Србија и србске земље

Избори по мафијашкм правилима

Фото: pravda.rs
Правда пише да је “представницима изборне листе коју предводи проф. др Бранимир Несторовић усмено саопштено да неће бити позивани у предизборне дебатне емисије на РТС-у, а на захтев да им се образложи правни основ за такву одлуку нису добили никакав одговор.“
 
Да ли су ови доктори, професори, правници.. или било ко у овој земљи, могли и само помислити, да ће моћи у фер и легалним изборима, да иду против мафије, која је противуставно већ одсекла КиМ из бирачког процеса ? 
Која годинама монополише медија, а алтернативцима оставља неке секунде на РТС-y, и никакво место по режимским сајтовима, новинама…? 
 
Која не дозвољава ни да Ниш, Нови Сад… гласају, а људи се из ових градова, се масовно пријављују на адресе Београђана чије су зграде затрпане позивима на учествовање у изборима? 
 
Кажу, избори нису дозвољени у оним регионима који би могли гласати против режима. И… ипак се иде на изборе ?
 
Председник Демократске странке (ДС), Лутовац,  је данас објавио да грађани тој странки шаљу фотографије позива за гласање на изборима 17. децембра, који стижу на њихове адресе, а на позивима су арапска имена особа које ту не живе :
Ето, зашто мафији мигранти могу да вршљају по земљи – сад ће да гласају ! То им је сврха. 
“Алтернативна родољубива медија“ су јуче објавиле слике ових позива – данас се те слике вишу не могу наћи преко Google. Склоњене су. Мафија вредно ради на “изборима“. А “алтернативна“ медија су очистила своје сајтеве… послушно и бедно.
 
Неки јављају да је огроман број аутобуса спреман да баш на 17. обезбеди “туристички“ провод некима… 
 
Овај феномен пријављивања непознатих лица на београдске адресе je већ уобичајен у Србији. И на задњим “изборима“ у априлу прошле годинe,  КиМ je већ било одсечено, па је актуелни “председник“, већ поодавно нелегитиман, с обзиром да су такви ‘ избори“ против-уставни. Али, сви су ћутали… и тапшали преваранту на врху државе, који своја издајничка дела бесрамно, наочиглед свих, само даље гура.
 
Један отац од рака преминулог детета у 15-ој години, доби позива да му син гласа – и гласаће мртав, каже отац. Гласаће за мафијашa AV-a.
Нико није малолетну децу, мртве, одсељее… одјавио. Они су сви присутни на списковима. Тако ће бити лако AV-у да опет “победи“! И мајка једног детета “преминулог“ три недеље после рођења, пре осамнаест година, доби позив за гласање – вероватно отето дете, без умрлице, живи негде… а мафијашка држава која је преузела комунистички једно-партијски систем, институције, методе убијања људи у појам, никада није потрaжила украдене бебе. Али, увезла je шпанску сперму за оплодњу срПских мајки, које ће гајити и умножавати генетски код наших непријатеља (Р1б).
 
Новости које су од почетка “предизборне кампање“ исписале најцрње оптужбе на рачун опозиције, без и једне једине шансе да се чује друга страна, друго мишљење… данас се жале с овим насловом:
“Политички противници и њихови медији све време водили су прљаву кампању против листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“! Али, да је законски, једном председнику забрањено да се представља као носилац листе, јер мора представљати интересе свих грађана – тога се Новости нису сетиле. 
Толико безакоње… 
Зашто је опозиција уопште прихватила изборе, кад спискови за гласање нису ажурирани ? Кад КиМ није обухваћено ? Кад Устав не дозвољава да се организује превремено процес гласања ? Кад председник мора да остане неутралан…. Да ли су свесни да управо саде тикве са ђаволом? Да се то плаћа. Прескупо.
 
Зашто образовани и паметни људи уопште учествују у овом циркусу која нелегитимна, издајничка мафија организује, против законито, ругајући се свима ?
Зар ово није страшна срамота, пред децом нашом ? Да мафијаши овако коло воде у поносној Србији ? Да издају, продају децу, ваде срце Србије … ?
Ма, није ли време за борбу? 
 
“Нека борба буде непрестана“
Др мед Јасмина Вучић Пеев,
у срБској 7532 ој години, у колодару, 12-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!