Црква

Јером.Пајсије на протесту подржао борбу народа за слободу

”Дужни смо да се повинујемо признатој земаљској власти све дотле док она не захтева од нас оно што Бог забрањује, и док не забрањује оно што Бог заповеда.”/Дела Ап.5,29 Свети Филарет Московски

Под изговором такозване пандемије корона вируса, заводи се тоталитаризам и врши се обрачун са оним који спречавају успостављање антихристовог царства ”Новог светског поретка”. Укидају се слобода и права и уводи се систем гори него у време Другог светског рата и Немачке окупације. Ограничавањем кретања ковид пропусницама и присиљавањем људи да се вакцинишу, све се своди на присилу и наметање, без могућности избора и слободне воље. При томе нису поштеђени ни верска осећања и исповедање вере, јер се уводе мере које ограничавају или онемогућавају приступ црквама. Не само да је то кршења основних људских права и слобода, него најављују дискриминацију гору него и у време комунизма.

На све то екуменисти из  Београдске патријаршије на челу са Порфиријем Перићем не да немају одговора, него подржавају и правдају ковид фашизам. Без имало стида они који су се заветовали Богу, постали су гласноговорници фармакомафије позивајући народ да се вакцинише екперименталном супстанцом. Папољубац Порфирије, као и његов претходник Иринеј, су послушници евроунијатске колонијалне управе и Западних газда.

Богу хвала, није цела СПЦ заражена пандемијом екуменизма и глобализма. Постоји здрави део СПЦ који је Божијом благодаћу остао веран Богу и народу, а то је Епархија рашко призренска у егзилу на чијем челу је био блаженопочивши владика Артемије, а сада је владика Ксенофонт. То потврђује и присуство у Новом Саду јеромонаха Пајсија, сабрата манастира Свете Тројице у Кули, на протесту против ковид фашизма.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!