Свет

Кад фашисти јавно проговоре

Помолих се драгоме Господу Богу, да ми мржња или слепило не би ум и мисли у овим данима зла и неправде – отровали.

Те седох да сагледам све фашистичке злочинце и следбенике ђавола, који се по наруџби фашистичке Америке, Енглеске и ЕУ – ових задњих неколико дана, јавно јављају и оглашавају на свим западним медијима, па и код нас у Србији и Републици Српској. И то са лажним анализама, догађања у Украјини. А по упутама из једног ђавољег центра, који је још од поодавно устоличен у Вашингтону. И гледајући сав тај људски олош, који испразно и по једном рецепту и наређењу свога америчког фашистичког фирера, сију и то из својих смрдљивих уста, такве лажи и мржњу, о Русији и Русима, као и председнику Путину, да их се, баш све заједно и сам ђаво препао, али и стиди. Јер од лажи се никада није могла направити истина, а нити ће моћи. Јер увек постоје доносиоци истине, која на крају, увек поједе лаж, као и сав људски олош, који се називају новинарима или животним, историјским или ратним аналитичарима. А који су сви до једнога, направљени и истренирани, у америчко, енглеској и ЕУ кухињи зла, фашизма и злочина.

И кад их та удружена и злочиначка западна банда фашиста, пусти са ланца и каже: Сад лајте, та јефтина људска и олошка дружина залаје и завија као све подле, крволочне и смрдљиве хије. При чему лаж, називају истином, демократијом, слободом говора и објективним и слободним новинарством. Којег је западна злочиначка и фашистичка банда, одавно, са њиховим нацистом Гебелсом подмукло убила. А што најбоље видесмо по њиховом извештавању о лажној пандемији и лажном вирусом у ове последње две године. И баш та банда западних злочинаца, тих такозваних новинара и аналитичара, то и данас ради: Називајући Русију и председника Путина, као и руску армију и све људе из политичког, културног, привредног, спортског живота, неким новим и страшним злочинцима. Уопште не припомињичи, како је та иста Америка, Енглеска, Немачка, Француска и ЕУ, политичка банда, у свом ратном заносу, кренула на ту мирну и праведну Русију и руски народ. И то су кренули на Русију, са оружјем и са својом нацистичком војском, коју су правили и направили у ових задњих двадесетак година у Украјини. А што су целом свету и то јавно објавили 2014. године, на Кијевском “мајдану”, доводећи тада, те украјинске нацисте, фашисте и Бандеровце за украјинску власт. Који су по Западним инструкција, почели да убијау све што је Руско и то на најмонструознији начин, оним спаљивањем живих Русу, четрдесет и једног Руса, у граду Одеси. И тад је почео подмукли и отворени рат против Русије, баш те 2014. године и фашистичко нацистичког злочина из Одесе. И од тада, креће убијање Руса по целој Украјини, Луганску, Доњецуку, и осталим областима, а где су живели Руси, као и убијање и свега онога што је руско: Језика, писма, књига, ТВ, и радио станица, али и све остале руске штампе. А такав испланирани злочин од стране Запада, који је пуних осам година, спровођен рукама украјинских нациста, бандеровце и фашисте, није ништа друго, већ стравичан ГЕНОЦИД, – над руским народом. И то прави геноцид, о којем су сви ти западни фашистички политичари, као и медији, као и новинари, ко највеће курве и проституке ћутали, али ћуте и даље и о том геноциду над руским народом, ни реч не проговарају.

Али није та сва злочиначка банда ћутала, само о том геноциду, којег украјински нацисти и Бандеровци већ осам година спроводе над Русима у Украјини. Већ та сва западна, такозвана новинарска и аналитичка болумета, тај људски отпад и олош, подуго ћути и крије све америчко, енглеске, њемачке француске, НАТО и ЕУ, злочине и геноциде, које починише, над: Вјетнамцима, Јеменцима, Камбођанима, Сомалијцима, Јужноафрканцима, Корејанцима, Авганистанцима, Курдима, Латиноамериканцима, Индијцима, Кинезима, Пакистанцима, Ирачанима, Палестинцима, Иранцима, Либијцима, Сјеверно америчким Индијанцима, Абориђанима, Маорима, Мексиканцима, Кубанцима, Сиријцима, као и над нама Србима, а поготово ћуте и о геноциду над Русима.

И та злочиначка и геноцидна: Америка, Енглеска, Немачка, Француска, као и њихова злочиначка организација ЕУ, којој се придружују Аустралија, Канада и Јапан, ће и даље да ћути, о најстрашнијим злочинима геноцида, које они починише у задњих стотину година, над невиним народима и државама у којима, ради својих пљачкашких побуда и покоравања народа, побише ти Западњаци, преко стотину милиона невиних људи, жена и деце. А пошто су све ове побројане и изнесене чињенице истините и необориве, болна је и истина, да за све почињене злочине и геноциде, ни до дана данашњег од тих Западних злочинаца, нико за злочине није суђен, а нити пресуђен. Јер ти лажни западни демократи и лажни миротворци, као и лажни новинари и аналитичари, а то видимо и ових последњих десетак дана, на свим њиховим западним медијима, широм Европе, ко извежбани папагаји, оптужују Русију и председника Путина, за рат у Украјини. Али при том, нико од њих, не износи ни једну реч истине, као што не износе ни узроке, али ни разлоге, ради чега је председник Путин, био приморан, али и натеран, да подигне руску војску и изда – им наређење: Да крену у војну акцију и то да спасавају руски народ, од још већег и стравичнијег геноцида. И то геноцида којег је Запад, под водством америке и НАТО-пакта, уз учешће целе ЕУ, а са рукама украјинских нациста и Бандероваца, уз западно оружје, био испланирао и припремио да се изврши. А што председник Путин заустави. И баш ради тог заустављања даљњег геноцида – над руским народом, тај злочиначки Запад се медијски уз људски олош раскукао и разгаламио. Јер им пропаде злочиначки план, уништења Русије и руског народа, те им сада ваља спашавати своје гузице, ради излазаска истине на светло дана и пред цео свет, а коју ће им – ускоро и то у лице, бацити председник Путин, са својим сарадницима.

Тако да сваком нормалном и разумном човеку, који воли истину и правду, а мрзи зло, ратове и злочинце, потребно је само мало да се врати у прошла времена и онда ће му бити веома лако, да открије ову данашњу и стварну истину, око руске војне акције у Украјини. Као и свег зла којег производи и целом свету подмеће Америка, НАТО – пакт и ЕУ. И то уз помоћ својих отровних фашистичких медија, као и истренираних и смрдљивих – такозваних новинара и ништа бољих аналитичара.

Аутор: проф. Милосав Кнежевић Миле, србски песник за децу и одрасле, романописац и књижевни критичар, ратни ветеран

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!