичари Босне и Херцеговине, и то као љубитељи и поштоваоци, али и произвођачи лажи, преваре, безакоња, уцене и претњи, као и неправде, али и као убице међународног права, мора се поставити оправдано питање, не само од наших србских политичара, већ и од нас људи и србског народа: Како и на који начин, ићи и радити, али и живети у Босни и Херцеговини и то са муслиманско – хрватским политичарима, тим лажовима, преварантима, уцењивачима, али и послушним сарадницима америчко европских политичких бандита???
Западних политичких бандита, који су уз помоћ НАТО пакта, замаскираног у разна и лажна имена, већ од 1996. године, почели по Републици Српској да хапсе, премлаћују и убијају Србе. Али и да многе србске политичаре смењују и то уз помоћ оружја, а са њихових политичких функција, на које их је бирао срски народ. Тим радњама, неделима и злочинима, као и отимањем града Брчко од Републике Српске и претварањем у Дистрикт Брчко, та западно америчка и европска банда је, увелико и дрско, а уз одобравање, подршку и навијање муслиманско – хрвтских политичара, почела да разграђује и руши Дејтонски мировни споразум, као и Републику Српску.

На нашу србску жалост, та америчко европска банда, у том плану да уништи Републику Српску се не зауставља. Већ напротив, та њихова намера и радња и даље траје, а то нам потврђује и њихов лажов и преварант Шмит, тај нелегални и незаконити самопрозвани високи представник за БиХ. А којег јавно, без и мало стида, признају и подржавају муслиманско – хрватски политичари.

И баш ради свега тога, као и ранијих збивања у БиХ, ми Срби се морамо запитати, али и наћи одговор на то питања: Како да ми Срби и то и даље; живимо, радимо, али и да се понашамо у БиХ, када знамо и видимо, какву то политичку банду лажова, преваранта и уцењивача, не само америчко европских, већ и муслиманско – хрватских, имамо наспрам себе и Републике Српске.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!