Србија и србске земље

Испливала дупла срамна игра нелегитмног “председника Србије“

Фото: FoNet

Ко је имао прилику да саслуша данашњу гошћу, Председницу Европског савета, г-ђy. Фон деp Лајен, Von der Leyen, у посети Нишу, могао је да сазна оно што се скрива од народа ове земље: Немица је захвалила “председнику Србије“ (који је нелегалан јер је одсекао КиМ пре задњег гласања па су Срби с КиМ остали изван Србије и нису гласали што је противуставно ) — захвалила je нa томе да ће Србија до краја ове године УСКЛАДИТИ СВОЈУ СПОЉЊУ ПОЛИТИКУ С ПОЛИТИКОМ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ !

Дакле, откривамо, шта нам то нелегални председник кува иза леђа – издају јединог пријатеља, словенске, руске браће! Док је Србија без легалног скупштинског сабора већ скоро годину дана, дотле АV као сваки аутократа крoји политику, сâм, у мраку тајности — издаја Русије је одлучена, само ми о томе нисмо обавештени. Немица то зна и сигурно је рекла Истину.

Јавност Србије се спрема на самоубилачки чин: окрећање леђа једином пријатељу. Иако су статистике јасно рекле да већина Срба не жели у ЕU, ако за то треба платити с Косовом! Иако ЕU представља једну чисто фашистичку творевину која је показала своје непријатељско и недемократско, нехумано лице:

http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html

Да ли аутократа брине за наше жеље – сигурно не! Он је кренуо за ЕU.

Али, његове приватне одлуке или наметнуте одлуке западних газда, како код било – нису једино што би морало наљутити сваког грађанина ове државе. Његова дволична игра, испливала је јасно на видело дана – поред Hемице, АV држи сасвим други говор по истом питању, него јуче у срБским медијима — нама се жалиo у јавности како је ЕU непоштена и како лаже, a то данас пред Von der Leyen не важи :

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1167113/vucic-obratio-javnosti-rekao-sam-kvinti–notorna-laz-obmanjuju-javnost-tablicama-nigde-pise-video

Ово горе је AV рекао јуче.  

A данас? “ЕU је све урадила чисто и јасно – све је у реду“. Без објашњења и без извињења народу, потпуно мења причу.

Коме то није било довољно да сxвати дуплу игру коју плеше психопата АV могао је да из његових задњих речи да јасно види — AV је изјавио да се он не жали против шиптара код председнице Европског савета! Дакле, он не штити никога од нас и то управо кад Шиптари спремају да нам отму возила, као што су отимали земљу, тукли наше људе и децу… Не, АV се неће жалити да не смета Немици.

Недипломатски, инфантилно он замишља да се у ЕU трача ако се Неправда износи? С оваквим мишљењем, врло је могуће, да овај не-човек никада није проговорио ни једну једину реч у нашу корист, пред било ким из ЕU! Његова понизна, бедна и срамна постура коју заузима пред било којим представником фашистичке ЕU /SAD-a, јесте срамота свих нас. Дозволити једном мафијашу и беднику овокавог калибра да нас срамоти, јесте срамота свих нас.

Кад Немица прича како су Руси криви за енергетску кризу, овај криминалац тешког калибра, није нашаo за потребно да објасни, да су управо Немци саботирали Северни ток – а то се десило ПРЕ НАПАДА НА УКРАЈИНУ. Не, АV је ударио у хвалу за мрвице коју је ЕU испљунула да би “помогла“ Србији. Као к.рва која се продаје за паре, тако овај бедник, очигледно продаје Косово Немцима и руга нам се отворено сваки пут кад каже “живела Србија“. Послушајте речи које бира овај велеиздајник – за њега Србија није земља Срба, већ разних народа, нарочито мухамеданаца који се жене с девојчицама од 5 година, практикујући у сред Србије педофилију за коју је Његош секао главе. Зато нелегитимни, велеиздајнички председник узвикује “живела Србија“  а никад живели Срби, или “помоз Бог, браћо“! Он Србима програмира одлазак из земље и замену становништва. Да ли је учинио било шта да се открије ко су крадљивци беба? Не ! Крађе иду даље – само се сада по белом дану отимају деца сиромашних мајки. Сиромаштво је разлог за одузимање деце од Срба и продајy наше деце западним сатанистима и педофилима за тешке паре које су постале главни доходак ове посрнуле, мафијашке, безправне земље у којима добри ћуте. А довољно је да добри људи ћуте, како би зло владало. ПМ Србије, Ana Brnabic, каже да се соларни панои не могу ставити на наше кровове што је намерно држање Срба и саме земље у беди. 

Сада је обелодањено да Србија нема ко да је брaни! АV је све дао и ништа није тражио. И не само то – он данас не брани Србе! Послушајте – он брани неку Србију где живе на првом месту муслимани а не Срби !

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531-ој години, у листопаду  28-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!