Србија и србске земље

Јајиначки клан и Шваб убијају Србију, имамо право на самоодбрану!

Србија није била у стању да обради и процесуира сав криминал и злочине клана Милошевић-Марковић. У каубојском стилу, Милошевић је размењен за новчану награду, а Србија и српски народ прикуцани су на међународни стуб срама. Потом је исти шаблон примењен на Караџића и Младића. Пропустили смо прилику да сами судимо свом шљаму, рехабилитујемо правосуђе и успоставимо владавину права.

Ни данашњи полицијско-правосудни апарат није ништа бољи, напротив. Ниједна судска пресуда није донела правду и грађане уверила у ваљаност. Појма немамо шта се десило гардистима, ко је наручио и убио Ђинђића, Ћурувију и Цвијана, где је Ликана, да ли је постојао и одакле је дошао други метак, ко је и зашто убио певачицу, како и где су убијени Шиптар и Кум, ко је возио на наплатној рампи, да ли је било педофилских и осталих бунга оргија, ко наоружава мигранте, шта је било у авиону, зашто је пао хеликоптер, где су чевапи, ко командује навијачима, шта се дешава са тендерима и јавним набавкама, ко је рушио Савамалу, зашто силиконке ломе генералске џипове, да ли вакцине убијају или чувају, ко нас све снима и прислушкује, ко кога врбује, ко коме командује, какве су дипломе, колико смо и коме дужни и зашто Уставни суд доноси политичке пресуде на штету државе и народа.

Они који су Србију увели у ратове, хипер инфлацију, ултра криминал и санкције, вратили су се да нас доврше, а „бране“ нас француска и остале белосветске службе и полиције, јер наше су разваљене. Радикали, социјалисти и јуловци – то је та банда која је пљачкала и убијала, опет пљачка и убија, а поврх свега још и разара и уништава све чега се дохвати. Докле поглед сеже – све је девастирано.

Јајиначки клан, Швабово и сатанистичко оружје уништења Србије, ставио је шапу на наше животе.

Није чудо да се „Јовањица“ пере свим средствима, јер нарко бизнис у Србији цвета. Сплит је у бившој СФРЈ важио за престоницу дроге, али Београд је данас постао епицентар Европе. Несретни Периш је апотеоза српске дрогиране стварности, јер је са друговима показао да је овде најјефтиније и најдоступније. Новинари се нису бавили уметничким достигнућима Егзита, али јесу количином заплењене дроге. Слично нас чека у Септембру.

У истрагама се не зна ни ко пије, ни ко плаћа. Исто је у судницама. Партијски кадар поразио је школство и струку. Медији су одлепили, а народ улази у фазу шизофреније. Жена кува мужа, друга чува главу у торби, ћерка закопава мајку у авлији, син убија све редом у кући, севају секире, лети се са солитера. Насловнице су крцате лажима и лудилом, а националне фреквенције промовишу разврат, блуд, криминал, проституцију, ненормалност и перверзију, Содому и Гомору.

Црква се одриче историје, народ се одриче цркве.

Александар Вучић све то гледа преко пар туцета својих екрана и трља руке. Газде ће бити задовољне. Сваки додатни дан је додатни милион, барем.

Право на самоодбрану је основно људско и законско право. Док сваки грађанин ове земље то не буде схватио, неће нам бити слободе. Она се осваја.

Аутор: Проф. Давор Калајжић

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!