Мишљења

КАБАЛИНА МРЕЖА У ЕВРОПИ

Демонтирање Кабалине мреже у Европи је сложен процес, далеко сложенији од оног у САД, првенствено из разлога што је Кабала из Европе управљала и мрежом у САД која се временом осамосталила али је увек полагала рачун Европи, односно Лондону с обзиром да су САД биле корпорација.

Када је у питању Кабалина мрежа у Европи, комуникација је готово увек интерактивна. Лондон као ,,Центар“ доноси одлуке и прослеђује их ВАТИКАНУ који координира мрежом у Европи, тако да свака држава има своју улогу у одржавању те мреже.

 • МАКЕДОНИЈА је земља која је задужена за производњу сировина како би се се снабдевале рафинерије хероина и фармако индустрија.
  Из тог разлога Македонија мора бити дестабилизована у сваком тренутку и ометана да успостави стабилност како не би могла да се избори са тим што су јој наметнули. Такође, кабалисти су како би одржали тај витални сегмент своје мреже у Македонији, преусмерили су један део ,,миграната“ у Македонију како би обезбеђивали саме плантаже.
  Део терориста који је путовао заједно са мигрантима, на том путовању према Европи су сакупили све информације о групи, односно колико има лекара, инжењера, научника. Тако да су имали све информације и када би дошли у Европу, терористи би јављали кабалистима у Македонији колико имају образованих и стручних миграната у својој групи, затим би их организовано отимали и слали за Македонију где раде под присилом.
  .
 • СРБИЈА -КОСОВО је за Кабалу стратешки центар, на Косову постоје рафинерије за производњу дроге које се сировинама снадбевају из Македоније.
  Један он виталних извора финансирања Кабале јесте дрога, тако да је породица Клинтон по налогу створила такву ситуацију на Косову, те су могли изградити рафинерије како би целу Европу снабдевали дрогом и тај новац преусмерили у „Црне буџете“.
  Такође су и велике фармацеутске компаније остваривале сарадњу са рафинеријама на Косову.
  Рафинерије су додатно усавршене тако да могу производити полудеривате за лекове тих фармацеутских компанија. Тиме што су се фармацеутске компаније укључиле у рад ових рафинерија и усавршиле га, те рафинерије су постале још драгоценије Кабалистима.
  Како би обезбедили транспорт дроге са Косова, Кабалисти су укључили КФОР у то. Тако да је највећи кријумчар дроге у Европи заправо КФОР, који користећи имунитет Уједињених Нација дистрибуира дрогу по Европи.
  Косово је Кабалистима битно из још једног разлога, разлог јесте обука терориста. Косово по величини има трећи највећи Центар за обуку терориста на свету, формирање Центра за обуку су спровели Кабалисти из Немачке, Велике Британије и САД-а.
  Центар за обуку на Косову је по свом формирању преузео рад Центра у БиХ, Санџаку, Македонији и Црној Гори.
  Сви Центри за обуку имају пре свега сврху да остварују притисак на Европске владе да ништа не предузимају против мреже Кабалиста у њиховим државама, иначе могу ризиковати грађански рат или атентате.
  Наравно, оружане претње Кабалиста су врло ретке, то јесте последња мера којој прибегавају.
  У међувремену Кабала је развила много суптилније уцењивачке методе за све земље, као утицај преко међународних институција или банки (Светска банка, ММФ)
  .
 • РУМУНИЈА као и ЦРНА ГОРА имају улогу да одржавају дистрибутивну мрежу Кабале ван Европе. Кабала у Румунији преко луке Констанце шаље дрогу, оружје, људе, деривате за прављење дроге итд. Како је лука постајала све активнија, Кабала је почела привлачити све већу пажњу на своје деловање, те је Русија почела да врши надзор луке и прикупља доказе на тај начин.
  Кабалисти су реаговали на то што Русија сакупља доказе тако што су у Девоселу (Румунија) користећи НАТО заменили свој А2 АД штит и инсталирали ракетни систем који обезбеђује ваздушни простор изнад Констанце, тако да Руси не могу прикупљати доказе из ваздуха беспилотиним летелицама, што јесте био једини начин из ваздуха будући да су кабалисти постављали сателитске ометаче.
  Како би обезбедили сигурност трговине, Кабалисти су иницирали да се у Констанци направи војна НАТО база на мору са чијом градњом се стало.
  .
 • ХРВАТСКА која има посебан однос са Ватиканом, поверена јој је улога да одржава и контролише мигранске руте и према потреби мреже Кабале, координира куда ће се и на који начин те руте формирати. У кабалиној мрежи Хрватска има ту улогу да организује трговину белим робљем, као и да селектује део робља које је потребно за саму мрежу кабалиста. Оно што даје Хрватској посебан статус у кабалиној мрежи Европе јесте то што је Хрватска магијски центар Кабале у Европи, односно у Хрватској се последњих десет година врше најбитнији магијски ритуали кабалиста у Европи.
  Хрватска је ту улогу преузела од Ватикана, првенствено из разлога што је на сам Ватикан усмерена пуна пажња.
  Тако да је самим преузимањем ове битне улоге Хрватска врло брзо напредовала кроз НАТО који у суштини испуњавао своју улогу штитећи кабалисте и њихову мрежу док су били на врхунцу моћи.
  .
  ЕВРОПА је врло важна што се тиче подизања оптужница, почетка јавних истрага и суђења с обзиром да су многи високо рангирани кабалисти из САД-а били умешани у послове око трговине дрогом, оружјем и белим робљем.
  Централни суд у Европи ће тесно координирати са Централним судом у Вашингтону, САД.
  .
 • УКРАЈИНА има велику важност за кабалисте, првенствено из разлога што су преко Украјине имали намеру дестабилизовати Русију, све инструкције украјински кабалисти су примали из Хрватске која је те инструкције прослеђивала из Ватикана.
  Један од највећих адута кабалиста у Украјини јесте био то што је у Украјини остала једна трећина руског нуклераног арсенала који је чинио антиракетни штити Русије.
  Такође, за кабалисте у Украјини је било битно да прекину војно-техничку сарадњу између Русије и Украјине будући да се ракетни програм Русије у великој мери ослањао на Украјину где су се производиле ракете.
  То су кабалисти спровели у дело и Русија је морала да се повуче из Украјине. Русија је тај губитак компензовала тако што је активирала стари „Воткин“ завод у Удмурској републици. Тај завод сада развија цео ракетни програм Русије, између осталог и ракетне моторе за свемирске програме.
  Оно што је такође био план када је у питању Украјина, јесте да кабалисти искористе предност плодног земљишта Украјине и од тога направе исто оно што су и у Македонији.

Оно што је кабалисте спутало да реализују своје планове у Украјини јесте то што је Алијанса реаговала и унела конфузију у саму мрежу Кабале, тако да наређења која су стизала из Ватикана била су компромитована, затим се активирала локална мрежа кабалиста која је хтела деловати самостално пошто се јавио сукоб ,,интереса“. Тај сукоб у Украјини је довео до тога да се амерички кабалисти лично умешају како би остварили корист само за себе.
Улога Русије која је константно уносила дезинформације и раздор у мрежу Кабале, довело је до тога да кабалисти почињу да се самокомпромитују.
Оно што су поједини кабалисти у Украјини урадили на сопствену иницијативу и без налога својих претпостављених јесте да су почели продавати своје оружје Северној Кореји. Украјински кабалисти су Северној Кореји продали ракетне системе ,,Точка“ те је то деловање појединих кабалиста на своју руку ван мреже доказало да се Кабала као систем урушава.
.

 • ШПАНИЈА у Кабалиној мрежи Европе има улогу да одржава канал дистрибуције са САД-а, будући да се у Европи не производи кокаин, а да је врло тражен, преко Шпаније као централног канала за дистрибуцију са Јужном Америком кокаин стиже у Европу.
  Такође, честа је размена белог робља између Европе и Јужне Америке преко Шпаније.
  .
  Што се тиче АЗИЈЕ, дешавања у Хонг Конгу су врло важна јер Кина по први пут успоставља контролу над тим градом који је до сад био под патронатом Лондона, и уједно дистрибутивни центар за трговину дрогом и белим робљем. Преко Хонг Конга су ишле две трговачке руте, једна за Јапан и Јужну Кореју, а друга до Кине и пограничних делова између Русије и Кине где су деловали ЧЕЧЕНИ који су допремали хероин са КОСОВА како би се задовољио део азијског тржишта.
  КИНА активно сарађује са Алијансом и помаже у прибављању материјалних доказа што се тиче ЕВРОПЕ и БАЛКАНА. Кина успостављањем контроле над градом Хонг Конг прекида даљу дистрибуцију дроге и на тај начин Хонг Конг престаје да буде један од светских дистрибутивних центара за трговину дрогом.

Аутор: Горан Крстић

Извор: objave.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!