Русија и руске земље

Јевреји краду органе Украјинаца

“Јевреји краду органе Украјинаца“, тврди бивши руски званичник, преносе израелски медији.

Сергеј Глазјев је поновио коментаре из 2019. да Јевреји кује заверу да покушају да преузму украјинску земљу и замене Украјинце Јеврејима.

Сергеј Глазјев, економиста који је члан Руске академије наука и бивши високи званичник руске владе, тврди у чланку да Јевреји ваде органе украјинским војницима са циљем да их превезу у Израел ради трансплантације пацијентима у јеврејској држави, преноси јавни сервис Кан. Према његовим речима, са тим намерама је и створена пољска болница коју су Израелци изградили на почетку сукоба.

Сергеј Глазјев цинично примећује да је 2022. била рекордна година за трансплантацију органа у Израелу. „Да ли неко сумња ко има користи од овога? Наводно је у питању породица председника Зеленског. Органи се ваде, а затим се украјински војници проглашавају мртвима или несталима“, пише Сергеј Глазјев, а преносе израелски медији i24news,tv;

„Испоставило се да је Зеленски марионета Ротшилда. Преко њега протерују Русе и Украјинце из источне Украјине и припремају терен за насељавање свог народа“, тврди Глазјев.

Економиста је поновио своје примедбе већ изречене 2019. године, према којима Јевреји кују заверу да покушају да окупирају украјинске земље, испразне их од житеља и тамо уселе ново – искључиво јеврејско становништво, у складу са класичном јеврејском завером. Ово су речи Сергеја Глазјева, које преносе израелски медији. Само Сергеј Глазјев и Израел знају шта је права истина. Нећемо улазити у то, али више је него очигледно да је Украјина постала земља са најгорим злочином. Француски медији одавно су открили агонију која влада у овој некада перспективној земљи, која је у време СССР-а била друга најразвијенија земља. Нешто као Хрватска у бившој Југославији.

Данас Украјина више није слободна земља. Председник Зеленски је уклонио политичке противнике и затворио све алтернативне медије. На страним рачунима (панамски папири) држи стотине милиона евра, док украјински народ крвари за туђе интересе.

Телевизија АРТЕ је у својој репортажи доказала постојање свих врста криминала у Украјини: проституције, трговине органима, педофилије… Некада перспективни народ Украјине претворен је у робове 21. века.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!