Србија и србске земље

Једини начин да заштитимо Србе на Косову и Метохији и да сачувамо целовитост Србије је да срушимо полуделог Узурпатора и његов криминални режим

Фото: Покрет за одбрану КиМ

У последњих две недеље десило се, доиста, низ несрећних догађаја, који, како се ствари развијају, убрзавају и све сложенијом чине нашу данашњу националну трагедију. Утисци су ми све упечатљивији и не знам шта прво да напишем, како бих заведеним грађанима објаснио какве нам све невоље стижу у сусрет, које бисмо могли да избегнемо, када би грађани били свесни у којој се ми данас реалној позицији налазимо. Нажалост, грађани тога нису свесни. Заведени су и наркотизовани демагогијом полуделог Узурпатора. Постоје два начина да се дође до отрежњена и свести.

Први, да се слушањем, гледањем, читањем и учењем, радом на себи, мењањем и праћењем позитивних примера у нашем друштву и свету, јер нисмо затуцани ксенофоби, угледамо на све оне који могу да нам буду узори. Немамо никакве предрасуде према нацијама, расама, верама и различитостима, јер сматрамо да све што следи Створитеља и све што чува Добро мора да се прихвата и брани. Нисмо сујетни, ташти и нарцисоидни, нисмо горди и егоцентрични, да не прихватамо неке боље идеје, напредније и практичније, неке способније и вештије људе да од њих нешто корисно научимо. Наравно, истовремено, бранимо наше националне особености, древни језик, писменост, културу, стари србски календар, национални идентитет и историју вредну поштовања.

Парафразирујући великог Гетеа, могу да напишем за себе да сам србски космополита. Не знам никога да мрзим, могу само да презирем све који су се одрекли Бога и моралне вертикале. Све оне који шизофрене глобалисте, што уништавају планету и поробљавају човечанство, прихватају као моћне господаре, који им се добровољно клањају и који им верно служе. Свесни духа времена у коме живимо, природно је да се боримо за спас угрожене Заједнице и за биолошки опсатанак изманипулисаног човека. Боримо се за слободу нашег потомства. Нећемо да дозволимо да их затворе у дигиталне концетрационе логоре. Не пристајемо да буду робови! Не пристајемо да буду зомбирани, теледириговани, лоботомирани и чиповани медиокритети. Нећемо да буду топовско месо америчког корпоративног фашизма у пропадању. Е, зато се, господо другови боримо. Зато пишем и наступам. И наша заједничка, света борба има узвишени смисао у баналној свакодневници, којом се убија здрава народна памет и искрена, душевна доброта наших људи.

Други начин, којим се долази до подизања свести широких народних маса, уместо изнетог процеса самоосвешћења, кроз период Натапања, који је дугачак, тежак и стрпљив пут самоспознаје, настаје када се из утробе поробљеног друштва, обично гладног стомака и на ивици егзистенције, подиже бес потлачених и почиње њихова историјска борба за свој биолошки опстанак. Тада, у тим револуционарним тренуцима буђења из наркоманске омамљености, широке народне масе се тренутно освесте и почињу да испуњавају своје историјске задатке и обавезе. Срби су управо најбољи историјски пример народа, који се неодговорно понаша према себи, који покушава на фору, кампањски, на брзака, нешто да ућари, који не зна да педантно учи на туђим грешкама, који мора да доживи велику несрећу да би се онда, на опште запрепашћење читавог света, нагло тргли, уозбиљили и уздигли у херојској борби за поново освајање Слободе читавог човечанства. Срби увек носе у себи бол читавог човечанства и никада не знају да се боре само за себе. То је Божији дар, кога немају многи други народи, али који јако скупо кошта наш слободарски народ.

Каква је данас реална ситуација у нашем народу? Зашто нема промена? Зашто нема побуне против намерног уништавања државе од стране шизофреног Узурпатора? Писао сам на страницама ових новина да, познајући одлично стање на терену, четири деценије сам свакога дана директно на тржишту, нису ми потребна никаква истраживања, да Срби, упркос свему негативном што нам се свакога дана дешава, нису додирнули Дно и да тек Велика Несрећа долази. Данас смо добили потврду ове моје прогнозе у одличном истраживању јавног мњења политичког аналитичара Ђорђа Вукадиновића – . Пажљиво анализирам истраживање.

Пођимо редом. Не редом како су објављене табеле у овом истраживању, него прво почињемо од базе самог друштвеног система. База друштва је увек била и остала – економија. Она диктира каква ће нам бити надградња.На питање истраживача – како Ви лично живите у односу на пре четири године, одговори су били : боље – 19,4%, горе 35,4%, исто 42,7% и нема став – 2,5%. У овом одговору се крије објашњење свих других одговора.У овом одговору добијамо потврду моје тезе, јавно написане и изречене више пута у протеклих неколико година, да нисмо додирнули дно и да зато нема системских промена у друштву. Тачније, криза није захватила већину – 64,6% грађана нашег друштва. Када знамо да су званичне стопе кумулативне инфлације у периоду 2019 – август 2023. г. биле – 42,4%, док је реална стопа кумулиране инфлације била 104,8%, онда остајемо запрепашћени да пред толиком инфлацијом само – 35,4% грађана признаје да живи горе.

Значи, већина грађана не осећа кризу и није спремна ништа да мења у друштву. Разумем 19,4% задовољних који припадају касти политичког олоша, власти и опозиције, тајкуна и криминалаца, као и свих који их опслужују, да данас живе боље, јер њихов бољи живот почива на организованом пљачкању и уништавању државе. Они неће никакве промене, јер заиста живе боље. Ко ради на светском тржишту зна како је данас тешко да се зарађује на монополизованом тржишту. Проблем, дакле, настаје код – 42,7% грађана који живе исто и који неће ништа да мењају у пропалом друштву, јер се плаше промена. Пошто њихово плате и пензије долазе из буџета, који се пуни непресталним задуживањем банкротиране државе,онда се они плаше сваке промене. Плаше се да не изгубе и то што већ имају. Неће да ризикују.

Спољни дуг државе је био, када се Узурпатор устоличио у јулу 2012. године – 24,1 милијарде евра, да би у септембру 2023.г. нарастао на, моја процена, 48,5 милијарди евра. Значи, спољни дуг је порастао дупло више или за 24,4 милијарде евра. Али, нажалост, тај податак уопште не занима – 64,6% наших грађана. Знам да је то за мислеће родољубе поражавајућа чињеница, али то је, ипак, истина. Огољена истина, која нас много боли. Заражени себичним интересима потрошачке цивилизације у расулу, која брани искључиво личне интересе конзумената, већина наших заведених грађана гледају само своје тренутне интересе. То је наше проклество утицаја најгорих вредности Запада. Њих не занима што добијају из буџета плате које нису зарађене и што пензије добијају задуживањем и распродајом државе. У потрошачкој цивилизацији америчког типа, бахатој, агресивној, примитивној, вулгарној и искључивој, најважније је да се живи сада и одмах. Будућност, поколење, морал и жртвовање више не постоје. Ко хоће о томе да прича и да се за то бори, осуђен је на неуспех. Неолиберални капитализам мрзи неуспешне. Беже од неуспешних као од короне. Кажу, када се неко дави, гурни га још више у дубину, да се што пре удави. Хвале се и идиотски смеју када изговарају овакве глупости. Када тим зомбираним јапијевцима кажете да тако учествују у злочину, они се чуде и поричу.Тврде, да само помажу неуспешнима да нестану. Тако ради и шизофрени Узурпатор, вешто подилазећи себичним интересима већине наших грађана, добија огроман простор за своје подвале, лажи, манипулације, крађе и велеиздајничку владавину.

Питања опстанка Косова и Метохије, библијско страдање нашег народа, окупација Србије, масакр наше деце, опасно насиље миграната, све веће сиромаштво у друштву, нарасли сви дугови на 94 милијарде евра и потпуно уништена привреда, постају небитни пред свакодневном медијском поплавом простаклука, перверзије и свакавих будалаштина. Резултат поткупљивања презадужених и равнодушних грађана, види се у подршци владавине Узурпатора који добија, упркос лудилу, лажи, крађама, манипулацијама и убиствима, високих -37,3% гласова поводљивих грађана. Када том проценту додамо подршку криминалном клану СПС-а од 9,5%, онда је потпуно јасно ко ће бити победник наредних, намештених, изрежираних и договорених избора са корумпираном опозицијом. И ви, који мислите својом главом, хоћете да излађете на такве намештене изборе? Молим вас, немојте да се понижавате и да правите будалу од себе.

Колико је тоталитарни режим Узурпатора одвратан, покварен и неспособан, најбоље показује трагичан догађај у манастиру Бањска. Све што се дешавало око манастира Бањска је била крвава намештаљка. Уличним сленгом написано – навлакуша! Коју су режирали енглеске обавештајне службе, Вучић и Курти. Према наредби Вашингтона, кога морају сви да слушају. Циљ ове подле преваре је био да се, ко зна који пут, омражени Срби прикажу као зликовци и терористи, како би се применила сила, оправдала поново интервенција НАТО снага и протерали Срби са Косова и Метохије. У том, новом етичком чишћењу, косовској Олуји, НАТО снаге, заједно са албанским терористима, заузеће Рашку област и Врањску долину. Врањску долину намеравају да припоје Великој Албанији, док ће Санџак да припоје Федерацији БиХ. То је њихов подли план. Није ми овај план открио никакав мој инсајдер ЦИА, него свако ко зна да мисли политички, који мисли искључиво својом главом, који није зомбирани аутошовиниста или патриЈота медиокритет, може јасно да види у ком правцу се догађаји развијају.

Шизофрени Узурпатор је доведен да уништи Србију. Морам да признам, он то маестрално добро ради. Црвенило на лицу, укоченост у сусрету са Бајденом, испрепаданост, понизност и псећа покорност према господару, стакласти погледи у празно, избезумљено и сулудо понашање на конференцијама за штампу, изношење доказа, којима сам открива да је саучесник у злочину, пробуђени лажни национализам, радикални шовинизам, кукање, запомагање, пренемагање, лоша глума, кричање да никада неће да призна Косово, док је све урадио да се то оствари, најбољи су докази да се налазимо пред новим великим невољама. Уцењени Узурпатор се неће зауставити. Држе га у шаци и играју на његово лудило. Неће намерно да га смене док све добијене задатке за велеиздају не заврши. Зато су прошле недеље лансирали мапу на којој се види како НАТО дели Србију на четири области, ради лакше окупације. Шире намерно панику у облику специјалног рата, да би направили што више раздора међу слуђеним Србима.

Изнео сам какав је циљ америчког корпоративног фашизма који је бесан што у Украјини губе и што не могу да зауставе стварање мултиполарног света. Данас морају негде да се иживљавају. Морају да покажу своју изгубљену моћ. Србија им је одличан полигон за показивање снаге својих набилдованих мишића анаболичким стероидима. Психопата Узурпатор им је омогућио да се над Србима иживљавају. Везао је Србе у чвор лажи, манипулације, крађа, криминала, свађа, оговарања, подметрања, клеветања и распродаје државе. Срби не дижу главе да виде каква им невоља долази у сусрет. Када би Срби подигли главе, видели би сву лошу режију „терористичког чина“ у манастиру у Бањској. На снимку из шиптарског дрона смо видели како „терористи“ седе у дворишту, како се одмарају, пуше, разговорају, како Узурпаторов криминалац Радоичић прича на телефон, али, инетересантно, нико не диже главу да види дрон, који их снима. Када су одглумили представу, када је дрон све снимио за светске медије, које су одмах показали сву ратну опрему „терориста“, када је, дакле, све забележено, одједном се „терористи“ сете и подигну главу, виде дрон, па се брзо, навлачећи капуљаче, повлаче у манастир. Парадирање је завршено. Успешно. Крвава представа може да почне. Узгред, да подсетим заборавне, да се у британском парламенту прошли месец говорило да се спрема акција, да се оружје илегално уноси, да се крије у манстиру и да је СПЦ умешана у тај маркетиншки тероризам.

Све је, дакле, раније изрежирано и најављено. Чему онда стално неко чуђење? На ванредном вечерњем наступу, како пише његова штампа, изобличени Узурпатор је прво изразио жаљење за убиством албанског полицајца, затим је објаснио да су се Срби побунили јер „не желе да трпе Куртијев терор.“ Било је, како каже, питање времена када ће се побуна да догоди. Међутим, није јавности објаснио зашто је наоружана група људи камионима блокирала пут? Који је непосредан разлог био да то ураде, када је стање окупације КиМ било редовно? Шта им је циљ био те блокаде? Ко су људи који су то урадили? Ко је организовао ту наоружану групу? Ко им је дао толико оружје? Како је оружје ушло на окупирано Косово? Зашто су ушли у манастир и изложили СПЦ и њене вернике новим оптужбама и нападима? Случајно? Нема случајности.

Видели смо на снимку из дрона намештено парадирање. Енглески парламент је то унапред најавио. Даље, објашњење да су се Срби побунили јер не желе да трпе Куртијев терор, јасно показује да је Узурпатор један од организатора ове крваве представе. Јавно обраћање Радоичића је писао Узурпатор. Како може тридесет људи, колико је већ бројила ова оружана формација, сама да се супростави НАТО, КФОР-у и шиптарским оружаним формацијама? Зар то није самоубилачка акција? Како су се неки успели да се извуку из обруча, ако су били опкољени са свих страна и дроновима снимани? На крају, пренемажући се пред цензурисаним медијима, Узурпатор је ову крваву предсатву назвао – спин револуција. Није, нажалост, револуција. Јасно је да је све био крвави спин. Неки су платили својом главом сарадњу са Велеиздајником. Све је било само крвава навлакуша. Подла, прљава, одваратна и погубна за Србе.

Једини начин да заштитимо Србе на Косову и Метохији и да сачувамо целовитост Србије је да срушимо полуделог Узурпатора и његов криминални режим. Рушење тоталитарног велеиздајничког режима не може без побуне народа. Чекамо буђење заведених Срба.

Аутор: Бранко Драгаш

Извор: Драгаш.биз

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!