Свет

Илуминати доказани (или не) кроз филм и шире

Фото: Сова скривена на новчаници од једног долара

„Тишина и тајност су стога душа Реда“

Из Статута Илумината, Einige Originalischriften des Illuminaten Ordens[1], стр. 17.

 Филм

Прије неко време сам погледао амерички холивудски филм „Промена тела“ или у оригиналу „The Change-Up“, из 2011. године. Филм сам погледао из жеље да сазнам, због симболике у самом филму, о постојање самих илумината данас тј. да се уверим да ли данас постоје или не[2]. Круг и тачка[3] је био један од симбола баварских илумината[4] међутим, овај симбол се данас користи често од стране слободне масонерије. Тај симбол сам виђао у самом филму[5], међутим, у тренутку када сам приметио статуу сове у позадини у једној сцени филма, већ је све прилично било у потпуности сумњиво. Тако да сам  одлучио да погледам филм до самог краја из наведених разлога. И потом сам се био уверио да је филм снимљен од самих илумината.

Што се тиче ко персонално стоји иза самог филма, филм је режирао Дејвид Добкин, а сценарио су написали Џон Лукас (главни режисер филма) и Џејсон Бејтмен. Што се тиче питања која личност од њих је битна за истражити у вези филма, тј. ко је кључан, то је засигурно Џон Лукас, јер је он такорећи измислио цео филм. Кад истражимо чињенице о њему не сазнајемо ништа посебно (није ни Жидов), осим што је студирао на Јејлу, што је занимљиво. Ова чињеница је битна за даље објашњење у чланку у вези овог филма.

Сам филм[6] је прилично неприличан (има и сцене маструбирања и томе слично),[7] посебно у разговорима који су толико прљави и неприродни да се понекад чини као да је један од главних ликова Мич Пленко, кога глуми Рајан Рејнолдс, једноставно демонопоседнут и ништа више. То је осим тога честа карактеристика америчких филмова да се изговарају и то одједном из „ведра неба“ неприличне ствари (као нпр. филм „Evan Almighty“ из 2007. године, када дечак у филму одједном почне, у потпуности неизазван, да прича о сполном органу неке животиње), међутим, овај филм „The Change-Up“  је посебан, јер је у потпуности чудан. Очито је видљиво из самог филма да су сценариста и режисер имали намеру да гледаоцима усађују одређене идеје. Тако да није обичан филм, него дословно бива јасно из самог смисла разговора у филму да је циљ да се крајње гледаоци понашају идентично као ликови филма, тј. посебно Мич, тј да живе у блуду и томе слично. Значи, циљ је да се изврши драстично усађивање. Ако сте гледали амерички филм „Inception” или „Усађивање“ (из 2010. године), сећате се да је тамо задатак главних ликова био да се одређена идеја усади у лик неког богаташа у филму. Тако се нешто данас врши америчким филмовима, усађују се одређене идеје у умове људи на глобалном нивоу, са циљем да се потом понашају тако или слично томе, тј. по образцу понашања из филма или слично њему, међутим, у овом филму „The Change-Up“ је то драстично и крајње очито.

Прави пример овога у другим филмовима је амерички филм „Глупан и тупан 2“ тј. „Dumb and Dumber To”, из 2014. године, који је пун непричичних разговора и неморалне прљавштине те у једном тренутку виђамо сцену у којој је у позадини велики „concept art” главе човека док му из мозга трепће у реалном времену велико једно око[8]. Ја, када сам погледао тај филм сам био потом и уверен да је то управо циљ (јер бива очито), да убаце сатану или демоне у сам ум човеков, путем усађивања идеја те да на тај начин утичу на промену људског понашања ка одређеном циљу.

Крајњи циљ путем програмирања на коме се ради је уништење Хришћанства, а данас се то врши углавном путем уништења Хришћанског морала постепено, док на крају од Хришћанства не остане ништа него само зидине, док је суштина уништена, као што пише Аверкије Џорданвилски да свет иде у том правцу[9]. Филмови имају битну улогу у томе, јер су савршени за контролу ума.

Овај филм о промени тела није далеко од филма „Глупан и тупан 2“. Испирање мозга и усађивање у одређеним филмовима, као и у овом „The Change-Up“ је толико снажно да сам се практички одлучио да више не гледам америчке филмове.

Усађивање се заправо највероватније врши већ дуже време над глобалном популацијом, а да ми тога нисмо ни свесни. Људи се програмирају да се понашају на одређени начин. Увлаче се идеје у људе тајно, или боље рећи ни тајно, само питање колико смо ми свесни зашто нешто хоћемо или нећемо и зашто нас нешто вуче на одређено понашање. Усађивање највероватније игра битну улогу у томе. Усађивање је ствар реалности, а не фантазија. То је програмирање људи које се заиста дешава.

Лого Реда са Јејла. Лобања је симбол степена „владара“[10] у илуминатима из 18. века, везу илумината и Реда са Јејла је показао Ентони Сатон у „Америчка тајна власт“ („America’s Secret Establishment“)[11]

Да се вратим на сам филм. Прво, најбитније, да напишем зашто сматрам да је филм снимљен од самих илумината. Када сам раније писао о њима у одређеним чланцима („Гете, дрво слободе, илуминати и „Слобода“[12] , Комунистички режим јуче и данас[13] , Пут у комунистичку тиранију[14], и помало другде), сам написао да илуминати можда данас не постоје или постоје, није сигурно. Међутим, са овим филмом постаје јасно да највероватније постоје. Зашто то наводим. Зато што сматрам да овај филм то показује. Прво, сами симболи илумината тј. сова, су присутни у филму, а такође и сама грчка богиња Атина. То су све симболи илумината, као и круг и тачка који је присутан у филму. Затим, главни лик – „сређени отац“ тј. Дејвид Локвуд (кога глуми Џејсон Бејтмен) је студирао право баш на Јејл универзитету у САД-у, где се и налази тајна организација „Ред“ (основан 1832. године)[15], тј. у јавности познат као „Лобања и кости“ (иако то није право име), што је још Ентони Сатон (1925.-2002.), значајан истраживач тог тајног друштва, енглески економиста са Стенфорд универзитета у Калифорнији и Хуверовог института на Стенфорду и значајан историчар савремене историје и данашњице, тврдио да представљају наставак Реда илумината из Баварске.[16] Осим тога сам назив „Ред“ (енг. „Order“) и јесте један од назива за баварске илуминате из 18. века (нем. „Orden”). Такође сам главни сценариста филма Џон Лукас је завршио факултет на Јејлу (Извор: https://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Lucas). Такође сам филм је очито направљен да потиче одређено понашање и изузетно је чудан, разговори су изузетно чудни у филму (наводећег карактера). Тако да све када се проматра кумулативно доказује да је филм смишљен и снимљен од самих илумината. Очито да је Џон Лукас члан „Реда“ са Јејла. Такође, што је филм неприличан, није чудно за илуминате, јер се још у 19. веку тврдило да баварски ред шири порнографију свуда где се нађу. То је био такође један од облика менталне манипулације, коју данас масовно користе Жидови.[17]

У току филма се често јавља симбол америчког лептира монарха. За овај симбол је још 1996. године Фриц Спрингмејер, познати теретичар завере, у својој књизи „Формула илумината кориштена у стварању тоталног роба контроле ума“ („The Illuminati Formula Used to Create a Total Mind Controlled Slave“)[18], тврдио  да симболише програм контроле ума зван „Монарх“. С обзиром да је Спрингмејер доста измишљао у својим теоријама завере (нпр. измисливиш 13 лоза илумината у књизи „Лозе илумината“[19] („The Bloodlines of the Illuminati“) те да илуминати имају базе на Марсу[20])[21] и с обзиром да нема довољно доказа за постојање овог програма, сматрам да он не постоји. Међутим, може бити да постоји нешто истине у томе, али не тако како је Фриц писао. Може бити да је лептир симбол за неки програм програмирања људи, као наставак познатог МК ултра ЦИА програма програмирања људи (који је доказано да је постојао, на основи декласифицираних докумената), међутим, ни близу тако како је Спрингмејер описао и тврдио у смислу стварања тоталних робова програмирањем и слично.

Радња филма „The Change-Up” је следећа. Два најбоља пријатеља Дејвид Локвуд (lookwood-закључано или везано дрво) и Мич Пленко (plank=даска) живе различитим животима. Дејвид живи са женом и две бебе – близанци, док Мич живи у блуду мењајући љубавнице. Занимљиво да Дејвид и његова жена увек хране своју децу вештачким препаратима, уместо да их мајка доји, што је очито плански истакнуто од самих аутора филма, јер елита најсигурније неће да се бебе доје, него да се трују вештачким млеком. Сама кућа Дејвида на први поглед је изузетно чудна, са чудним завесама и томе слично. Такорећи неколико пута се у самом филму спомињу лептири и виђамо симболе, чак и саму тетоважу при крају филма. Дејвид очито одлично зна латинске називе бројних лептира. У једном тренутку чак каже да је „монарх превазиђен“ или „прецењен“. Мич увек прича чудно и неприлично (нпр. често причајући о свом сполном органу) као да је такорећи демонопоседнут. Он је очито модел човека који се планира усадити у умове људи путем филма, јер је живот „породничног човека“ тј. Дејвида приказан као изузетно напоран и немогућ. У једном тренутку пијанства Дејвид и Мич када су уринирали у фонтану, пред кипом у фонтани су пожелели да замене своје животе. Овде треба напоменути да је кип фонтане уствари нека жена, тј. очито Атина, грчка богиња „мудрости“. Она се иначе приказује често на универзитетима у САД-у. Њен симбол је сова. Атина тј. Минерва и сова су били симболи илумината из 18. века. Значи, они пожеле пред Атином да замене тела, што им се и оствари. Долази до замене тела те један период тако живе све док опет уринирајући у исту фонтану (пред свима) пред Атином не пожеле опет замену тела те се потом врате у своја тела.

Програм филма је очито програмирање мушкараца на блудни живот попут Мича и сваки облик неприличности, међутим, на првом месту циљ је да се у гледаоцима распале сполне страсти, што се толико снажно наговештава у самом филму.

О филму бих могао рећи пуно више, међутим, заборавио сам одређене појединости, а немам намеру да га опет гледам ради детаљнијег разјашњења.

Иначе, не препоручујем икоме да гледа тај филм, јер је неприличан.

Морам признати да је филм доста различит и упечатљив наспрам осталих америчких филмова које сам погледао. Међутим, он само открива да усађивање идеја се увелико врши у америчким филмовима. То се очито дешава већ дуже време. Тако да, јесте, „монарх“ или боље рећи „мк ултра“ је превазиђен и прецењен, програмирање се боље одвија путем филмова и популарне музике, него директним контактом. Очито да се ово све одвија од стране ЦИА организације и уз њихову сарадњу, а они су очито повезани са илуминатима. Истраживач ЦИА-е Даглас Валентајн у својој књизи „Циа-организовани криминал“ („The CIA as Organized Crime“, Clarity Press, Inc., 2016.г..) пише да ЦИА управо ради за елиту САД-а. „ЦИА не врши тајне, илегалне акције широм света да створи класну, родну и расну хармонију у Америци, да потакне Палестинце и Жидове да се држе за руке и певају заједно пепси рекламе. ЦИА то чини за корист Клинтона и Бушева. Они то чине за Омидара и Бил Гејтса и Џорџ Сороша. Они су тајно војно крило плутократа? Да.“[22]

Атина

Као додатак ћу споменити неке примере статуе Атине тј. Минерве и слично у америчким универзитетима и друго, јер сам то био споменуо раније у чланку. Нпр. Alma mater у Колумбијском универзитету у Њу Јорку је статуа жене која седи на престолу, док је сова сакривена у прегибу њене хаљине.

На википедији о том споменику можемо прочитати следеће у вези сове: „Сова, симбол знања и учености је скривена у прегибу плашта Alma mater-е, близу њене леве ноге.“

Може неко тврдити да она не представља Атину или Минерву, али сова је чисти доказ о чему се ради. Значи, то је статуа Атине или Минерве.

Даље, очит је пример Атине на универзитету за жене, тј. колеџу, названом Брајан Мар (енг. Bryn Mawr), основаном од стране енглеске секте квекера 1885. године. Он у самом логу универзитета има сове.

Лого Брајан Мар-а, три сове ушаре, сове ушаре су уједно симбол богаташког „Бохемијског клуба“ из Сан Франциска

Џон Рокфелер (1839.-1937.), познати амерички тајкун, чија породица је очито по свему судећи део илумината (или барем глобалиста), је у своје време изузетно финанцирао Брајан Мар колеџ. Он је тамо изградио тј. финанцирао изградњу огромне зграде на три спрата названом „Рокфелер хол“ (Извор, сам сајт универзитета: https://www.brynmawr.edu/inside/offices-services/residential-life/dorms-floorplans/rockefeller-hall) и изградио тзв. „Рокфелер студио“ (Извор: https://www.brynmawr.edu/inside/academic-information/departments-programs/growth-structure-cities/history). Тако да без Рокфелера не би ништа ни било од Брајан Мара.

Сове су иначе свуда често присутне у Брајан Мару, као камена пластика. (Слике: https://sfphotocraft.wordpress.com/2012/06/05/those-wonderful-owls-on-the-bryn-mawr-campus/). На улазу у Рокфелер хол је „совина капија“ са каменом пластиком сова над вратима, како пише у њиховом публикацији („Историја архитектуре Брајан Мар колеџа“ („Architectural History of Bryn Mawr College“, 1985.г.), https://repository.brynmawr.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1006&context=facilities_history) на стр. 6. „„Совина капија“, у Рокфелеру са каменим совама начичканим у луку …“. Такође, објашњавају на њиховом сајту: „У средини Рокфелеровог лука постоји камена сова за коју се каже да је заштитница колеџа.“ (Извор: https://www.brynmawr.edu/inside/offices-services/student-engagement/traditions) О заштитници колеџа више доле у чланку. Значи, лук се зове Рокфелеров лук. Није ли стога то чисти доказ да је Рокфелер намерно наредио да велика сова буде уграђена у лук. Нормално да јесте. Зашто не би и зашто је толико пара уложио у колеџ ако није сова и његов симбол, као члана илумината, а и има доказа да је Дејвид Рокфелер поносно имао статуу сове у својој резиденцији (о чему има фотографија), која је идентична оној код баварских илумината.

Дејвид Рокфелер (1915.-2017.) и статуа сове лево на столу, део фотографије[23]

Печат баварских илумината

Брајан Мар хол изгледа слично као тзв. „гробници“ са Јејла, а по духу је колеџ сличан „Бохемијском[24] клубу“[25] (највероватнији илуминати) из Сан Франциска, где се састаје америчка елита сваке године у јулу у шуми у Монте Рио у Калифорнији у тзв. „Bohemian Grove” и приносе жртву-лутку, спаљујући је пред великим кипом сове ушаре у ритуалу званом „Спаљивање бриге“[26] 24, јула на летњи солистициј, што је 2.000. године разоткрио тексашки новинар Алекс Џонс (данас на челу „Info Wars-a“[27]) снимећи ритуал у целости. Тако исто и Брајан Мар има разне чудне ритуале на свом колеџу. Сова је иначе симбол Бохемијског клуба из Сан Франциска (седиште клуба). Иначе, испред кипа сове у Бохемијској шуми стално гори ватра тзв. „вечна ватра“, а ватра је такође један од симбола илумината.

Лого Бохемијског клуба

Што се тиче Брајан Мара и саме статуе Атине, постоји статуа грчке богиње Атине у Брајан Мар колеџу, којој студенти приносе жртве, како пише на страници самог факултета: „Богиња заштитница колеџа је Атина. Њена статуа се налази у Великом холу. Студенти приносе жртве (приносе) Атини за дарове мудрости и снаге када полажу испите, пишу студије, тражећи малу личну помоћ и за бројне друге разлоге.“ (Извор са њиховог сајта: https://www.brynmawr.edu/inside/offices-services/student-engagement/traditions) Идол се може погледати овде, заједно са бројним принешеним даровима идолу: http://historyinpublic.blogs.brynmawr.edu/files/2016/01/IMG_3210-e1453922947475.jpg

Значи, студенткиње тамо у великом холу, који се очито (највероватније) налази у Рокфелером холу, приносе жртве идолу, тј. грчком паганском божанству. Неки би рекли да је паганизам нестао данас, али ето у САД-у није. Замислите само да Вам дете оде на факултет и тамо приноси жртве античким грчким боговима. Шта би рекли на то. …

Што се тиче чудних ритуала као у Бохемијском клубу на Брајан Мару, њих има на претек тамо. Неки се одвијају тамо чак ноћу, као плес око ломаче, што можете видети у њиховој публикацији „Ученост, истраживање и креативан рад у Брајан Мар колеџу“ („Scholarship, Research, and Creative Work at Bryn Mawr College“ https://repository.brynmawr.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1001&context=bmc_books , стр. 30, 1985.г.) и даровање фењера од другогодишњака почетницима (Ibid, стр. 14.).

Најважнији ритуал тамо је плес око мајског дрвета које се одвија за први мај. Сви горе наведени ритуали у Брајан Мару изгледају пагански, а такође и овај. Овај плес око дрвета је обавезан за све из Брајан Мара и одвија се са тракама око стуба. (Ibid., стр. 15 и 24.) Први мај је најважнији празник за Брајан Мар како се наводи на стр. 24., кад оките цео колеџ цвећем.

Први мај је иначе дан оснивања Илумината у Инголстат универзитету у Баварској 1776. године, када је и прослављен (иако је прослава 1. маја старија од њих).

За први мај се по обичају иначе често пали и ватра свуда где се слави (углавном ноћ прије), а ватра је била симбол илумината (по узору на Зороастријанизам), као и Сунце. Осим тога у вишим мистеријама Адам Вајсхаупт је био смислио да се илуминати зову „Ватрени ред“ (нем. „Feuerorden).

Иначе, дрво слично као „мајско дрво“ Брајан Мара (обичан дрвени стуб) је било популарно код илумината 18. и почетком 19. века. Оно је звано тада „дрво слободе“ (дрвени стуб са фригијском црвеном капом на врху) и подизано је у Француској револуцији крајем 18 века и почетком 19. века у Немачкој. Јохан Волфганг фон Гете (1749.-1832.), члан Реда илумината[28] је осликао једно у Мајнцу, које је јако ценио.

Узимајући све у обзир чини се да постоји велика веза илумината са Брајан Мар универзитетом.

Слика Доријена Греја и адренохром

Враћам се на сам смисао филма. Блудни живот Мича који се пропагира у филму, кога глуми Рајан Рејнолдс је у филму приказан као живот који не уништава тело и не испија га с обзиром да је изабран младолик лепушкаст глумац да оличи тај живот тј. Рајан Рејнолдс. За такав живот би био потребан „портрет Доријана Греја“ ирског писца Оскара Вајлда (1854.-1900.), да би одржао тело у првобитној младоликости и лепоти. Портет или слика Доријана Греја је онај који прима изопаченост тела Доријана, док овај живи развратно, а остаје леп и младолик, док потрет прима сву изопаченост прволика на себе, све више трулећи. Прави пример уствари човека који тако живи (или настоји да живи), а упропаштава свој физички изглед би био сам творац и сценариста филма и Јејловац Џонатан Лукас. (Слике, особа са жућкастом косом: https://duckduckgo.com/?hps=1&q=jonathan+Lucas+screenwriter&atb=v350-1&iax=images&ia=images)

То би био прави портет онога који живи као Мич из филма, јер сигурно неки чистунац није написао сценарио и измислио све, а и остали филмови су му такви. Он је онај, уништен развратним страстима, како крајем 18. века Ајакс (кодно име) тј. Масенхаузен описује Франц Хавијера фон Цвака, члана реда илумината Вајсхаупту: „Његово целокупно тело изнурено блудом, чини га склоном меланхолији“ (Рене де Форестир, „Баварски илуминати, успон и пад најтајнијег друштва“, поглавље 2., „Врбовање за Ред св до 1780. године“). Цвак је био један од главних чланова Реда и члан ареопага илумината (највиша дванаесторица Реда, а на врху као генер је био Адам Вајсхаупт).

Ово, опет не значи да човек не може остати лепушкаст и неприличним животом, међутим, вероватно неће остати живећи тако. Иначе, у Холивуду и у америчкој музичкој мејнстрим индустрији да би одржали властито тело лепим и младоликим без обзира на неприличан живот, глумци и музичке звезде у САД-у користе инфузију адренохрома, тј. крви убијене јако младе деце, која је у тренутку пуштања испуњена адреналином. У почетку нисам веровао у ову теорију, међутим, докази показују истинитост тога. Нпр. овај видео који показује снимак  неког младог мушкарца који се такорећи хвали да је купио „адренохром  IV[29]“ за 20.000 долара да би добио инфузију младе крви те потом видимо поступак инфузије адренохрома у његов организам (Видео: „LEAKED VIDEO ADRENOCHROME- THESE PEOPLE ARE SICK !“ („Исцурели видео – ови људи су болесни!“) https://www.bitchute.com/video/DLHyqAwPNZyk/[30]). Након тога у видеу видимо сцену са адренохромом у филму „Страх и презир у Лас Вегасу“ („Fear and Loathing in Las Vegas”) из 1998. године, и остало. Адренохром се често показује у америчким филмовима и мејнстрим музичкој индустрији у САД-у (нпр. као што се може видети овде „Adrenochrome in plain sight“ https://www.bitchute.com/video/qMxSZEABro0U/ , STRANGER THAN FICTION NEWS ARCHIVES – BLOOD THIRSTY ADRENOCHROME ADDICTS OCCULT PROPAGANDA VIDEOS https://www.bitchute.com/video/lcgb2jYTgb2P/[31]).  Ово је добар видео који доказује (или упућује) коришћење адренохрома у наведеној индустрији и слично: „SPECIAL REPORT! Global Awakening To Adrenochrome TERRIFYING The Satanic Elite! New Secrets REVEALED!“ („Специјални извештај! Буђење на адренохром застрашује сатанистичку елиту! Откривање нових тајни!“) https://www.bitchute.com/video/TPtgX9Rmr48I/ [32].  Научно је доказано да млада крв подмлађује организам, посебно у експериментима парабиозе.[33] Ради инфузије младе крви у циљу подмлађивања 2016. године у Калифорнији, САД, је основана компанију „Амброзија“[34]. Међутим, крв адренохрома коју користе сатанисти је испуњена адреналином и вероватно је пуно делотворнија у подмлађивању од обичне младе крвне плазме.

Неки од холивудских глумаца су упозоравали на адренохром у Холивуду. То су Мел Гибсон („Mel Gibson on Hollywood“ („Мел Гибсон о Холивуду“) https://www.bitchute.com/video/DhTkw35lAhCm/ , „MEL GIBSON: Hollywood Elites ‘Kill Innocent Children & Drink Their Blood’“ („Мел Гибсон-Холивудска елита „убија невину децу и пије њихову крв“) https://amg-news.com/mel-gibson-hollywood-elites-kill-innocent-children-drink-their-blood/ ), Џим Кавизел („Jim Caviezel is talking about adrenochrome to a livestream of at least 500,000 people“ („Џим Кавизел прича о адренохрому уживо пред 500.000 људи“) https://www.bitchute.com/video/5TUd1jcPjpt0/ ), Исак Капи („Isaac Kappy Says Seth Green is a Pedophile – Adrenochrome – How the Hollywood Pedo Network Operate” („Исак Капи каже да је Сет Грин педофил-адренохром-како холивудска педо мрежа оперише“) https://www.bitchute.com/video/3539F6vaFhv3/ ).

Као доказ неприродног подмлађивања данас имамо примерe тзв. Мадоне (певачице), Џони Депа (глумца), Шер (певачице), српске сатанисткиње и „уметнице“ Марине Абрамовић[35], и других.

Марина Абрамовић са 76 година

Шер са 29 и 73 године

Шер са 74 и њена мајка са 94 године. Просто је немогуће да нека особа тако изгледа, а да нешто посебно није умешано, а знамо да је то адренохром.

Након одређеног времена, после кориштења и подмлађивања адренохромом, тело пропада, као што можемо видети на овим фотографијама.

„Мадона“ у тренуцима адренохромске кризе

Џони Деп без адренохрома. Вероватно и Селин Дион има сличну ситуацију

Адренохром користе у облику инфузије, али је и једу (као Хилари Клинтон, која често у интервјуима наводи да обожава љути црвени сос). Корисници адренохрома се препознају по трагу око ока након кориштења, траг потом нестане након одређеног времена.

Трагови адренохрома. Ко их туче? Чак и папа Фрањо користи, а такође и покојни стогодишњи[36] принц Филип Единбуршки (1921.-2021.) (ништа чудно, јер у једном видеу горе који сам поставио[37] постоји снимак како један голи дечак покушава да побегне из британске краљевске палате, очито је био припреман за адренохром).

Значи, адренохромску крв морају редовно примати да би одржали себе младим и здравим плаћајући десетине хиљада и милионе долара за крв, а упадају у адренохромску кризу пропадања тела у тренутку дужег некориштења. Иако успевају да себи продуже живот, ипак на крају умиру и нису бесмртни. Иако је Жидов милијардер Самнер Редстоне (1923.-2020.), медијски могул у САД-у, власник Вијакома и СБС корпорације тврдио да ће живети вечно, јер стално пије неко вино (тј. адренохром) ипак је умро, иако са 97 година[38]. (Погледати о томе овај видео: „What About Sumner Redstone and Adrenochrome“ https://www.bitchute.com/video/a2YrcE8NVGde/)

Самнер Редстон: „Ја очекујем да живим вечно и све чиним у ту сврху.“[39]

Тако демонопоседнута елита да би одржала своју младост у старости жртвује животе мале деце и пије њихову крв. Жалосно је што ово постоји, а наводно Доналд Трамп жели да укине трговину људима и децом, међутим, он је умешан и уцењен као и остали, нпр. он је одлазио код Џефри Епстина (1953.-2019.), убијеног педофила и спавао са девојчицама тамо као и бројни други. То је већ тема за други чланак.

Да се вратим на сам филм с обзиром да је то тема овог чланка. Без обзира што блуд уништава душу, прљајући је и нагризајући је, уништавајући људски карактер и ум, уништава такође и тело. Није како пропагира филм. „Портет Доријана Греја“ не постоји или је то реално гледајући уствари људска жртва – убијена деца ради подмлађивања. Жртва за блуд је смрт, тако је такође и са абортусом.[40] Жртвује се дете ради блуда пара.

Што се тиче самог адренохрома и Реда тј. илумината, познати чланови са Јејла су Џорџ Буш и Џон Кери[41], а они су фотографисани са масницом око ока, што је знак да су примали адренохром.

Видимо овде Џон МекКејна, Буша и Керија, а такође и папу Фрању, што значи да се и он храни дечијом крвљу (инфузијом)[42]

С обзиром да је принц Филип користио адренохром и по видеу горе имамо снимак како голи мали дечак покушава да побегне из британске палате кроз прозор, очито од жртвавања ради адренохрома, стога је очито да је британска краљевска породица такође умешана у све то. Није ни чудно, принц Андреј, други син покојне британске краљице Елизабете II (1926.-2022.) и принца Филипа је посећивао педофилску вилу убијеног Жидова педофила Џефри Епстина (1953.-2019.) те је такође усликан са једном девојчицом тамо, а постоје и сведочанства на суђењу да је тамо спавао са девојчицама. Међутим, није уопште кривично одговарао, него се финанцијски нагодио са жртвом. Што се тиче британског краља Чарлса III познато је да је он умешан увелико у глобалистичку зелену агенду, коју гурају глобалисти и илуминати (очито нпр. стога што је Џон Кери један од најжешћих бораца за зелену агенду у САД-у).

Конзумирање људске крви у САД-у највероватније води порекло још од Жидова. Они су вековима раније, још од средњег века били оптуживани широм Европе за ритуална убиство деце те кориштење њихове крви у ритуалне сврхе. Колико је ово истинито нећу сада да улазим, међутим, има неке истине у томе. Нпр. постоји случај када је 1840. године један фрањевац убијен од стране Жидова у присуству два рабина. Два рабина су потом сакупили његову крв у сврху натапања ритуалних колача крвљу. Некадашњи сиријски министар Мустафа Тлас је о томе написао обимну књигу.[43] Тако да је тога било међу Жидовима. Сигурно су Жидови тако временом кориштењем крви деце закључили да их дечија крв уствари подмлађује те је потом проширено то веровање по Холивуду и шире, с обзиром да Холивуд поседују Жидови.

Савремени теоретичари завере у илуминате често убацују америчке холивудске глумце и музичке звезде, међутим, по мом мишљењу то нема смисла. Илуминати би требали ипак бити факултетски образовани економисти, политичари, филозофи и слично, а не холивудски глумци[44] и певачи. То није њихово подручје за чланство.

У Холивуду и у музичкој индустрији у САД-у по свему судећи постоје сатанистички култови, а  не илуминати. Међутим, то су све мистерије које још нису јасне и тешко је рећи шта је истина. Углвном је познато постојање педофилске сатанистичке мреже у Холивуду, а и широм САД-а, што је доста откривено путем Викиликса и у случају Епстина. Занимљиво да Епстинов случај највише открива о Жидовима уствари тј. о супремацијским Жидовима и везе са Мосадом.[45], док се илуминати уопште ни не спомињу, иако ко зна да ли је неко од њих члан. У том подручју се више чини да је завера на нивоу жидовске супремације и ционизма.

Кориштење адренохрома није највероватније изум илумината (ако и постоје данас), али неки од њих користе. Нити чим неко то користи подразумева да је члан Реда илумината. Није.

Илуминати изворно никада нису били сатанисти (него атеисти), а нити Жидови. Такве  су лажи и неистине које су се појавиле у теоријама завере, почевши још од доба Лава Таксила и Вилијама Кера. Међутим, данас, ако илуминати постоје вероватно и јесу сатанисти, а делом такође атеисти.

Теоретичари завере су деценијама целокупну причу о илуминатима затровали лажима и неистинама о некој исконској сатанистичкој завери која постоји још од доба Адама и Еве или о илуминатима као гуштерским ванземаљцима од Дејвида Ајка, који имају подземне градове као код Леа Загамија и стварају хибриде слонова и људи и слично, а такођу су јавност заплашили у вези њих, што није осећај који треба потицати у јавности.

 На крају се свело да се о правим данашњим илуминатима уопште јако мало зна или скоро ништа, а од лажова је створена прича да се практички зна све. Углавном можемо само да спекулишемо.

 За крај

Знање о постојању илумината углавном нема неке посебне користи за појединце, међутим, може и имати користи у смислу избегавања усађивања идеја, избегавању Ковид-19 вакцина и тако даље[46]. Није лоше ни знати да елита користи адренохром. С друге стране треба избегавати параноју и томе слично, а ако неког читаоца овога чланка хвата параноја може и прихватити да илуминати не постоје, а ипак у позадини прихватити могућност постојања те тајне организације. То је добар став.

Свашта се међутим може данас објаснити и помоћу тзв. англосаконске завере америчког историчара Керола Квинглија (1910.-1977.) који је имао директан приступ њима и њиховим документаима и подржавао организацију. Наиме, постоји завера англосаксонских тајних друштава за владавину светом, које потичу од британског дијаманстког магната Сесил Роудса (1853.-1902.) из 19. века[47], којима је циљ англосаксонски нови светски поредак. Ова друштва састављена од разних клубова постоје по САД-у и Великој Британији. Међутим, нећу се њима бавити у овом чланку.

Сесил Роудс

Поред Квинглија њих је доста добро обрадио теоретичар завере Едвард Грифит у својој одличној књижици „Капиталистичка завера“ („The Capitalist Conspiracy“[48], 1982.г.)[49]. Он на пример се осврће на саме илуминате и даје им могућност постојања у данашње време, дајући могућност да илуминати чине неки већи круг англоамеричке завере тј. капиталистичко-комунистичке, с обзиром да он показује како су капиталисти у САД-у финанцирали комунистичке револуције по свету.

Нпр. он пише: „Постоји много доказа који показују да су комунистичка и капиталистичка завера, обе, само две од многих грана главне завере („Master Conspiracy“), која могуће има историјски континуитет са Редом илумината.“[50] „Завера, с обзиром да оперише на највишем нивоу у САД-у данас лежи на два чврста темеља и има заштиту и заклон. Ако можемо уништити темељ она ће се срушити и ако можемо отклонити заклон, она ће увенути и угинути. Заклон је тајност. Темељ је велика власт државе и манипулација новцем. Ниједна завера не може да преживи светлост разоткривања. …  Разоткрите заверу. Смањите величину власти у држави. Вратите новац на стандард на којем не може бити манипулисан. Ово је мора бити наш одговор“[51].

Како сам навео у уводу још је Адам Васјахупт 1780. године написао да је тајност душа Реда илумината. Насупрот томе Едвард Грифит да ниједна завера не може да преживи светлост разоткривања. С обзиром да је тајност душа Реда, разоткривање је његово убиство.

Иако овај чланак није да дословно доказује илуминате, он ипак показује да илуминати највероватније постоје и данас. Они воде ка светском троцкистичком комунизму путем сталних револуција на културним пољима и шире. Ово се данас одвија путем културног марксизма, програмирања, великим ресетом и слично.

Засигурно је битно да све ово буде једном напокон разјашњено и разоткривено, јер главна моћ тајних организација лежи управо у њиховој тајности, као што пише и сам освнивач илумината Адама Вајсхаупт: „Велика снага нашег Реда лежи у његовој скривености. Нека се нигде не појављује под властитим именом, него увек прикривен другим именом и другом сврхом.“[52]

ИЗВОР: Ж., 24.07.2023. године https://independent.academia.edu/%C5%BDx

[1] Статут за степен почетника. Преписано из Рене Ле Форестир, „Баварски илуминати, успон и пад најтајнијог друштва на свету“ („The Bavarian Illuminati, The Rise and Fall of the Worlds Most Secret Society“,  ‎ Inner Traditions, 2022.г.), Поглавље 3. Организација и степени, Новицијат https://www.amazon.com/Bavarian-Illuminati-Worlds-Secret-Society/dp/1644113775/ref=tmm_hrd_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=

[2] С обзиром да иначе тајне организације настоје да постављају своју симблику свуда где су умешане.

[3] Овај симбол је нашироко присутан у јавности, али по мом мишљењу најсигурније се у јавности ради о масонском кориштењу ове симболике, с обзиром да представља један од најважнијих масонских симбола, а слободна масонерија за разлику од илумината је нашироко присутна.

[4] Овај симбол код баварских илумината значи „илуминати“. Језуита Августин Бариел (1740.-1820.), један од најважнијих, ако не и најважнији разоткривач завере краја 18. века у свом делу „Мемоари историје јакубинизма“ („Memoirs Illustrating the History of Jacobinism“, књига има око 2.000 страница), књига трећа „Код илумината“ („Code of the Illuminati“), поглавље 4., стр. 429. мемоара (превод са фр. Роберта Клифорда, Лондон, 1798. године) пише о упути почетнику у илуминатима: „Такође, он ће запамтити да никада не треба да пише име Реда, тако часног да се не може изложити профаним очима те круг са тачком у средини ће заменити ову свету реч.“

То је симбол Сунца и пулсирања из центра (хијерархијаска подређеност, а у центру је генерал илумината). Црвена звезда или Сиријус у слободној масонерији је симбол Сунца, како пише Алберт Пајк у „Моралу и догми“, тако да црвена звезда комуниста, што је уствари Сиријус, по масонерији је такође Сунце. У комунизму постоје разни симболи илумината нпр. црвена звезда-Сунце, црвена застава-ватрена застава (ватра је такође симбол илумината, а илуминати у вишим мистеријама су звани „ватрени ред“), црвенило људи-запаљеност ватром (појединости о томе у мојем чланку „Црвена звезда и црвенило“ https://www.academia.edu/44743489/Crvena_zvezda_i_crvenilo). Комунистички срп и чекић су симболи супротности и они нису били присутни код баварских илумината, али су присутни у масонерији у облику шаховског поља-супротности црно и бело, стубова јоахим и боаз-супротности, шестар и угломер-супротности, Давидова звезда и друго. … Што се тиче масонског симбола ока у троуглу, он никада није био симбол илумината. Овај симбол у новом веку води порекло из 16. века из Италије, тј. из слике „Вечера у Емаусу“ Јакопа Каручија (1494.-1557.) (прво кориштење, сличан је античком египатском симболу „Хорусовог ока“ и „ока Ра“ египатског божанства, међутим, египатски симбол никад није приказивао такво око (око Египћана је нашминкано), а такође није никада био у троуглу) и кориштен је потом од католика у њиховој црквеној уметности, потом су га крајем 18. века преузели слободни масони и данас га углавном само они користе. Овај симбол је био популаран свуда у 18. веку у оквиру барокне уметности, тако и у нашим црквама и симболише Свету Тројицу (троугао) и свевидеће „око“ Бога. Међутим, данас се користи углавном у масонерији и симболише код њих око Сунца и неоплатонистичког масонског Бога (безличног, деистичког, који ствара еманацијом из себе). … Пирамида са оком такође никада није био симбол илумината. Око са пирамидом на америчком једном долару изворно нема никакве везе са илуминатима. Илуминати никако нису били, нити су могли бити у Америци када је изумљен тај симбол. Масон шрајнер и амерички председник Рузвелт (вл 1933.-1945.), откривши тај заборављени симбол САД-а (позадина великог печата САД-а), 1935. године, га је ставио на новчаницу од једног долара, сматрајући да има окултно значење. Ипак, симбол пирамиде са два слова „D.P“ је кориштен од стране баварских илумината 18. века на теписима на састанцима у минервалским црквама (трећи степен илумината). Међутим, нема никаког континуитета те пирамиде и оне на позадини америчког печата. Пирамида је данас битан симбол у масонерији (посебно од 1944. године, тј. од штампања „Тајна судбина Америке“ („The Secret Destiny of America”) америчког масона Менли Хола), а изгледа такође у илуминатима и уопште код глобалиста. Нпр. он се може видети на картама Вашингтон града испод зграде конгреса, док сова стоји на врху пирамиде, а у стомаку јој је конгрес. Овај дизајн сам у чланку „Обесвећење и освећење власти“ (https://naukaikultura.com/obesvecenje-i-osvecenje-vlasti/#_ftn9 https://www.academia.edu/85078205/%D0%9E%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D1%9A%D0%B5_%D0%B8_%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D1%9A%D0%B5_%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8 ) повезао са „Редом“ са Јејла. … Успут „говорећи“, не треба мислити да сами илуминати знају своју историју и историју симбола своје организације. Бива и то да сами теоретичари завере стварају уверења и „знања“ о самој организацији и историји симбола самим завереницима, а углавном у теоријама завере се пише пуно неистина.

Нпр. познати лажови и несвесни лажови су: Лав Таксил (који је нпр. такорећи измислио причу о масонском светском рату Хришћана и атеиста коју су тобож смислили Пајк и Мацини 1871. године, а после је системом покварених телефона то прешло у причу о три светска рата, коју је ТОТАЛНО побио Тери Мелансон овде:  https://www.conspiracyarchive.com/2015/01/10/albert-pike-to-mazzini-august-15-1871-three-world-wars/, тако да препоручујем да УОПШТЕ не верујете у те глупости), Вилијам Кар (који је лагао што је више могао о илуминатима, па је измислио причу да су чак илуминати основаани још у Едемском врту, то је слична прича самог оснивача илумината Адам Вајсхаупта који је измислио причу да су илуминати основани након светског Потопа од стране Ноја), Фриц Спрингмајер (који је измислио 13 лоза иумината и разне приче о њима), Џејмс Тод (лажов, тобож бивши илуминат), Вилијам Купер (несвесно лаже, њега су тобож убили, он је тврдио нпр. да су розенкројцери заверенички илуминати што је чиста неистина), Лео Загами (изузетни лажов, тобож бивши илуминат који прича разне тоталне немогуће глупости), Свали те разни теоретичари завере о ванземаљцима (директно води порекло од ЦИА, још од доба кад се открило да ЦИА увози дрогу у САД), Дејвид Ајк (који измишља гуштере илуминате из галаксије Драко) и други. Тако да треба знати да су теорије завере пуне разних глупости које неки људи свесно или несвесно убацују у теорије завере. Тако да се мора добро промислити шта је истина, а шта није.

[5] Симбол је такође баналан и модеран и може га неко такорећи случајно ставити (чест је случај случајног постављања) не знајући шта и коме шта симболише.

[6] Право америчко смрдљиво, одвратно ђубре.

[7] Голотиња је такође сасвим нормална за тај филм.

[8] Код разних глобалних сатаниста, под утицајем теоретичара завере верују да је једно око симбол нечастивог, јер су теоретичари завере први пласирали ту глупост о историји симболике.

[9] „Архиепископ Аверкије (Таушев) Џорданвилски: О положају православних хришћана у савременом свету” https://naukaikultura.com/arhiepiskop-averkije-tausev-dzordanvilski-o-polozaju-pravoslavnih-hriscana-u-savremenom-svetu/

[10] Раније сам преводио назив овога степена као „регент“, међутим, исправан превод би био „владар“.

[11] https://www.amazon.com/Americas-Secret-Establishment-Introduction-Order/dp/0972020748

[12] https://naukaikultura.com/gete-drvo-slobode-iluminati-i-sloboda/  , https://www.academia.edu/49141752/Gete_i_prosvetljeni

[13] https://naukaikultura.com/komunisticki-rezim-juce-i-danas/  ,

[14] https://naukaikultura.com/komunizam-transhumanizam-depopulacija-put-u-novi-svetski-poredak/  (Ради боље читаности наслов чланка ми је на „Наука и култура“ измењен у „Комунизам, трансхуманизам, депопулација – пут у Нови светски поредак“, а у оригиналу је „Пут у комунистичку тиранију“), https://www.academia.edu/67837740/Put_u_komunisti%C4%8Dku_tiraniju

[15] Студентских тајних организација по САД-у има на сваком универзитету. Студентске тајне организације по свету воде порекло из почетка 18. века, највероватније су прво настале по Немачкој. Бројне те тајне оргнаизације у САД-у немају везе са илуминатима. Међутим, неки од могућих кандидата (поред Реда са Јејла) за илуминатске студентске тајне организације у САД-у по мом мишљењу су:  „Cadaver Society„ из 1957.г. Лексингтон Вирџинија, „Cap and Skull“ из 1900.г. Рутгер универзитет, „Fire and Skoal“ из 1975. године Дартмут колеџ, Фи Капа Сигма (фотографија из 1872. године приказује лобању и кости (што је и данас њихов лого), костура и сову), „The Medusa Society“ из 1840.г. Тринити колеџ (глава медузе се налази на штиту Атине по миту), „Mystical Seven (M7)“ из 1907.г. Универзитет Мисури, „Mystical Seven“ из 1837.г. Веслијски универзитет, „The O.W.L. Society“ из 1887.г. Универзитет Вирџинија, „The Owl Club“ из 1896.г. Харвард, „Skull & Keys“ из 1892.г. Универзитет Калифорније Беркли, „The Senior Skull Society“ из 1906.г. Универзитет Мејн. Нико ово нажалост још није истражио.

[16] Ентони Сатон је био добио од Шарлот Изербит (1930-2022.) материјале самог Реда (њен отац је био члан организације) те их је проучио и тако је касније настала књига „America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones“. Постоје бројне појединости које упућује да је Ред са Јејла наставак баварских илуминаа из 18. века. Појединости су следеће. 1. Вилијам Расел, један од оснивача „Лобања и кости“ је био у Немачкој 1831.-2. те вративши се у САД основао је заједно са Алфонсом Тафтом, Ред у Јејлу, као огранак непознате немачке студентске тајне организације. 2. Познато је да су илуминати врбовали студенте и професоре на факултетима те су илуминати постојали као тајне организације на универзитетима. 3. Пронађена слика (поклон немачког братства) у „гробници“ (седиште Реда са Јејла) и натпис на њој је изузетно сличан иницијацији у степен „владара“ у баварским илуминатима (једанести степен илумината). 4. Лобања и кости је такође превратничка глобалистичка организација као и илуминати. 5. Постоји веза филозофија илумината са делатношћу Реда. 6. Сатон по датирањима на картици чланова Лобања и кости је успео да покаже да њихова организација потиче из краја 18. века, што се поклапа са самим баварским илуминатима. Међутим, тајне студентске организације у Немачкој су постојале још прије оснивања илумината. 7. У Лобања и кости постоји као и у баварским илуминатима систем откривања свог целокупног ранијег живота члановима организације, такорећи исповест. 8. Ред је исти назив организација као и код баварских илумината. И то је отприлике што се тиче сличности Реда са Јејла са баварским илуминатима.

[17] Иза порнографије данас углавном стоје Жидови, што чине ради контроле ума. То су такође радили у рату са Палестинцима, како је описивао Мајкл Џонс, католички историчар и уредник и писац у „Culture Wars“ магазину (најпознатији по дугачкој књизи „Жидовски револуционарни дух“ („Jewish Revolutionary Spirit“)) у разним интервјуима и чланцима и у својој књизи „Libido Dominandi“. Нпр. у чланку „Pornography and Political Control“, 2019.г. (https://www.fisheaters.com/jc-pornascontrol.html) „У 4:30 после подне 30. марта 2002. године израелска војна сила је преузела палестинску ТВ станицу када су окупирали Рамалу на западној обали. Убрзо након окупације Ал-Ватан ТВ станице, израелске снаге су започеле да одашиљу порнографију преко трансмитера. Палестинци су били увређени и збуњени. „Зашто уопште“, једна жена се питала, „неко ради такве ствари?“ Одговор је једноставан. Израелци су одашиљали порнографију зато што је порнографија оружије у арсеналу психолошког ратовања.“ …

[18] Књига је написана практички са „веруј ми или не“, без икаквих фуснота и без икаквог позивања на изворе (што се тиче саме теме књиге). На крају књиге на стр. 554. он практички пише да нема сад времена да наводи изворе одакле их је узео. „Док, ја Фриц, сада седим да покажем изворе читаоцу, очито да је тај посао ван мојег временског ограничења. Знање се накупило“. Он значи има времена да напише књигу преко 500 страница, а нема времена да напише који су му извори за оно што је написао. Знање се накупило, толико да не може да наведе изворе. Затим наводи једну књигу о психијатријском лечењу жртава ритуала и један чланак исто о томе. Међутим, ова дела немају никакве везе са темом о контроли ума коју је толико опширно описао на 500 страна. Затим се хвали колико је књига о разним таквим темама прочитао док ниједну не наводи, већ само број књига. Значи, човек је очити лажов. Највероватније члан неке тајне службе. Неки ће потом можда рећи да је био у затвору, јер је открио тајне илумината, међутим, човек може бити у затвору из разних разлога, а највероватније што је био у затвору нема везе са откривањем неких тајни илумината. …

[19] Илуминати нису подељени по лозама, нити је пирамида са 13 степеница изворно симбол илумината (они нису измислили тај симбол), такође илуминати нису изворно били сатанисти. Ако би ипак тражили шта је истинито у његовој књизи, то је вероватно да су Рокфелери и Ротшилди највероватније чланови Реда илумината.

[20] О томе је писао доста добар теоретичар о илуминатима Марк Дајс из Сан Дијега у својој књизи „Унутар илумината, докази, циљеви и методе операција“ („Inside the Illuminati: Evidence, Objectives, and Methods of Operation“, The Resistance Manifesto, 2014.г., https://www.amazon.com/Inside-Illuminati-Evidence-Objectives-Operation/dp/098872684X). Марк Дајс тамо пише у поглављу „Теорија тринаест лоза“ за Спринглејера: „Јасно је да је насео на разне варке и објавио их као чињенице, попут нашироко побијене тврдње Џон Тода, човека који је је 1970-их тврдио да је избегао из илумината и да је припадао једној од илуминатских лоза. Спрингмејер је такође тврдио да илуминати делују и на свемирској станици на Марсу те тврдио да је Марс колонизован крајем 1990-их.“ Видео Спрингмајерове тврдње о илуминатима на Марсу се може чути у његовом предавању „Prophecy Club, The Top 13 Illuminati Bloodlines“, доступном на ју-тјуб-у. Људи не само да нису никада отишли на Марс, него нису никада отишли чак ни на Месец (неки докази тога овде: https://www.bitchute.com/video/hWvyoC5nVzrE/ , https://www.bitchute.com/video/G82rz3utc5jO/ , https://www.bitchute.com/video/Hj0CEjKuJ1lJ/ , https://www.bitchute.com/video/AHQSMppIgiJM/ , https://www.bitchute.com/video/rdaBERlW17ed/ , https://www.bitchute.com/video/LBcUC5QJgdXm/ , https://www.youtube.com/watch?v=L7ZmobxHLLI ). …

[21] Такође је измислио читаве приче о некој Сиско Вивер која је наводно била у илуминатима и припремана да баш она од хиљаде њих да буде жена Антихриста, а ради се уствари о љубавници Спрингмејера. Тако да је Спрингмајер сличног карактера као и Лео Загами лажов о илуминатима, који измишља читаве тајне подземне градове илумината где тобож илуминати спајају слонове и људе у нову врсту бића. …

[22]Стр. 136. и 137. https://www.amazon.com/CIA-Organized-Crime-Illegal-Operations/dp/0997287012

[23] Ово је једина фотографија коју сам пронашао Дејвида са совом.

[24] Бохемија је Чешка, тачније западна покрајина у данашњој Републици Чешкој. Право је питање зашто се клуб назива баш „бохемијски“. Можда се ради о „боемима“, али највероватније има везе са Бохемијом. Бохемија је покрајина која се налази одмах поред Баварске у Немачкој. Иначе је Бохемија вековима била у саставу Немачког царства тј. тзв. Светог римског царства, а након његовог пада почетком 19. века у саставу Аустријског царства те после првог светског рата у Чехословачкој. У Бохемији је увек живело пуно Немаца све до прогона из Чешке 1945.-1950. године, тако да не би било чудно да тзв. Бохемијски клуб има везе са Немцима уствари, због имена. Наиме, донекле слична организација Бохемијском клубу је немачка позоришна организација звана Шларафија (https://de.wikipedia.org/wiki/Schlaraffia , https://www.schlaraffia.org/ ). Шларафија је основана 1859. године у Чешкој, Праг и имају симбол сове ушаре (као и бохемијци) те одржавају церемоније у којима носе фригијске капе. Ваља напоменути да су баварски илуминати на својим састанцима такође носили фригијске капе. Како се наводи на википедији забрањено је причање о религијама и политици у организацији, што је уствари старо масонско правило (још од доба Андерсонових конституција 1723. године, а колико се примењило у реалности то је друга прича). По правило сваки шлафарац који улази у просторије организације Шларафије мора се дубоко наклонити кипу сове која тамо стоји, што је у потпуности неуобичајено некој позоришној организацији и одговарало би илуминатима. Шларафија постоји где год има Немаца и то по целом свету. Вероватно служи уствари као покривач тајних састанака илумината тамо. Тако да су бројни чланови вероватно илуминати. …

[25] Основан 1872. године, као џентлменски клуб. Други џентлменски клубови који су могуће у власништву илумината данас су: „Knickerbocker Club“ из Њу Јорка (из 1871. године, бројни Рокфелери, последњи Дејвид су били чланови, чак и Ротшилди), „Union Club of the City of New York“, „University Club of New York“ (због симболике), „The Brook“ из Њу Јорка, „Metropolitan Club of the City of Washington“ из Вашингтона, „Ingomar Club“ из Еуреке (симболика грађевине увелико подсећа на сове), „California Club“ из Лос Анђелеса (речено је да они који поседују Калифорнију су чланови тог клуба). То су неке од мојих спекулација.

[26] Енг. „Cremation of Care“. Цео ритуал се може погледати овде: „Seldom seen secretly recorded video The ‘Cremation of Care’ Ritual At Bohemian Grove“ („Ретко виђен тајно снимљен видео „Ритуал спаљивања бриге у Бохемијској шуми“) https://www.bitchute.com/video/9TRfHk0VGQXa/  . Ритуал се састоји укратко у спаљивању „досадне бриге“ у облику лутке (није видљиво у видеу да се ради о лутки, али по фотографијама и осталој докуменатацији је очито), „вечном ватром“ која гори испред огромног кипа сове. „Брига“ се спаљује пред совом. Сова сигурно није „молох“ како је тврдио Алекс Џонс, него је сова била од антике симбол Атине. Тако да валда то овде и симболише, а неки тумаче да сова ту симболише нечастивог. У неким деловима ритуала, како наводи изгледа да се клањају природи те је сова симбол природе. Природа је појам који је често спомињан код баварских илумината из 18. века. Илуминати се такође хтели да врате човечанство у фантазијско „природно стање“ француског филозофа Жан Жак Русоа (1712.-1778.) у којем нема приватног власништва, власти, држава, религија, морала, нити ичега другог, док би по свему судећи илуминати владали над светском популацијом. Природа у овом ригуалу је слична појму природа у „заповестима“ на камењу Џорџијским упута, прем акојима треба смањити популацију на пола милијарде у првој заповести „Одржати популацију испод 500.000.000 у сталном балансу са природом“, док у задњој пише „Не будите рак Земљи, оставите места природи, оставите места природи“. Ово је шире образложио Р.С. Кристиан који је финанцирао ово камење у својој књизи „Обнова здравог разума“ у којој увелико промиче абортус. Наглашавање природе код елите се опет понавља у зеленој агенди по којој су људи практички криви за глобално затопљење са CO2 и краве са метаном из њихових подригивања, прдежа и измета. Природу посебно наглашава познати данашњи глобалиста Клаус Шваб, председник Светског економског форума, који настоји да пороби људе због зелене агенде. Ритуал је опет сличан ритуалима у Рокфелеровом Брајан Мар колеџу. Спаљивање ватром ноћу у доба летњој солистиција личи у потпуности пагански и слично је првомајском спаљивању ноћ пред први мај у белтана церемонији у келтском паганизму. У току ритуала често вичу „летњи солистициј нас ослобођа“ те спаљивањем „бриге“ је се решавао за један период. По свему судећи постоји веза између првог маја и летњег солистиција. Вероватно бих бохемијци спаљивали ноћ пред први мај кад не би било очито о чему се ради. Спаљивање је једноставно илуминатска карактеристика. Васјхаупт је био опчињен древном персијском религијом обожавања ватре и хтео је да највише мистерије илумината обуче у обожавање ватре назвавши навјише мистерије „ватреним редом“. Још је Васјахупт маштао о изумевању нове религије за цео свет. Нешто од тога је покушавано код осталих илумината. Тако да је ово све слично у Бохемијској шуми са баварским илуминатима. Тако да узимајући све у обзир постоји вокабуларска, ритуалана и слична веза још од баварских илумината, преко Брајан Мар, Бохемијског клуба и слично.  Међутим, цео риутал је и даље прилично мистериозан и није јасан. … Добро је навести да је симбол минервалског степена баварских илумината била сова на књизи и да је иницијација у тај степен обављана у дубокој шуми по дану или у просторији у којој су сви прозори прекривени и у мрклом мраку. … Занимљиво је то код савремених илумината тај спој технологије (која треба да пороби људе) и природе (у којој су људи рак, како пише на плочама у Џорџији САД).

[27] Међутим, данас прилично у сарадњи са Жидовима.

[28] Степен „маг“. Његова драма „Фауст“ је могуће написана као одговор на његову умешаност са илуминатима.

[29] „IV” значи инфузија.

[30] Јако битан и значајан видео. Засигурно мора бити иста крвна група и исти РХ фактор.

[31] Аутор видеа Џим Креншов прича доста добро у видеу. Сцене промена зеница са леве стране у видеу су сцене које доказују демонопоседнутост тих људи, а не да су они ванземаљци, као што тврди новодобац Дејвид Ајк у својим теоријама. Демони воле змијски облик, а очито и змијске очи, зато што су прародитељи преварени тако што је нечастиви ушао у змију те стога демонопоседнути у видеима се виђају са змијским очима. На 17:20 у видеу, видимо пикселизацију лица, очито лош квалитет видеа и тако шта ништа не доказује да се ради о ванземаљцима, као што тврди Дејвид Ајк у својим глупостима, него сведочи о лошој квалитети видеа. Нема нормално ниједан видео који показују по Дејвид Ајку муљатору тзв. промену облика рептилских ванземаљаца у људе и обрнуто.  …

[32] Само има неких грешака, нпр. кад Грегори Риз од 10:45 почиње да прича да су упозоравали Менли Хол, па све до Аристотела. Менли Хол је био масон 33. степена и један је од главних ауторитета у масонерији данас и он је стално лагао и слично, и не може узети за ауторитет у ствари ниучему. Прича да су људи говорили о адренохрому до Аристотела је неистинита. Какве везе уоппште има Аристотел с тим.

[33] Погледати овде о свему томе: „Fountain of Youth? Young Blood Infusions “Rejuvenate” Old Mice“ („Извор младости? Инфузија младе крви „подмлађује“ старог миша“) https://www.scientificamerican.com/article/fountain-of-youth-young-blood-infusions-ldquo-rejuvenate-rdquo-old-mice/  , „The Fountain of Youth: A Tale of Parabiosis, Stem Cells, and Rejuvenation“ („Извор младости-прича о парабиози, стем ћелијама и подмлађивању“) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5662775/

[34] Инфузија крвне плазме. Вест о томе у „Гардијану“ „Ambrosia: the startup harvesting the blood of the young“ https://www.theguardian.com/society/shortcuts/2017/aug/21/ambrosia-the-startup-harvesting-the-blood-of-the-young . Након гашења од ФДИ, настављају са радом („EXCLUSIVE: Ambrosia, the Young Blood Transfusion Startup, Is Quietly Back in Business“ („Ексклузивно-Амброзија, стартап трансфузије младе крви тихо се враћа у посао“) https://onezero.medium.com/exclusive-ambrosia-the-young-blood-transfusion-startup-is-quietly-back-in-business-ee2b7494b417 ). Амброзија по миту грчким боговима даје бесмртност.

[35] Њен брат, филозоф шалатор Велимир Абрамовић је такође у сатанизму, с обзиром да је у једној емисији „Ћирилица“ на Хепи ТВ хвалио Јелену Блавацку, познату руску теозофкињу и сатанисткињу. Тада га је Мирољуб Петровић добро побио. Он измишља да Марина ради за МИ6, британску тајну службу. Какве она везе има с њима. Очито да измишља.

[36] Тачније, умро је са 99 година, што је изузетно чудно да је толико имао година с обзиром да је изгледао као такорећи да има око 70 година.

[37]Од 16:12 до 16:50 овде https://www.bitchute.com/video/TPtgX9Rmr48I/

[38]Ипак није надмашио принца Филипа.

[39] „Sumner Redstone, billionaire media tycoon, dead at age 97” („Самнер Редстон, милијардерски медијски тајкун, умро са 97 година“) https://www.cnbc.com/2020/08/12/sumner-redstone.html

[40] „Плата за грех је смрт“. (Рим 6:23)

[41] Признали 2004. године на тв-у у току кампање за председника САД-а (оба кандидати, али супротне странке) „GEORGE BUSH & JOHN KERRY SKULL AND BONES AVOIDANCE – Meet The Press Tim Russert“ („Џорџ Буш и Џон Кери, избегавање питања око Лобања и кости „Meet The Press“ Тим Расер“)

https://www.bitchute.com/video/JdDToJFn7w0f/

[42] Он је прави УН-ов папа, модерниста, а залаже се чак и за трансхуманизам. Папство је одавно дошло под власт Ротшилда и они управљају Ватиканском банком. Од једно 20. века папе раде у интересу глобалиста (њихови су сарадници), а такође настоје да удруже католичанство са глобализмом и слично. Осим тога, Фрањо је језуита, а језити како пише бивши језуита Малачи Мартин у својој књизи „Језуити, друштво Исуса и издаја римокатоличке цркве“ („The Jesuits: The Society of Jesus and the Betrayal of the Roman Catholic Church“), су увелико постали комунисти и модернисти од једно средине 19. века. … Језуити нису основали илуминате како пишу теоретичари завере (који нису исправно обавештени о историји илумината) и Адам Вајсхаупт није био Језуита, него се борио против њих. У илуминатима постојало правило, које је он написао, да никако не примају Језуите и Жидове у илуминате. Што се тиче Жидова, баварски илуминати су увек били у одличним односима с њима, чак и са Мајером Амшелом Ротшилдом (1744.-1812.) (оцем данашњих Ротшилда, који је започео банкарски посао Ротшилда). … Што се тиче језуита, с обзиром како пише Малачи да су се они борили за комунизам, чини се да су инфилтрирани комунистима тј. илуминатима. …

[43] „Lebanese Poet Marwan Chamoun: Jews Slaughtered Christian Priest in Damascus in 1840 and Used His Blood for Matzos” („Лебански песник Марван Хамун-Жидови су убили хришћанског свештеника у Дамаску 1840. године и прикупили његову крв за мацос), 2007. године https://www.memri.org/reports/lebanese-poet-marwan-chamoun-jews-slaughtered-christian-priest-damascus-1840-and-used-his . Изгледа да се ради о неком фрањевцу Томи.

[44] Иако вероватно они који управљају холивудском и музичком индустријом.

[45] Најважније откриће у последњих десет година на подручју теорија завере по мом мишљењу је графен оксид у Ковид-19 вакцинама, а такође информације из сведочанства сликарке Марије Фармер која је живела у Епстин-Векснер вили. Она је нпр. открила да је целокупно друштво око Епстина било супремацијско-жидовско и да су сматрали све нежидове као „ништа“. Жидовка Џилејн Максвел, љубавница Џефри Епстина, која је била тамо је нпр. називала Марију Фармер са „nobody”-нико, управо зато што није Жидовка. Марија Фармер је открила везу милијардера Жидова Лес Векснера и Џефри Епстина и да сви сексуални контакти са малолетницама су снимани по налогу Векснера и предавани Мосаду. Тако да су сви од реда који су били тамо под могућносшћу уцене од стране Жидова, а такође и Бил Гејтс који је тамо одлазио.

[46] Значи, ипак се то знање дотиче живота појединаца.

[47] Који је основао тајну организацију 1877. године, инспирисан британским социјалистом и професором финих уметности у Оксфорду, Џон Раскином.

[48] https://www.goodreads.com/book/show/1920597.Capitalist_Conspiracy_Booklet

[49] Он се углавном бави економском страном завере. Доста добра књижица, само што не спомиње Жидове.

[50] „The Capitalist Conspiracy“, 1982.г., H.B. Patriots, Huntington Beach, стр. 58.

[51] Ibid, стр. 59.

[52] Из „Einige Originalischriften des Illuminaten Ordens“. Преписано из Џон Робинсон, „Proofs of a Conspiracy Against All the Religions And Goverments Of Europe“ („Докази завере против свих религија и власти Европе“), Њу Јорк, Џорџ Форман, 1798. године, стр. 112., друго поглавље-илуминати https://www.amazon.com/Proofs-Conspiracy-John-Robison/dp/1461087856/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1690222895&sr=1-2 .

“ *Сваким цитирањем овога чланка, нужно је навести извор „

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!