Свет

Италијанска посланица изнела ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ на рачун Гејтса: Стерилише МИЛИОНЕ ЖЕНА и претвара ЉУДЕ У РОБОВЕ! (ВИДЕО)

Она је закључила да би поступањем Била Гејтса требало да се позабави Међународни кривични суд за злочине против човечности

ГОВОРЕЋИ у италијанском парламенту, посланица Сара Куниал изнела је низ оптужби о деловању суоснивача „Мајкрософта“ Била Гејтса и апеловала на посланике да одбаце планове америчког милијардера.

Бил Гејтс је већ уложио стотине милиона долара, преко „Бил и Мелинда Гејтс фондације“, у тестирање и развој вакцина против ковид 19 у оквиру међународних напора за решавање кризе изазване корона вирусом.

Међутим, посланица тврди да је „деценијама Гејтс радио на депопулационој политици и диктаторским плановима контроле глобалне политике, са циљем да стекне примат у пољопривреди, технологији и енергетици“.

Такође је истакла да је милијардер својевремено изјавио да се, радећи „добар посао на вакцинама, здрављу и репродукцији, глобално становништво може смањити за 10-15 одсто“.

Кунијал је оптужила Гејтса да стерилише „милионе жена у Африци“ и да стоји иза епидемије полиозе која је наводно „парализовала“ пола милиона деце у Индији.

Такође је током говора истакла да Гејтс сарађује са неколико мултинационалних корпорација које поседују 5Г мрежу у Америци, а за коју поједини кругови верују да је повезана са пандемијом.

Стварни циљ улагања огромне суме новца у развој вакцине, према мишљењу посланице, је потпуна контрола“ и „апсолутна доминација“ и „претварање људи у робове,“ кршење суверенитета и слободне воље“.

Она је закључила да би поступањем Била Гејтса требало да се позабави Међународни кривични суд за злочине против човечности.

Иначе, Бил Гејтс је недавно изјавио да је још 2016. године упозорио Трампа на претњу од пандемије.

– Осећам се ужасно. Могли смо предузети мере и умањити штету. Волео бих да сам учинио више да скренем пажњу на опасност – нагласио је оснивач Мајкрософта.

Извор: rs.sputniknews.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!