Породица и школа

Како да деца буду племенита и добра, на понос родитеља и целог друштва

 

Данашње време материјализма, отуђености, погажених вредности, изгубљене доброте и племенитости, најсуровије је према деци. Та мала створења све мање имају могућности за нормално и безбрижно одрастање.

Родитељи због својих обавеза и борбе да породица материјално преживи запостављају децу и то, пре свега, њихово духовно узрастање. Већина је децу препустила школи, медијима и друштвеним мрежама који их претварају у безличну масу која живи у виртуелној стварности, која није способна за стварни живот и којом је лако манипулисати. Све већим одсуством родитеља из процеса васпитавања њихове деце, ствара се амбијент у којем она постају себична, размажена и умишљена створења која не поштују никога и којој ништа није свето. Једноставно, нема више оне присности и повезаности унутар породице, узајамног поштовања и љубави.

Схватајући да је главни проблем данашњег друштва, запуштеност деце у погледу њиховог васпитања и образовања, покренуто је издавачко удружење Добро дете. У оквиру тог издавачког подухвата појавио се велики број књига које могу нашој деци помоћи да буду племенита, добра и одговорна. Уједно, то је велика помоћ родитељима да своју децу правилно васпитавају и учине овај свет лепшим.

Као родитељи, од срца вам препоручујемо да завирите у ту чудесну оазу књига, која вашу децу може препородити и учинити срећним и задовољним. Духовно се напајајући у њој, гледаће на живот свесни да у њему постоји добро и лоше, и да од њих зависи коју ће страну изабрати. Истовремено, читајући књиге које душу оплемењују током свог одрастања, деца ће спознати вредности које нас чине људима онаквим какве нас је Господ створио.

Уместо скупих поклона за празнике и посебне догађаје, обрадујте и усрећите дете књигом која му може бити путоказ у животу да постане човек  племенит и добар, на понос родитеља и целог друштва.

Посетите ту чудесну оазу на овој вези: КЊИГЕ КОЈЕ ОПЛЕМЕЊУЈУ ДЕЧИЈУ ДУШУ

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!