Мишљења

Истина о ковиду међу Србима

Кризни штаб који ради на штету здравља народа

Командант ковид терористичких група у Србији је др. Кон.

Ко је доктор Кон?

Јевреј специјално инфлитиран међу Србима, са задатком обављања специјалних операција у корист светског јеврејства.

Ко је замјеник др. Кона?

Замјеник др. Кона је др. Шеклер, такође Јевреј, који је постављен са истим задатком као др. Кон.

Ко је поставио ове Јевреје на врат српском народу?

Поставило их је светско јеврејство, преко својих полуга моћи у Србији, напримјер, преко српске масонерије, коју светско јеврејство контролисе.

Ти инструменти светског јеврејства су инфлитирани међу политичарима, тајном службом, војском, црквеним врхом и инфлитирани су и у свим порама друства.

Како неко рече, масонерија слузи да би се замаскирала отворена диктатура Јевреја.

Зато их је један велики политицар из времена другог светског рата назвао „вјештачким Јеврејима“.

Зашто Јевреји на тим позицијама, на којима се налази др. Кон нису поставили неког Србина, масона?
Зато сто је операција ковид од изузетне важности за Јевреје и они ту не желе ништа да препусте ризику. Због тога су на чело тимова „за борбу против ковида“ у свим земљама свијета постављени искључиво Јевреји.

Који је циљ светског јеврејства у Србији?

Исти као и у читавоме свијету.

Успостављање потпуне контроле грађана, тупљење мозга свим нацијама свијета, потпуно уништавање фамилије и Хришћанства, приватног подузетниства, традиције свих народа на кругу земаљском и стварања свих предуслова за стварања једне светске државе на чијем челу би требали Јевреји да доведу једног светског вођу, који ће бити антихрист.

Који су други циљеви вакцинације?

Други циљ вакцинације је депопулација становништва, односно убијање већег дела светске популације и стерилизација младих.

На који нацин ће вакцине смањити светску популацију?

То нису вакцине него билошко орузје, које служи за елиминисање природног имуног система, без којега ће човјек бити подложан свим могућим болестима. У ствари преко вакцина ће људи оболијевати од нешто блажег облика сиде.

Губеци природни имуни систем, Јевреји ће им кроз наредне вакцине, које ће примати вјероватно два пута годишње, нудити вјештачки имуни систем, од којег ће људи постајати зависни.

Са тим ће они још више уништавати и оно мало имуног система сто це остати и људи ће постајати богаљи, за што ће бити оптужена нека мутација корона,наводно због каснијег деловања.

Има ли у вакцинама још нешто што је опасно?

Има а то је графен оксид, који се сматра суперпроводником.

Улога графена у вакцинама је да се у тијелу створи електрична мрежа, која ће бити подложна 5Г зрачењу и која ће то зрачење спроводити до срца, мозга и свих тјелесних органа, где без графена не би могли доспјети.

На који начин се још врши убијање људи на планети?

Намјерно убијање људи се врши и преко масовног тровања пијаће воде и преко масовног тровања хлеба. За дезинфекцију пијаће воде се користе средства која у себе садрже опасна органска једињења, која служе за стерилизацију и изазивање разних болести, те деструктивног дејства на психу.

То није ништа ново, Јевреји су имали план да цјелокупну популацију Њемачке, после другог светског рата стерилишу преко пијаће воде.

Зато није ни најмање случајно да се пијаћа вода све више приватизује, како би се операција тровања и стерилизације становништва што боље спроводила.

Сличне супстанце се стављају и у адитиве за хлеб, Преко пијаће воде и хлеба се врши масовно деструктивно деловање на здравље људи.

Алергија на хлеб или глутен, је врло често алергија на отрове који се стављају у хлеб, или алергија на гентско манупулисане житарице.

Често пута, када људи почну да од еколошки одгајане пшенице сами праве хлеб, сви симптоми алергије се губе.

Такође производња генетицки модификовбане хране је још један значајан фактор за смањење светске популације.

Шта је са 5Г зрачењем?

То зрачење може значајно да се повећа и оно се често и повећава, поготово ноћу.

Често пута се ноћу по сат два времена зрачење повећа веома много.

У Шпанији су између три и четири ујутро то зрачење повећавали и до шесто пута. То су људи мјерили. Зато је јако битно да се ноћу вај фај искључи из зида и да се такође мобилни телефон искључи.

Преко тог зрачења се може деловати на психу и на здравље човјека и њиме изазивати разна деструктивна стања. Са тим зрачењем ће бити могуће изазивати циљане срчане и мождане ударе код оних који су вакцинисани.

По мојој претпоставци, многи срчани и мождани удари код спортиста су изазивани циљано, као проба. На тај начин се лако могу елиминисати сви политички противници, који су вакцинисани.

Исто тако, са тим зрачењем је могуће убијати веће делове становниства у одеђеним подручјима, што би необавијештенима могло деловати и као епидемија.

Ту се не би циљано стварали срчани и мождани удари, али би се циљано могло утицати на имуни систем вакцинисаних и тиме изазивати локалне епидемије.

Имају ли вакцине још неко непожељно дејство?

Вакцине су и црна магија у буквалном смислу ријечи.

Исто као што црномагијски напици деструктивно делују на човјека, тако на душу човјека ђелују и вакцине, које су црна магија пар екселанс. Због тога су људи који приме у себи вакацину често потпуно погубљени после тога.

Напримјер, човјек је против вакцинације. Онда из неког разлога прими прву дозу и после ње доживи тотални колапс, због којег морају да га хитно воде у болницу.

Исти тај човјек узме и другу дозу, па му се деси исти колапс, што га не спречава да се и трећи пут исприча са истим резултатом као и прва два пута.

Када таквом човјеку кажете да се вакцинисани највише разболијевају, он ће вам рећи, да се разболијевају, али да их вакцина штити да не умру.

Ово што сам описао су ми два позната случаје, за које сам свједок и које не могу ни на који други начин да објасним, осим дејством духа нечистога, који је примљен у себи вакцинацијом.

Има ли још које непожељно дејство вакцине?

Вјероватно вакцине уништавају способност организма за природну произодњу витамина Д, а без витамина Д имуни систем не може фукнционисати.

Шта да ради неко ко се вакцинисао а који укапира да се налази у опасној ситуацији?

Најважније је да човјек укапира да му је вакцинацијом живот угрожен.

Прво што човјек треба да уради је да ни по коју цијену не прима у себи ни једну дозу било какве вакцине више.

Друго да уради све што може да са здравом исхраном, спортом и са што више сунчања појача свој природни имуни систем.

А зими да се пази и да нађе алтернативни нацин лијечења, када дође до већих прелада или грипа.

И да моли Бога да се тијело што прије исчисти од оног смећа што је примио у себи вакцинацијом.

Потребно би било да се таквом човјеку очита и молитва за изгоњење нечистих сила, али то може да уради само неки невакцинисани свештеник, који није екумениста а таквих данас скоро и да нема.

Каквим ће темпом ићи депопулација становништва?

То нико са сигурношћу не може рећи, исто као што не може рећи, колики проценат вакцина је био штетан по здравље, јер је вјероватно један дио вакцина био безопасан, обична слана вода, као што су вакцине у Израелу..

Већ сада је смртност у свим земљама свијета значајно порасла, сигурно је око два процента становништва страдало у овој задњој години дана и то од вакцина (срчани и мождани ударим, упале плућа, грип, рак и остале болести изазване вакцинацијом). Смртност је веома видљива међу старијом популацијом.

Ти подаци се крију, али за два процента можемо бити прилично сигуни. Ако би се наставило са тим темпом од два процента, онда би за десет наредних година требало да помре ту око 20% становништва. Ако се узме у обзир да се вакцинацојом врши и стерлизација, онда се може претпоставити да ће на свијету за наредних десет година бити сигурно барем 30% мање становништва.

По пророцанствима из библије око 30% становништва би требало да пострада а за које вријеме то глобалисти треба да ураде, ми то не знамо, али зна јеврејски синедрион, који руководи светске глобалисте.

Моје лично мишљење је да ће се побити око 30% до 40% становниства и да ће се то десити за наредних 10 до 20 година. Ако се узме у обзир и смањење стопе рађања, због масовне стерилизације, онда би се становништво у наредних 20 година могло, можда, преполовити.

Аутор: Вукман Чејовић

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!