Мишљења

Јесу ли нама Србима наша деца вишак?

Фото: Пиксабеј

И прођоше ми деценије и живот се приказа пред очима .Моја Јагодина, мој мили град, моја Србија, моја отаџбина, моја светиња, моја груда сваким даром окићена , а живот без милости и држава маћеха која све отима, све сатире, све уништава, расељава, понижава, празни и сахрањује сваку наду као Сотона.

Пукоше ми кроз памћење сви искрчени воћњаци, жалост непрежална, све напуштене њиве, све старе заборављене душе у опустелим селима, у земљи шареној као најлепши ћилим, у земљи благословеној сваки плодом , у мојој лепој Србији. И отвори се рана на срцу, рана непрегледна, рана непреболна, за свом нашом бистром , лепом, милом децом која одлазе у свет са душом пуном горчине јер им држава није мајка , него маћеха , сурова, криминална, зверска.

А зашто? Мој народ није такав, мој народ има срце пуно песме, а не пева одавно. Мој народ је овој држави, овој управи, непотребан, а све јој је дао. Нема куће из које бар један јунак није ишао да је брани, „певајући срцем што себе не жали“.

За шта? За отаџбину и све што у њој треба да расте и да се роди. За будуће, да буду бољи и успешнији од нас и наш највећи успех , јер само кроз њих смо живи. Без њих, моја лепа Србија је гробље. Пустолина.

За кога? За олош! За политикантске свиње! За дрчне, бескарактерне, саможиве, себичне дегенерике напомађене, намирисане, дотеране нашом муком.Изопачене и настране.

Чије бање , одмаралишта, рекреативне центре , земљу и воду, а богами и ваздух, продају Ана Брнабић и Зорана Михајловић? Нашу. Само моје муке је у то уложено 30 година, а где су ми отац и мајка, дедови, браћа, сестре ? Где су њихове године? У Зоранином џепу. У чика Брнабином џепу и џеповима њима блиских Сотона- дрчних, себичних, покварених до сржи, зверова са огромним канџама наоштреним да одеру све што је туђе. Политичкој проклетој банди која је Србију оковала ланцима криминала и корупције јер је народ гласао да је све њихово.

Одакле су чика Брнаба и баба Зорана? Па нису из Србије и њихови преци ни за шта у овој земљи нису крварили, ни за шта трпели. Зато је њима у Србији све на распродају.

Ко им је дозволио да побесне до те мере да више ништа не морају да питају, да могу да потписују шта хоће и коме хоће? Да расипају, сатиру, разарају и да нам децу претварају у робље приватника – злочинаца? Да нам децу исељавају и куће затварају ?

Ми смо им дозволили.

На челу државе нам деценијама дивљају особе које нису пореклом из Србије и које ангажују најгоре међу нама и дају им функције и државни капитал на управљање јер им багра криминална, простачине, глупачине и лоповчине омогућавају да Србију уништавају, бацају у ропство и јефтино распродају. Одакле је био Тито? Из Србије? А Милошевић? Одакле је родом, није из Пожаревца. А Тадић? А Вучић? Драшковић? Шешељ? Ђилас? Па ни Дачић није Србин, него хрватски Јањевац .

Колико година влада Србијом Александар Вучић? Скоро 30 јер толико се вуцара у или уз сам врх власти. Шта смо од њега, осим болесног самољубља, хвалисавости, наметљивости и лажи чули? Ништа. Да ли је Србија слободна? Није! Да ли је самостална? Није, овде свако увозно смрдљиво ђубре може да се курчи јер му политикантске говнаре из материне бацају Србију под ноге!Што би им било жао? Није им дедовина.

Ко је Шешељ?Немамо појма ни ко је ни одакле је, ни чији је. Ко је Драшковић? Тек скоро се дознало да му је отац Видак после ослобођења стрељао Србе по Ваљеву: Курве су ћутале о томе и бацили ништарији лажљивој и бездетној у канџе српску омладину. Ко је Тадић? Појма немамо, а свашта се прича. Ко је Вучић? Не знамо, а свашта се прича. Он о свему лаже, он боље зна колики је био на рођењу него мајка која га је родила, а ми ни о његовима, ни о њему не знамо ништа осим лажи које нам сервира сујетно, надмено, потцењивачки, идиотски.Он најбоље зна шта је за Србију најбоље -Кинезима злато, Швабама и криминалцима капитал и робље, Сотонама из мајчине субвенције, Шиптарима улаз без личне карте, Рио Тинту и земљу и кинту. Важно да из Еуропе стижу милиони евра за збрињавање миграната, сиротих избеглица између 20 и 30 година и свих мушких, војно способних, јер у тим државама су ратови такви да само војно способни мушкићи избегавају. Тако су се у Србији разлапрдали комунистички скојевци и тако им је порасла хуманост јер је то нерадничка комуњарска багра и фукара која паразитира на хуманитарним фондовима и шта их боли дупе чија је ово отаџбина, фукара нема национални идентитет и њима је отаџбина где год могу да живе на туђ рачун, али много добро и луксузно и да никоме не полажу рачуне. За криминал и лоповлук – Србија рај на земљи. Доводи нам радну снагу из Индије, Кине, Турске, пизде материне, а нашој деци маше за срећан пут .Овде је народ неспособан, не зна ништа, ништа не уме, ни за шта не ваља, само багра свињска лоповска и лажовска све уме и све зна – да распе, сатре, профућка на ботоксуље и силиконуше, Жексове социјалне инжињеринге и Свињформерово свињење. Да политичке профукњаче на гузицу навуку више него што пет породица поједе за десет година, јер је у Србији курвинска политикантска гузичина постала светиња. Важно је да умеју да се шлихтају и да аплаудирају: Живео преЦедник Вучић! Живела Србија! А Србија на умору и све што нам се крилато родило или је отишло, или се пакује. Само шљам и фукара корумпирана нам остаје да нас сахрани и да нам отаџбину уништи. Само вашке да нас једу и њихове гњиде проклете.

Ми не знамо ни где иду подаци о нашој деци из школских електронских дневника, јер чика Брнаба са Корчуле има више права од нас да то зна. Податке о нашој деци коју смо родили и однеговали, дали смо чика Брнаби која дете које није њено ни на који начин назива својим. Заболе њу ђока ког ће да јој пришију за Устав и законе. Ко дође из усташије у Србији има специјалан статус и третман. Јес да за њу нико никада није гласао, али ту је шеф да среди те ситнице. Тако су и наша деца постала њена својина. Чика Брнаба нашој деци удара на чело ЈОБ етикету, иако за то нити је питала, нити је добила дозволу родитеља и маше свим нашим и њиховим подацима инвеститорима из света државног криминала или из пизде материне о којима такође не знамо ни ко су, ни одакле су јер газда Вучић, чика Брнаба и баба Зорана, сви из не знамо одакле, имају право да уговоре премажу црном бојом и да нам кажу: Ко сте бре ви? Ко вас шта пита? Србија је наша прћија и ми овде можемо да радимо шта год нам је дупету воља! Која ваша деца? То су наша државна деца и ми одлучујемо шта ће са њима бити. Ви нисте овлашћени да одлучујете о судбини деце коју сте држави родили јер је народ нама дао глас, а оно што нам је недостајало смо покрали и ко вас ј… за шта. Имамо ми Палму, а Палма ће око главе да веже чалму и да поклони Кочин храст муслиманима из Египта. И катамаран ће да им привеже да се возају низ плитку Мораву и гибаницу ће да им испече и корке да развуче, само да се још мало бунгара и да напљачка још једно 190 хектара. Тако је у могућности јер је користан партијашкој мафији. А партијашка мафија нема нацију, ни домовину, ти скотови су интернационална појава и где год им је уз дупе топло, њима је домовина. Тренутно смо то ми јер једино нас могу да пљачкају до кости. А кад нас буду сахранили и нашу децу иселили, ово земље Срба под небом ће да продају и да оду негде где ће да им буде још лепше.

И зато вас данас питам, Срби моји:

Јесу ли, нама Србима, наша деца вишак? Да ли је, нама Србима, наша отаџбина вишак?

Аутор: Даница Петровић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!