Србија и србске земље

Једна мајка: Вучићу, ево зашто сам на улици са народом мојим

0творено писмо Александру Вучићу

Ако ти није јасно зашто Србија устаје ево да ти објасним, ако уопште можеш да разумеш језик којим нормални грађани говоре. Гураш своју причу и договараш се са свима и потписујеш све сам а да нити једног момента не ослушнеш народ.

Е сад народ не чује тебе. Прво и основно највећа грешка и не опростива никада је удар на нашу децу, да добро си чуо Нашу, не твоју као у слогану. Набио си по агенди деци маске потпуно неуставно. Хоћеш да их вакцинишеш експерименталним нечим што није ни близу вакцине. Схвати да не може! Притом ти правиш рођендан странке у крцатој Арени без дистанце и без маски. А децу са часа избацују због не ношења исте и још упишу оцену, а у опису пише „нема епидемиолишку маску“.

Сад ће народ да оцењује вас. Како сте учили тако ћемо вас и оценити. Е па епидемиолизи од Арене смо видели да то не постоји. Крећу за све вас појединачно кривичне пријаве. За неуставне ствари, маске, полицијски час, затварање у кућу старијих од 65 год. И још много ствари, нећу све да пишем, мора бити фактора изненађења. Онда, укидање цензуса за референдум онако у вашем стилу курвањски увече после 18 часова. Онда, присиле и уцене да ће људи добити отказ ако се не вакцинишу. Онда, увођење ковид пасоша. Ти си нашао да одређујес докле ће неко да ради. И да не заборавим, ниси успео да нас раздвојиш на оне који носе и не носе маске,,, на оне који су вакцинисани и не вакцинисани. Видиш сви се дружимо и удружујемо. Не можеш да завадиш тиме никога, ми користимо мозак за разлику од вас мученика који сте мислили да ћемо се поделити и ударити једни на друге. Не, то не бива.

Да ли схваташ да нећу да ходам по своји земљи до продавнице са пасошем. Онда, ненормална поскупљења. Онда, окупација свих медија са којих не скидаш, толико је болесно да мислим да ти одавно треба стручна помоћ. Ево ја хоћу да изјавим нешто, али не и то је твоје. Како си ти износио одштампано ко је шта и кад рекао и упоређивао, ево и народ је то урадио. Кажеш да наши изласци на улицу су против закона, ок, а шта си ти радио на улици док се ниси докопао фотеље? Пази овако кренули смо у акцију тужби против свега неуставно што си икада урадио.

Много прљаво играш са места народне скупштине која је наша, не твоја и ми плаћамо полицију не ти. А ови са моста на Сави што су отишли сви ће пред суд и сви који су издали наређење. Види да би боље схватио има повређених, то ћес тек да видиш. Онда, шта ће мигранти у НАШОЈ земљи, које такође ми плаћамо. Онда, о каквом Рио Тинту ти масташ.

Не може Александру Вучићу. Ми ћутимо, али смо рекли доста и ту стоји тачка. Ово је мали део онога шта си неуставно урадио, да наставим нећу јер ниси вредан тога. Уосталом видећеш.

Остај ми збогом Александру Вучићу.

Аутор: Марија Јовановић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!