Природа и здравље

Једномесечни дечак преминуо од крвних угрушака након што је примио крв вакцинисане особе

Случај једномесечног дечака Алекса, који је преминуо у болници од крвних угрушака након што је примио крв вакцинисане особе, покушава се свим силама заташкати. Мајка је за смрт своје бебе окривила вакцинисану крв коју је дечак добио у болници и од које је добио фаталне угрушке, а болница покушава да цео случај гурне под тепих и сакри од јавности чињеницу да је дечак икада био са њима.

Губитак детета је најболнија траума коју ће сваки родитељ доживети.

Cornelia Hertzler из Hot Springsa у Монтани родила је Александра 3. јануара 2022. Нажалост, Александар је умро 17. фебруара 2022.

Госпођа Hertzler је рекла да је њена једномесечна беба умрла од крвног угрушка изазваног примањем „крви од особе која је вакцинисана против КОВИД-а” током трансфузије крви. “Умро је након трансфузије вакцинисане крви“, тврди Hertzler. „Одмах након трансфузије добио је крвни угрушак. Крвни угрушак који ниједан разређивач крви не може да раствори.”

„Било је све горе и горе док се са колена није померило ка срцу и органи нису престали да раде. Због тога му је тело отекло, а вене су изгледале као да експлодирају“, додала је она. Александар је рођен са проблемом грла који се може лечити само операцијом. Hertzler је тврдила да је њеном сину крв дао лекар у болници Sacred Heart у Spokaneu у Вашингтону, без њене или њеног мужа дозволе.

„Имао је операцију да реши проблем са грлом са којим је рођен. Није му била потребна трансфузија крви током операције“.

„Касније, након што је наше одобрење истекло (трансфузију крви смо одобрили само у хитним случајевима током операције). Доктор му је дао трансфузију крви јер му је ниво хемоглобина био мало низак. Нисмо дали дозволу за ово и доктор је знао да не желимо трансфузију крви јер смо били забринути због крвних угрушака. Следећег дана након трансфузије, открили су крвни угрушак“, рекао је Hertzler.

Hertzler је рекао да је доктор искључио могућност да је инцидент изазван трансфузијом крви.

„Нису хтели ни да размисле да је он убијен трансфузијом крви. Признали су само да га је убио крвни угрушак. Надам се да овај мој случај може упозорити друге на опасност крви из банке крви“, рекла је она.

Према америчком Црвеном крсту, они не означавају крвне производе као да садрже вакцинисану или невакцинисану крв јер вакцина против КОВИД-19 не улази у крвоток и не представља безбедносни ризик за примаоца.

„Иако су антитела која производи стимулисани имуни систем као одговор на вакцинацију у крвотоку, стварне компоненте вакцине нису“, рекла је Jessa Merrill, директорица биомедицинских комуникација Црвеног крста.

Према студији коју је подржало Министарство за истраживање, иновације и дигитализацију Румуније и која је објављена на сајту НИХ-а, мРНА вакцине се може открити у крви 15 дана након вакцинације, супротно тврдњама Црвеног крста.

„У закључку, показали смо да мРНА вакцине БНТ162б2 остаје у системској циркулацији вакцинисаних најмање 2 недеље, током којих вероватно задржава своју способност да индукује експресију С-протеина у осетљивим ћелијама и ткивима“, наводи се у студији.

„У плазми, мРНА је одмах била детектива само неколико сати након вакцинације, а остала је детектива након примене 6 до 15 дана.“

Једном смо известили да је рецензирана студија у Италији открила да је 94% људи који су доживели нежељене ефекте након што су примили мРНА вакцину имало абнормалну крв и стране супстанце месец дана након вакцинације.

Аутор: Азра Пашић

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Епоха

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!