Природа и здравље

Мајчино млеко “потпуно вакцинисаних“ жена садржи токсине из мРНА

Истраживања ЈАМА открива да мајчино млеко “потпуно вакцинисаних“ жена садржи токсине из мРНА

Часопис Америчког медицинског удружења (ЈАМА) управо је објавио документ који показује да се мРНА токсини из „вакцине“ Ковид-19 преносе кроз мајчино млеко на бебе. Супротно свему што су нам рекли влада, Big Pharma и „провера чињеница“ на друштвеним мрежама, студија открива да су вакцине против грипа Фаучи смртоносне и за мајку и за бебу.

Под насловом „Откривање РНК вакцине за КОВИД-19 у мајчином млеку“, рад, који предводе њујоршки истраживачи, наглашава чињеницу да су испитивања вакцине искључила „неколико рањивих група, укључујући малу децу и дојиље“. Након истраживања тима који стоји иза овог рада, откривено је да се мРНА заправо може открити у исцеђеном мајчином млеку (ЕБМ) дојиља које су примиле ињекцију у року од шест месеци од порођаја.

Џо Бајден и његов режим криви су за злочине против човечности

Заступник Томас Маси је твитовао о студији, истичући чињеницу да су ињекције Џоа Бајдена „проузроковале да бебе, за које није утврђена безбедна доза, добију мРНК супстанцу кроз мајчино млеко“. „Да ли злоупотреба власти постаје зло? питао је даље. Свака особа коју је Бајденов режим приморао да убризгава треба да зна за ово релевантно ново истраживање, посебно жене које планирају да затрудне или су већ трудне. Остаје да се виде дугорочни ефекти све ове изложености мРНА и за мајке и за њихову децу. Многи су већ хронично болесни, а неки сумњају да ће још много њих бити болесно или умрло у наредним годинама.

„Гласничка РНК трује све у људском телу“, написао је неко у коментару на чланак о студији ЈАМА. „100.000.000 Американаца биће мртво од убода пре 2026 године.

„Жртве убода које не умру до 2026 године биће озбиљно онеспособљене пре него што умру, што ће бити пре 2030 године. Big Pharma делује по наређењу америчке владе да допринесе томе.

Други је писао о пријатељици своје жене, која је недавно вакцинисала своје дете „појачивачем“ против Фаучијевог грипа. Испоставило се да мајка није имала појма о ризицима који су укључени, јер информације које овде делимо, нажалост, не допиру до свих.

„Наша докторка нам је рекла да можемо да дојимо, јер ће вакцина ући у мајчино млеко“, додала је друга и објаснила да је брзо променила лекара и наравно избегавала да вакцинише дете.

„Не заборавите полиетилен гликол“, рекао је неко други, мислећи на токсични алерген додат у снимцима за који неки спекулишу да би могао да игра улогу у трансхуманистичком генетском репрограмирању.

„Мајке се вакцинишу, формула за бебе нестаје, влада охрабрује мајке да доје, мајчино млеко сада садржи мРНК вакцине. Случајност?“

Написао сам још једну о очигледној завери великих размера.

Аутор: Нермин Н.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!