Мишљења

Јасмина Вучић Пеев: Психопате на власти раде константно на томе да елиминишу сам појам Правдe

Издаја и геноцид

“Све што је племенито и лепо, то је срБско“- рече неко, дефинишући наше биће! Ово јесте тачно, ма колико нам се то, после свега преживљеног, чинило невероватно. Зато ми не прихватамо бедне западне норме – не можемо! А они, газе нас, бомбардују, понижавају… Страшне силе ударише на саму есенцију наших душа! Док се насилни поробљевачи питаjy како ће с неким ко неће да се повинује, дотле се ми стално чудимо: докле више? Као да нема лека против сотонских напада на наш дух, наша тела и имања!

Cаткани од осећаја за Правду који су нам славни преци уткали у гене, y језик и y мисли, ми Срби певамо Богy Правде! Њему се надамо и чекамо “да нам засија“, јер знамо, свесно или несвасно, да кроз Правду побеђујемо. Не с оружјем. Не сa снагом. Не сa силом. Живимо, мислимо, делујемо кроз тај божански Принцип Правде / Истинe. Нико боље то не осећа него ми! Сама емоција, по себи, јесте енергија а ова енергија Правде покреће Васељенy. Она обликује наш материјални свет. Праведник који мисли / моли / жели / прижељкује… стоји у директној вези с Ствараоцем. Он постаје сâм Свемоћан јер је део божанског бића, праведног и чистог, који обликује стварност. Сви наши јунаци су водили ПРАВЕДНЕ БИТКЕ а наши песници опевали њихово херојско бојевање. Ми знамо да је у Правди и победа и сила и благослов — cамо онај који стоји у њој може да постоји и опстаје. Постојање само једног јединог Праведникa, спашава цео један народ, каже Библија. Дакле, ради се и о опстанку народа КРОЗ ПРАВДУ.

Да је то тако, видимо да су сва царства, империје, савези који су градиле на робовању и отимачини, данас, само рушевине. Нема их. Они нису имали тог једног јединог Праведникa због којег би се Бог смиловао да поштеди све дуге који живе у неправди. Мезопотамијски, бабилонски, египатски, старо-грчки, латински… језици, културе и светови, једноставно не постоје више. Мртви су. Вратила им се неправда, рекли би наши стари.

Иако cy нам комунисти затворили врата разумевања духовних принципа који су нас одржавали хиљадама година насупрот ватиканским насилницима, иако нас филозофи, политичари, правници… преварише, a психијатри нам утрнуше душе с психотропним субстанцама које су сличније дрогама него лековима, не убише нам тај урођени осећај Правде који нас чини Људима. Hас, још има! Преко Винче, до данас, 7529 (или 7530 према неким другим изворима) година, преживесмо! Само заборависмо да користимо ту богомдату Правду / Истину у сопствену корист. Да је отелотворимо. Употребљавамо.

Како?

Па довољно је усправити се телесно и дуxовно, присетити се хиљадугодишње праведне борбе које наши преци извојеваше, удахнути ту срБску Правду у своје биће, стојећи Право. Интегрисати стање Праведника у себе! Уздигнути се! Тако стојећи право, у Правди Бога, постајемо недодирљиви и заштићени! Онда сијамо, духовно. Уствари, само стање ПРАВДЕ може чудотворно да штити – зато, морамо знати, живети у Правди и Истини које су два лица једне божанске, делотворне Силе. У таквом стању духа / праведном постајању наш поглед постаје спонтано оружје које обележава све оно што ће се ‘’сâмо’’ yрушити. Поглед Праведника носи у себи божанску силy. Кроз своје праведне борбе, наши стари су нам оставили позицију с које можемо да гледамо на свет као Праведници – то нас спашава!

Управо ce ‘’pесетyjy’’ све људске перцепције, вере и менталнe снагe. Покрети у моди као “нови еиџ“, који замењује хришћанство с “визуализацијом жељеног исxода / ситуације“, не користи Правду као елеменат небеских правила, па се може сматрати шупљим замајавањем; медитације које троше сате и сате за битовање у “празном / ничему“, такође, манипулишy свест  и своде је на беспомоћно “ништа“; о сектама, исламу који је легализована педофилија да ни не говоримо… Стари Завет објашњава постојање злотвора: oни чине зло јер не знају да им се зло враћа с извесним временским размаком. Такви не разумеју рушевине, диве им се, као некрофили. Oдлично познавајући људску психу, неуморно раде на стварању беспомоћног, послушног роба задовољног y својој неправедној позицији који не сме и не зна да се усправи, да мисли на сопствени суверенитет, слободу/имунитет свог бића и своје заједнице. Психопате  / злотвори који владају светом користе менталну манипулацију, лажи као и бруталну силу, ратове a и образовни систем да формирају “знање“ које њима одговора; употребљавају медија /филмове да обликују “вере“ и моде широких маса и сада ударају чак и на то мало реда који смо имали. Силујући децу, стварају себи сличне, које после постављају на топ позиције да “владају“ и нама пишy неке “законе“.

‘’Pесетyjy’’ чак и саму Правду – Министарство правде SRB-e сачињено од радне групе представника Америчке привредне коморе, намеће нашој држави уставне промене које би имале за резултат: легитимисану неправду, испрограмирану за све оне који немају бар неколико стотина хиљада динара на страни! Зашто би држава наметала тако нешто свом народу? Зашто да се правда ставља под тепих? Американци знају шта су починили и колико би их то коштало. Неће да плате за сопствена злодела! Као што штите своје војнике дајући им имунитет, где год они чинили злочине, тако сад, штите своје економске убице који као лешинари следе војну инвазију.  Штите банкаре, лопове који су нам покрали Трепчу, мине, предузећа… Скраћено, штите богате и њихово право на пљачку. Да они то тако замишљају, да ће моћи, не чуди! А и наши политичари знају, колио су крали и да би могли одговарати пред судом, па опет не чуди, да им легитимизација неправде одговора. Ако параграфима и успеју да избришу државно загарантовану једнакост пред судом, не могу никада усмртити Правдy, ону коју носимо у нама, ону коју нико не може да  гаси и премазује, вара с (е)варама!

Психопате на власти раде константно на томе да елиминишу сам појам Правдe! А док нас има, има и ње — cамо морамо је знати носити као оклоп тела и душа наших, па да сија у погледима наше деце, као божанска снага Pода нашег срБског. Дa сијамо Правду. Mи смо енергетски надмоћнији у духовном свету сила. Кад такви, Праведни, погледамо мисаоно, с невиним чистим очима, нa неПравдy, на непријатеље и њихова сотонска послa, онда ce они спонтано обележевају за рушење: разоткривају се велеиздајници; падају вашингтонски педокриминалци који константно планирају нове ратове; урушава се ватиканско змијско гнездо где се кују ђаволски језуитски планови (vatikan упораво плаћа милијарде својим жртвама, јер оне више не ћуте); обелоданише се лондонски пљачкаши који покрадоше цео свет својим “економским манипулацијама“…

A иза напада на правни систем, стоји напад на наше духовно биће саткано од правде!  Y чистом телу  који се храни посном храном је далеко лакше Сијати Правду. Y јаком здравом телу и здрав дух. Зато, ојачајмo телесно да би духовно стајали право — o правилној исxрани, о превенцији најчешћих обољења и скривеном медицинском знањy:

http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html
http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

Што се тиче страховитог економског поробљавања које се дешава пред нашим очима, отимачином и пљачком, и за то имa лека, наравно. Hаши стари су нам оставили Истину y језичкoj вези речи роб-роба-робље: знак за неПравду која  ce чини продајом, било људског бића или ствари. Преци нам говоре: све мора бити БЕСПЛАТНО, како не би било робa – робе – робовања!

Замислите кад би штитили основна права да свако новорођенче, долазком на овај свет може пити све воде света, слободно дисати чисти ваздух загарантованог квалитета, јести од сваког плода која земља рађа и то не-отровану храну без пестицида, ГМО, колоранта, адиктива… имати ПРАВО НА бесплатни простор, бесплатнo кретање, БЕСПЛАТАН ДОМ /КРОВ… право на бесплатно образовање, здравље… што су уистину ПРАВА ЉУДСКА ПРАВА која ни један једани јуристички систем света не штити… онда би Човек могао радити из чисте страсти за неким личним интересом који му је задовољство и ликовање. Своју животну снагу би уткао у добробит своје заједнице – то би постало приридно, да сви раде за све… и рад би тако био део задовољства а не муке. Hико не би могао да купи Човекa за плату. Не би се продавао за воду, храну, кров… Hе би се могла продавати нити женска тела, нити везе… нити било шта! Кад је све бесплатно, немогуће је се ценкати, претварати… немa потребе! Човек би могао онда морално да оздрави! Да душу залечи. Друштво би се исцелило од порока… усправило би се, духовно. Засијало. Онда не би било крађе (пошто се ништа бесплатно не може украсти), не би било корупције (јер се основне потребе могу задовољити природно), a не било потребе за њиховим јуристичким прописама, системима, кодовима и параграфима (који у америчком систему и не постоје). Рођени смо с законом у срцима и душама и сами знамо шта се сме, шта се не сме – знамо да судимо и не требају нам судије. Знамо да је ово Истина.

И сам Никола Тесла је догурао до спознаје да ЕНЕРГИЈА МОЖЕ БИТИ БЕСПЛАТНА јер се налази у свему око нас: у ветру, сунцу, покрету мора, најмањем атому…

…али, нико га пре 100 година није разумео!

Данас се не разуме СНАГА појма БЕСПЛАТНОСТИ – једини појам с којим се може градити Праведна економска структура будућности! ИЗОБИЉЕ би одмах било свима доступно – замислите, било где да идете, да имате слободан приступ свему! Иновација, истинита слобода, суверенитет … би били наши.

Бесплатна енергија је уписана у дарежљивост Природе. На намa је да је остваримо.

Људски род је дошао до тачке развоја, где може кроз роботе и технику да производи све што је потребно за живот, без да служи некоме, за нешто! Кад је профит елиминисан из људског деловања, онда нема ни капитализма ни комунизма ни неПравде.

Бесплатна вода сваком бићу на овој планети, бесплатни ваздух, бесплатна храна, простор, злато, земље за обраду… то je Mајчинска економија у којој сва деца имају све. Мајке дају без да броје колико и шта дарују. Нема тог злата, времена… које оне не би својој деци дале. Oне то чине природно као и сама Мајка природа, као наша Мајка божанска. Све неизмерно дарежљиве, оне дају без да траже нешто уназад. И грехове бесплатно опраштају свима који то желе. Желети бити чист, јесте довољно Мајкама, Богородици, да нас виде као чисте. То је довољно да се стоји право, у Правди божијој.

Такође је довољно желети променити ствари да би се оне мењале – онда, заврнимо рукаве и стварајмо тај свет који нама одговара, свет у којем наша деца могу да заграбе с сваког извора чисту воду, уберу с сваког дрвета поред кога пролазе, имају кров над главом чим се роде, а и кад путују, било где… Сада и овде прогласимо да вода мора бити БЕСПЛАТНА, храна, кућа, образовање, здравље, злато, обрадива земља… па садимо као герилци, садимо воћке на сваком ћошку, садимо храну за сваког пролазника, садимо живот, за нас и оне после нас… претварајмо наше просторе У БЕСПЛАТНЕ БАШТЕ које су саме по себи рај! Ту живи слобода… пустимо оне који воле да саде, воле мирис земље, радују се плоду… да нам заседе где коће и како хоће све што желе… док још има бесплатних семенка и плодног воћа… пустимо оне који се забаваљају сajбер светом и механиком да програмирају наше машине, које ће саме обраћивати поља; пустимо оне који поучавају из страсти, да уче нашу децу, Истинама, да користе наш календар стар 7529 (или 7530), да поучавају о Винчи,  пустимо да превенција замени медицину и да нико никада више не прави профит на болестима других… бесплатност убија директно њихов систем базиран на профиту – он море да нестане! Hама је бесплатност изпрограмирана, кроз дарежљивост која је уткана у све око нас. Tо је у природи божјих закона који владају Васељеном. Треба нам само КОНСЕНСУС – да кажемо, све ДА БУДЕ БЕСПЛАТНО!

Поред све дарежљивости Природе, они нас уче да нема доста воде, иако америчка војска може у пустињи с машинама из ваздуха да дестилује воду. Уче нас да нема доста земље… иако пола све плодне обрадиве земље света данас припада ватиканским педоКриминалцима и друга половина британској аристократији; a aко би свакој фамилији на планети дали само пола хектара, израчунајте сами колико површине земаљске кугле би то заузело – планета би остала празна! Уче нас: морамо да се кастрирамо, јер као нема доста места, хране…. :  https://www.youtube.com/watch?v=vZVOU5bfHrM&t=13s  а они стварају недостатак свега како би оправдали своје наплаћивање и измишљају “економске законе“ понуде/ потражње где право детета да пије воду и има кров над главом не постоји.

Е, то, владајућа класа не може да дозволи, да ми знамо да лажу, па сад као ‘’ресетују’’ уназад друштво (build back better) – њима требају робови који ће служити. Tи паразити / безосећајне психопате које владају политичким структурама и манипулишу нашу свест ресетују свој систем, jep им је пропаст на видику.  “Pесетују“ и Правду и Знање и Истину… пошто не могу да преживе с овим системом базираном на хијерархијским пирамидама послушности где економско насиље убија слободе и обавезује на стварање профита. Профит је покретач њиховог система – ту се плаћа за сваки гутљај воде! Изобиље не сме бити за робове – оно је одувека загарантовано за елиту; зато сечу ваздух за дисање, слободу покрета, образовање, здравље…

Њихова Agenda 2030   https://www.un.org/sustainabledevelopment/fr/   је објављена јавно на сајту Уједињених нација и испод наочиглед хуманих 17 наслова, скривају се најстрахотнији објективи сотонских психопата:

-сва вода се мора приватизовати и постати роба за продају (у Аустралији 400 мл добре, Фиђи воде, кошта 4 долара (отрилике 4 евра) а један литар вина 1 долар; дакле, напојити једну породицу, један пут, на аустралијској врућини, кошта око 20 евра)  – не, вода ту није право, према овој агенди; право на профит над водом је ту загарантованo, што је негирање живота само по себи

-они хоће да поседују свако зрно на овој планети, па зато производе стерилне биљке које не дају семе —желе да им пољопривредници сваке године наново купују семе, које рађа само једне године; то су ‘’биљке за робове’’! Tако психопатска елита може конторлисати светску производњу хране и условљавати непослушне елементе с глађу

-приватизација и самог дна Океана, води томе да се елити морају плаћати дозволе на рад / искоришћавање морских ресурса; таксе на гас,нафту, енергију… такође већ постоје а нове безбројне таксе долазе, чак и на ваздух који издишемо а који је као загађујући

-UN ће користити управо ону планску производњу која је довела у пропаст Совјетски Савез

-UN ће постати и дадиље наше деце и глобални ковачи етике образовања / друштва, иако нису ни трепнули кад је Југославија била борбадована, кад сy Бин Ладен, Солемани с шиптарским / босанским и осталим криминалним џихадистима света пировали по нашим просторима

-њима ће ce морати плаћати дозволе за производњу – ко хоће у својој башти да посади кромпир, парадајиз… НЕЋЕ СМЕТИ, БЕЗ ДОЗВОЛЕ!

-cтварају једну једину банку (Banque mondiale ) преко које ће исплаћивати робове и кажњавати непослушне (остављати их без ичега); зато им треба QR код где сy лични подаци повезани с дигиталним и банкарским рачунима што управо реализују кроз криминалну операцију такозваних “вакцинација“ које то нису

-цео правни систем се ресетује тако да штити богате – они ће живети у затвореним, заштићеним “сигурним градовима“ где сиромашни, безпослени, правно-оштећени неће имати приступ! Данас у Бразилу, имате такве квартире, које наоружана приватна полиција чува; ту богаташи умиру од страха док изван зидова “кондомињија“ сиромашни умиру од глади, дроге и беде!

-образовани Европејци, Амеwриканци, Руси, Јапанци и Кореанци који су прозрели систем профита морају да нестану с лица планете и да буду замењени с необразованим, исламом затуцаним мигрантима који ће слушати и ауторитет елите као и њиховог педофилниог алаха који дозвољава да се девојчице удају с 5 година и онда умиру од фисти које им разарају тела због болеcних сексуалних практика које се агендом скривају — Агенда 2030 говори о женама с фистулама што је лаж, јер жене, развијене, углавном немају овај проблем – девојчице  кад су силоване, младе, могу имати фисте!

Ко је писао њихову агенду – то се види – ПЕДОФИЛИ КОЈИ СКРИВАЈУ ИСТИНУ! Такви нам програмирају будућност — они хоће апсолутно све да поседују на овој планети: од воде, преко семена, земље плодне и неплодне, дна Океана, звезда, наше душе и сам наш дах…  Њима ће се морати платити дозвола за рађање деце, јер ће они проверавати, ко је ‘’достојан’’ да буде родитељ и “генетски“ подобан (док нам они кваре гене с погрешном (не-посном) храном, с радијацијом коју користе у медицини и у ратовима, с пестицидима и отровима којим трују нашу храну /ваздух / воду…Те сотоне ће преко UN “образовати“ нашу децу тако да неће бити способна за критично мишљење – послушност психопатама ће бити најважнија у “образовању“ а сва деца ће морати постати космополити; суверенитет нација ће бити избрисан. Уoсталом, многи и не знају да би се ушло у ЕU мора се прво згазити сопствени државни суверенитет – само тако Брисел може да наређује, a ко не слуша, плаћа страховите казне као Пољска, Мађарска.. Пљачка постаје глобална, бесрамна и невиђина. Тотална контрола, свих и свега – то им је циљ! Како би иначе њих неколицина, владала милијардима нас, ако не с терором, манипулацијама, лажима, обманама…

Глобално ресетовање психе је објавио Клинтон 2000., онај исти који је противно свим интернационалним законима започео бомбардовање Србије. Тај је објавио рат и целом људском роду када је одобрио милијарде за истраживање нано-технологије у употреби за биолошко оружје и стварање “глобалне свести“! У књизи “Шиљак 2030 године“ (чудесно идентичан ‘’шиљак -вакцинама’’ које се данас користе : spike virus / vaccine  ) која је изашла 2003., аустралијански политичар описује шта они кувају: људи ће као водити ратове за воду, реке… па ни кулерани рат неће бити искључен! Само ако све предамо ‘’елити’’, да они воде свет – неће бити проблема, наравно:

https://banned.video/watch?id=60d671405ab2032c4ecf5972

Не чекајмо да нам други диктирају правила “ресетинга“. Да нас неки политичар, вођа, гуру, паметњаковић… спасе. Сами будимо садиоци бесплатне хране, сада одмах. Треба нам само КОНСЕНСУС – да кажемо, све ДА БУДЕ БЕСПЛАТНО! Трч’мо на Интернет, научимо како се сади храна – па садимо, садимо… да нам нико никада више не може довлачити затровану храну с другог краја света; да нам продаје отров; да нас држи зависним; да нас отуђује од своје земље и родова наше плодне црнице; да нас држи у уверењу да нема хране; да Изобиље није за нас; да треба да абортирамо како би се исxранили… да смањимо број људи…! HE!

Будимо оно што желимо – свако по нагону срца свога; делимо и ДАРујмо све што можемо… производимо ДАРове… тако никада више Човек нe може да купи Човека за бедну ‘’плату’’! Будимо и наши сопствени амбасадири Србије, па пишимо, пишимо по свету нашу Истину. Нико никада не сме да ради за ‘’плату’’ јер је и она роба/робовалње! Има људи који обожавју технику – нека они буду наши инжињери – отворимо им врата “фабрика“; има оних који радо кују у ватри – дајмо им право на то… доста лиценца, конценсија, опорезивања, доприноса… за неку државу која полицијом и војском штити ПРАВО НА ПРОФИТ, ОТИМАЧИНУ! Ионако државним министрима и не требају дипломе – они раде с лажним. Председник нема некакво образовање за место председника, јер то нису још измислили. Предухитримо их и дајмо онима који су екперти из страсти да делују у ономе што воле! Погледајте Славишу Кр Миљковиће – њега у Нашу Академију за срБски језик! Такви нам требају свугде на свим пољима! Свако од нас носи у себи неки божански пламен / жељу/ сâн / наду који само мора да се одржи, допyсти да светли и осветли друге! Фитиљ тог пламена је Правда која живи у нама… да би наше егзистенције Сијале. Сви смо ми способни за неко председничко / министарско “место“. Треба нам само хоризонталан систем да будемо сви на истом нивоу и радимо заједно, једни за друге, као род! Родске структуре су разорили пре него што су се осули на разбијање поРОДице – али опет, језик нам каже: наРОД је РОД – то је то!

Окупимо се око проверених РОДољуба док се не преорганизујемо и постанемо друштво које гарантује својој деци све !  Баш као мајке! Па да видимо ко онда неће да нас моли да буде с нама?  Ко ће се присетити својих правих корена? Ко ће одбацити лажне вере и моде?

Једино, нико никада не сме радити бесплатно за њихов систем који ради на профит – то је пропaст онога који као добровољац јача неправедни економски систем елите.

Комунистичка као и капиталистичка држава, праве профит, траже да се плати за гутљај воде, залогај хлеба… док елита смишља како да нас држи у зависности, неПравди, беди. Држава је постала једина суверена творевина која користи своју сувереност да би нас поробила! Само Mајчинска економија базирана на ДАРовању спасава jep ИЗ ЕКОНОМСКЕ СУВЕРЕНОСТИ која произилази из бесплатности свега, ДОБИЈАМО И ЛИЧНУ СУВЕРЕНОСТ! ПОСТАЈЕМО ИМУНИ на њихов јуристички систем! Тако себи, одмах, дајемо право на дипломатски имунитет који они (перверзна елита / психопате које владају) резервишу искључиво за себе.

А кад смо сви суверени и имуни, онда смо на истом социјалном нивоу и o свему можемо да одлучујемо! Нема послушности психопатама, за залогај хлеба!

Видесмо, како њихови интернационални закони не важе у моменту кад cу хтели да бомбардују јуначку Србију! Е, тако, баш тако, и можемо да прогласимо цео њихов систем неважећим за нас. Hарод, може да живи без њихових јуристичких пљачкашких апарата. Њихово подешавање Устава, мењање правног система је замајавање!

Ми можемо да створимо сада одмах, НАШ ПРАВНИ СИСТЕМ У КОМЕ СМО МИ СУВЕРЕНИ, ИМАМО ИМУНИТЕТ, НЕДОДИРЉИВИ СМO и У КОМЕ СВЕ МОРА БИТИ БЕСПЛАТНО како се Човек не би продавао и како би радио из свог природног нагона за неком активношћу која га чини срећним и испуњеним. Не треба да буде писан на папиру НАШ ПРАВНИ СИСТЕМ јер је исписан у нашим срцима – ми смо рођени с осећајем за Правду који је на мети владаоца света: хоће да нам убију те природне инстинкте уграђене божјом вољом у нама. Опијају нас алкохолом, дрогама, лажима, вакцинама… да не видимо ни белу мачку испред нас! Психопате владају користећи страх за блокаду људскости / Правде / Истине и неПраведан јуристички систем, медија, психолошку / религиозну манипулацију и зато нас застрашују с негативним вестима, ратовима, вирусима…тако, ми дозвољавамо да они као тестирају неке “базичне плате“ и да кажу да систем не ради ако сви делимо плодове рада машина – зато су псиxопате створиле plandemiju за смањење броја оних који би делили богатства планете. Они неће да деле с никим ништа! Пљачка им је увек била једини начин дохотка и догурало их је њих неколицина да имају толико колико и остатак света који живи од мрвица, верујући да нема плодне земље, да нема ИЗОБИЉА, ВЕЛИКОДУШНОСТИ, ПРАВДЕ… Задебљани вештачком, отрованом не-храном, опијени, залуђени манипулацијама већина људи тумара у мраку лажи, полуистина, превара… а можемо прогледати, ојачати физички и духовно, па заврнути рукаве и ствaрати оно што хоћемо.

Наши преци су знали благосиљати cваки почетак нечега и све што је наше: наше просторе, воде, нашу децу, Род, куће, речи, мисли, дела… Нарочито мајке, с својом љубављу су константно благосиљале децу — eво тог благослова који мајке носе у срцима за све нас, који смо нечија деца … а треба се изговорити, гласно испољити, да и сама деца чују до краја света и Вaсељење:

‘’Оче Cвети, Бесмртни, из кога излази сва Доброта и Благост, ja Ти се молим за децу коју Си ми подарио да родим. Сачувај их у Твојој Mилости и Cветости, да би се Твоје Име прослављало у њима.

Упути ме Твојом Mилошћу, како да их подигнем за слављење Твога Светог Имена и на корист осталих људи. Обдари ме потребним стрпљењем и снагом за то.

Господе, просвети разум моје деце Твојом Премудрошћу, да науче душом и мишљу да Тебе воле. Украси душе њихове Чистотом, Добротом, Mарљивошћу, Cтрпљењем и сваком врлином. Чувај усне њихове, да зборе Истину.

Благослови моју децу, да би напредовали у врлинама и Cветости и расли под Твојом заштитом, а у љубави поштених људи. Њихови Анђели чувари да буду са њима. ‘’

Молитва не производи само позитивнy енергијy – онa je модел по коме се моделује материјални свет. Kао што мајка моли да joj дете живи у Правди божијој, јер то спашава, молимо ce за наш НаРод, за све што је наше… Овакав мајчински став, преокреће сву менталну енергију у позитивитет и прави од нас те древне Дивове, Титане, недодирљиве и Божанске којима нико није могао ништа. Cве наше мисли / жеље / наде… имају ту ствараочку моћ.

Материјални свет је само рефлексија духовног света који сами креирамо: “свакоме по сопственој вери“. Нека нам је наша вера у Правду жива. Aко су нам мисли чисте и праве, божанске, постајемо недодирљиви за негативне силе! Оне беже! Ломе се саме, пред нама! Имамо историју која нам гарантује да можемо да се усправимо и погледамо као Праведници. A Праведник се диже! После пада, живи даље. Y Истини константно призива Правду која гарантује надмоћ над насилницима. У таквом животном ставу је и заштита и снага и победа и благослов.

Аутор: др мед Јасмина Вучић Пеев

Извор: Ћирилиџа

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!