Србија и србске земље

Избори – Једна слика говори хиљаду речи

„Једна слика говори хиљаду речи“. Фотографија са изборног места на коме је гласала(о) по уставу Републике Србије најзначајнија личност у политици, премијер(ка) говори и више од хиљаду речи и о изборима и о несрећном друштву у коме живимо. На слици је премијерка хрватица и лезбејка, њена „партнерка“, а са којом живи по важећим српским законима у незаконитом браку и њихово ваљда заједничко сурогат дете. Баш лепо, породично на гласање, ипак је Србима породица на првом месту.

Истога дана британски ББЦ (што би рекао покојни Јунг „синхронизитет“) јавља да је свети отац из Рима званично пастви и многобројноном свештенству обелоданио да ће нама сестринска Католичка црква да венчава и истополне парове.

Било би лепо и корисно да овај потез Ватикана испрати и наша СПЦ на челу са патријархом Порфиријем, а који је велики заљубљеник у светог оца, а коме је поносан понизно и руку целивао. Онда би у директном преносу на РТСу, Пинку и Хепију, а уз обавезно присуство нашег Председника, визионара и највећег политичара после Милоша Великог, господина Александра Вучића и посебно његове екселенције амбасадора САД у Београду господина Хила, Патријарх у Храму Светог Саве могао да венча и нашу премијеку (премијера) са изабраницом његовог (њеног) срца. Овај свечани чин би многима који у то верују потврдио да је антихрист међу нама и да само треба да чекамо да видимо шта нам је још лепо припремио, јер Србија неће да стане.

Аутор: Предраг Вучинић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!