Свет

Изумитељ мРНА технологије упозорава: ДОЛАЗЕ нова закључавања због KОВИД-а

Светски познати научник о вакцинама др Роберт Малоун издао је упозорење јавности о очекиваном повратку карантина, обавеза и других ограничења у вези са пандемијом.

Малоун, проналазач мРНА технологије која стоји иза вакцина против Kовида, одговорио је на забринутост људи широм света да се враћају ограничења пандемије.

Он упозорава да су блокаде и обавезе везане за вакцине и маске „илегални“ и апеловао је на јавност да не наседа на кампању „порно страха“ коју спроводе корпоративни медији .

Научник истраживања упоређује медијску кампању са тактиком која се користи за промовисање страха од „климатске кризе“ .

Упркос томе што је водећи стручњак у овој области, Мелоун, проналазач вакцинације и терапије мРНА , он је од стране левичарских публикација окарактерисан као теоретичар завере.

Прошлог децембра, Твитер је блокирао прогил Малонеу недељу дана због наводног кршења политике „дезинформација“ платформе Kовид.

„Ја лично верујем да је ово више порнографија страха“, рекао је Малоун за Just the News.

“Није оправдано.”

Он је наставио тврдећи да су мере закључавања и мандати „илегални“ пре свега „у смислу кршења основних слобода“.

Мелоун инсистира да је медијско подметање страха од нових варијанти Kовида чиста пропаганда и да не постоје докази о претњи.

„Нема апсолутно никаквих доказа да ће бити потребе да се поново уведу“ ограничења, додао је он.

Ова „порнографија страха“ долази пошто су нове варијанте Kовида откривене у веома малом броју у Сједињеним Државама.

Као одговор, неки ентитети већ враћају протоколе из доба пандемије као што су мандати за маске и социјално дистанцирање .

.Међутим, др Малоун је рекао да се чини да се све ради о гурању агенде да се одузму слободе људима.

„Обузети смо страхом од догађаја на нивоу изумирања“, рекао је Малоун, наводећи „климатске промене изазване људима, заразне болести, енергију [на бази угљеника] и страх од нуклеарног рата“ као примере.

„Када зароните у стварне ризике“ нових варијанти, рекао је Малоне, оне изгледају „прилично непретеће“.

Шанса да људи заиста настрадају је„изузетно мала“, приметио је.

Пфизер и Модерна су већ развили вакцине за најмање једну од варијанти, а Бајденова администрација је ове недеље објавила издвајање од 1,4 милијарде долара за развој „нових вакцина против KОВИД-19“ и других третмана.

Председник је прошлог септембра прогласио пандемију „готовом“ .

Да би се ове вакцине ефикасно дистрибуирале у масовним размерама, Малоне је рекао да ће влада морати да прогласи још једну ванредну ситуацију, али није сигуран да ли ће то учинити на савезном нивоу.

„Ово би могао да буде клин који заиста покреће паузу од федералне политике од стране великог броја држава које су спремне да нанесу штету сопственој економији да би се придржавале онога што тврдим да је порнографија отвореног страха“, сматра он.

„Ако федералци оду тамо, [да ли ће] Тексас и Флорида ићи тамо? Хоће ли Калифорнија ићи тамо?

„Наравно да хоће. Знате, одмах.”

Раније ове недеље, научни писац Роберт Цимерман написао је на свом блогу „ Иза црног “ да је „Ова варијанта као и све недавне варијанте, релативно безопасна, једва да се разликује од прехладе.

У мају је ЦДЦ саветовао школе и вртиће да имају „основни сет стратегија за превенцију заразних болести као део свог нормалног рада“, укључујући и оне које су „специфичне за KОВИД-19“.

„Баш као и Твитер фајлови, где је влада имала Твитер као њихов цензурни режим, исто ће се десити и са овим јавно-приватним партнерствима“.

Извор: Срби на окуп – SlayNews

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!