Мишљења

Јудине хорде – СНС ботови

Фото: printscreen

Господе, шта да учиним ако брат мој прода живот мој за тридесет сребрника, као што је Јуда продао тебе? Може ли се опростити Господе? Сме ли се опростити такво зло? Зар опроштај без покајања не помаже злу да порасте? Зар Јудине хорде ћутањем мојим не добијају пролаз ка деци мојој да и живот њихов продају?

Моћници су откриће интернета схватили као оружје којим могу да владају људима.  Користе га да стварају лажну слику о себи и да шире лажи о сваком ко им се не покори јер моћ чудно утиче на људске слабости. Моћ људске слабости увећава. Тако се оружје моћника полако претворило у оружје против моћника, јер батина од како је света и века има два краја.

У јавност Србије испливао  је списак ботова највеће српске партијашнице, СНС-а. Списак аморалних људи који су продали своју савест и пристали да за мизерну надокнаду служе политичким монструмима .

Шта их је навело да тако поступе? Има ли оправдања за такву службу и признања или поштовања за примање такве награде ?

Нико није принуђен да чини такве ствари. Они се сами нуде . Реч је о аморалним бедницима који добровољно и драговољно продају политичким монструмима своје суграђане, нападају их на друштвеним мрежама, нарочито кад су у питању честити, истинољубиви и храбри људи, очајни због стања у друштву. Они су програмирани да нападну свакога ко се усуди да проговори истину која не одговара њиховим налогодавцима, данас кад  полиција прећуткује истину, кад судије потписују кривду по налогу из партијашнице. Свакога на ког партијашка мафија покаже прстом они без размишљања шпијунирају, малтретирају, понижавају.

Њихова улога је да у јавности шире лажи, да стварају лажне слике и представе о монструмима под чијом су командом, они претварају покварењаке, лопуже, зликовце и монструме у идеалне домаћине и  племените добричине. За истину они својим власницима нису потребни јер ти монструми већ поседују више средстава за јавно информисање него што им је потребно.

Лажима ова Јудина војска зарађује себи за хлеб, радна места, титуле, функције, право на бахатост, осионост , стичу неку само њима потребну моћ и заштиту партијашког смрдљивог бурдеља ком беспоговорно служе.

Њих не пече савест када некоме угрожавају и уништавају живот, када на нечастан начин улазе на радно место, када пљачкају државни буџет у који се слива новац неких сасвим других људи, кад прегазе своје колеге, вршњаке, много квалитетније од њих и заузму место у друштву које не заслужују, функцију за коју су неспособни. Зло које ће починити, штета коју ће направити, њих не узнемирава јер нису успели да изграде карактер и систем вредности, јер немају савест ни стид. Ово су недовршени људи којима је лична корист modus vivendi.Циљ оправдава средства.

Све чешће , све што се више таквих разоткрива у јавности , лицемери за такве траже толеранцију и опроштај . Забога, јадни они, морали су . Били су уцењени . Лицемери нису бића вођена емпатијом. Лицемери су свесни да су и њихови прсти у пекмезу и да би и они могли и требали да се нађу на списку са правом изопштених из заједнице.

Само се нељуди могу уценити. Частан човек неће пристати на уцену макар му живот био у питању. Али готово нико од њих није  ни на који начин угрожен, њих нико није уценом довукао у партијашницу, они су сами нагрнули на та прљава врата вођени похлепом и поквареношћу, доживљавајући политику као законом дозвољено покв арењачко постизање циљева и освајање привилегија које им ни на који начин не припадају . Политика је за њих могућност да испуне своје болесне амбиције и да задовоље најпрљавије у човеку – сујету .

Морали су да буду покварени и нечасни? Да понижавају и малтретирају људе који неће да се покоре њиховим власницима? Да мењају људима свест о стварности су морали? Морали су да лажу?

Не. Они су то желели. И то што су радили је злочин који мора да буде најстрожије кажњен да би се у Србији стекли и сачували услови за исправно васпитавање деце и омладине , а то је вредније од комплетне партијашке фукаре и багре, од свих изопачених политичких монструма, од свих партијашких смрдара на свету.Кажњавање оваквих злочинаца је услов да се политика сачува као средство за усавршавање људске заједнице, за јачање слободне, здраве мисли . Ови злочинци су политику претворили у најсмрдљивију прљавштину на свету.

Дужни смо да омогућимо деци да израсту у честите људе, да им сачувамо самопоштовање, неопходно за изградњу стабилне личности са интегритетом, јер овим бедницима неће бити лако када се суоче са истином о себи и својом правом сликом у јавности.

Овакво служење проклетој багри партијашкој је злочин над сопственим народом, а злочин који се не казни је злочин који се понавља. Ако се овим Јудиним слугама опрости, сваки партијашки острвљени  дегенерик ће наставити да усавршава начине за иживљавање над народом , за ширење својих лажи и претварање себе, зликовца, лопуже и покварењака у узор. Тешко нама ако такви наставе да буду узор нашој деци и тешко нашој деци ако им узори и даље буду такви.Зато Јудине хорде морају бити најстрожије кажњене. Одавно је превише прљавих биографија опрано на телевизијама баждареним на лаж. Плодови тог зла иселили су скоро милион честитих људи из Србије, створили су у свести младих слику Србије – проклете земље из које треба побећи што пре. И то је најстрашнији злочин над младошћу. Кад деци упрљаш отаџбину то је страшније него кад им укаљаш мајку. Апатриди су несрећна бића , а родољуби су људи са вољом, надом, идејом о слободи која им јача душу и оснажује крила. Човек ког носи љубав са лакоћом надвладава и наизглед непремостиве препреке.

Ко је овим зверима дозволио да у нашој деци гасе љубав према отаџбини кад је то најјаче сунце које греје, брани и храни?

Овим бедницима је неко управљао, користећи наш новац, друштвене ресурсе, полуге власти , моћ своје титуле. Неко је наређивао тим мизеријама шта да раде поштеним људима који се без подршке друштва и институција лавовски боре за очување морала своје заједнице и свог потомства.

Иза овог ужасног злочина стоји крупна политичка звер и читав један зверињак. Монструми који употребљавају људе као оружје против истине, народа и државе.

Ти проклетници у исто време глуме љубав према народу јер им хињење љубави омогућава да народ зверски уништавају и искоришћавају. Љубав се никада не служи лажима. Лажи могу једино да неповратно униште љубав и веру и наду и да отрују сваку душу до које допру.

Монструм који овако употребљава људе мора да буде ухапшен и најстрожије кажњен, а његова породица и сви сарадници протерани из Србије без права на повратак  јер су саучесници у злочину са несагледивим последицама.

Место за овакве монструме је затвор или лудница – доживотно.

Аутор: Даница Петровић, професор

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!