Србија и србске земље

Интернет нападима рушен још један слободан глас

Сви који се часно боре за лепшу и слободну Србију, да се сруши медијски мрак лажи и накарадности
под ударом су евроунијатске издајничке колонијалне управе. Последњи интеренет напади на слободни сајт “Између сна и јаве“ само су потврда да је истина у Србији забрањена. Као подршку објављујемо њихов апел, који можете прочитати у наставку. Надамо се да ће труд и жртва свих оних који се боре против издаје, уништења Србије и да се чује и види истина бити награђен тако што ћемо дочекати слободну Србију и Вучића са осталим СНС отпадом у затвору.

Уредништво Борба за истину

Тоталитаристичке тенденције Вучићевог режима

  • Истина увек пронађе пут до дневне светлости

Неколико пута откад постоји блог www.izmedjusnaijave.rs био је изложен нападима преко интернета коришћењем различитих интернет-саботажа. Последњи у том низу интернет-напада десио се почетком овог месеца и потпуно је онемогућио не само ажурирање, него и постојање сајта.

За десетак дана успели смо да технички поправимо штету, али су могућност и вероватноћа настанка нових напада велики.

Напади су били толико интензивни да је администација морала да суспендује домен. По информацијама добијеним од хостинг администрације напади су долазили из иностранства, али сасвим је извесно да је наручилац тог посла власт у Србији. Страх српске власти је неизмеран, и попут многих страхова – делимично ирационалан. Власт би требало највише да се плаши сопствених грешака, својег минулог рада и штеточинства које је начинила, а не да се бави немогућом мисијом ућуткивања критичких гласова и тачних информација. Истина увек пронађе пут до дневне светлости. Но, посредно признање да таквој антисрпској власти сметамо, може само да нам служи на част.

Ових дана санираћемо штету, али да бисмо обезбедили високо ефикасну заштиту потребни су ресурси и буџет који не можемо обезбедити. Надамо се да ће оно што је у нашој моћи бити довољно да се заштитимо, а ако не буде, сачекаћемо да народ смени Вучићев диктаторски режим.

Аутор: Славко Живанов

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!