Србија и србске земље

Јавни и прикривени србски непријатељи

Онај човек или народ, који не препознаје своје непријатеље, тешко ће од тог непријатеља да страда. И баш из тих разлога, о сваком непријатељу без обзира ко он, какав и колики био, треба отворено и јавно разговарати, како би се човек или народ од стварног непријатеља могао заштити, али и одбранити. А ми Срби, да ли ми као народ, имамо неког непријатеља ???

Па наравно да га имао, не једнога, већ је њих више у питању, а у шта смо се уверили кроз први и други светски рат. Да имамо много наших непријатеља, то нам показа и овај двадесет и први век, у којем ти наши западни и комшијски непријатељи, насрћу на нас свим расположивим оружјима.

Баш ради тога, потребна нам је јавна прича и истина о нашим непријатељима, а о којима без икаквог страха или лажи, треба рећи ко су, шта су и какви су, као и шта им је намера, и шта то они хоће од штете да нам учине. Јер ако то не урадимо, а и не кажемо шта нам је чинити, да се од тих непријатеља заштитимо и одбранимо, и те како ћемо да страдамо.

Да нам се ново страдање не би десило, сваки Србин који има части, разума и образа, треба јавно и без икаквог страха или жалости да се одрекне од политике Европске Уније, као и придруживања ЕУ, која је у званичном рату против Русије. А што је јавно у Европском парламенту, пре пола године, потврдила Ана Лена Бербок – министар иностраних послова Њемачке и то Њемачке, која заједно са Француском креира и води сву политику ЕУ, коју остале чланице ЕУ послушно и слепо извршавају. И баш та ЕУ је по налогу Америчких политичара, као и уз помоћ енглеских политичара од нас и Републике Српске од 1998. године, па до данас, отели су 83 надлежности, које су безаконито уз помоћ силе, пренели на БиХ.

А сем тога, отели су нам и град Брчко, као и дио територије, те данас Република Српска нема 49% територије у БиХ, а што нам је по Дејтонском мировном уговору припало. Али тој западној политичкој банди, све учињено није довољно, те нам у БиХ, од прошле године доведоше и то безакоњем и без одлуке УН и Савета Безбедности, нелегалног и незаконитог лажног високог представника у лику преваранта и лажова Шмита. Који је од те западне политичке банде, добио задатак, да Републику Српску потпуно укине и уништи, баш онако, како та америчка и европско политичка банда уз помоћ хрватских бојовника, оне 1995. године, уништише Републику Српску Крајину.

Ко у то и такав план Америке, Енглеске и ЕУ не верује, нека се присети, како је та злочиначка западна банда, без икаквог разлога или повода или пријетњих по њих, незаконито и мимо међународног права, дрско и подмукло уз помоћ њиховог злочиначког НАТО – пакта, оне 1999. године , брутално и монструозно напала Србију (СРЈ), извршивши при томе најстравичнији и највећи геноцид и екоцид, над једним народом, који се до те западне и НАТО агресије, никада у свету у том обиму и тој величини није десио.

Сем тог злочина, ти Американци, Енглези, Њемци, Французи и остале чланице ЕУ, као и убице из НАТО – пакта, по престанку њихове војне агресије, подло и мимо потписане резолуције 1244, а која је донесена у УН, гарантујући територијалну целовитост Србије, ипак нам та западна банда – злочинаца и србских непријатеља, отеше део Србије. И још ту територију, то наше вековно Косово и Метохију, та западна банда убица и то предвођена нашим непријатељума Американцима, окупира КиМ, те га доделише шиптарима, којима од 2000. године, праве наркоманско – наказну и бандитску државу Косово.

А да буде жалосно и трагично по нас Србе, то, та за западна и злочиначка банда ради уз помоћ нашег србског и издајничког олоша пљачкаша, који се србским политичарима називају.

Зато по мени, поред свих знаних и то западних и европских, као и оних комшијских непријатеља, наши највећи непријатељи су наши такозвани политичари позиције и опозиције, који Србима већ тридесетак година говоре, тумаче и понављају да за нас србе ЕУ нема алтернативе. Са том причом, све је речено и разоткривено и те чињенице сваком разумном, паметном и честитом Србину нуде истину, која нас упозорава и која нам говори, да од те западне и удружене злочиначке банде, која је ојачана са Хрватима, БиХ муслиманима, Црногорцима, Словенцима, Македонцима и Шиптарима, ми Срби као народ, немамо шта, а нити ишта добро да очекујемо, сем разних подвала, напада и ратова. И баш зато, ми Срби се од те удружене банде, коју предводе Американци, Енглези, Њемци и Французи и те како морамо чувати, пазити али и бранити и то свим средствима која нам буду и стоје на располагању. Овај рат, којег Америка, Енглеска, ЕУ и НАТО – пакт, воде против Русије, али и против нас Срба, неће се олако, а ни брзо завршити, из простог разлога, што је у питању опстанак државе Русије, као и њених народа. Ради те чињенице о Русији и рату који се против ње води, али и против нас Срба, нама  се ваља пазити, али и одмакнути од ЕУ и западних непријатеља. И то уз обавезно чишћење србског олоша, пљачкаша и издајника, баш тих западних сарадника, а који су се и те како осилили.

Али без обзира на њихову силу, дрскост и бандитизам, ни њихова сила и бандитизам неће занавек трајати, поготово ће им све пропасти, ако су људи и србски народ спремни да бране себе, своје породице, своје имање и своју државу, као и свој опстанак.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!