Свет

Илија Петровић: Јеврејски фашизам на смену Хитлеровом и на смену „Капиталу“

Ционистички планови за Словене(1)

Рабинска “наука” Менахема Шне(е)рсона – прецизније Јеврејски фашизам

У поређењу с антисрбизмом, антисемитизам је дечја игра.

Јеврејски планови за Словене

На бројним сајтовима („Црвене беретке“ – 30. април 2013; „Вести“ – 14. фебруар 2015, обновљено 2. априла 2020; „Јутјуб“ – 18. јануар 2018; „Борба за истину“ – 3. октобар 2019…) појавио се текст првобитно објављен у Рускаму взгљаду, којим рабин Синедрион Реб Менахем Мендел Шне(е)рсон (1902-1994) кога део његових јеврејских следбеника сматра месијом, представља „планови за Словени“.

У наставку, тај текст биће дат више него преполовљен, без општих места, односно „плеве“, како би се лакше пратио његов истински смисао:

„Главну оштрицу борбе ми ћемо усмерити против Словенства… Словенство (је) најнепокорнији народ у свету. Непокорни су због својих психичких и умних способности у које су уграђене многе генерације предака, због гена… који се не могу преправити! Словена можеш уништити, али га не можеш покорити. Ето зашто ово семе треба ликвидирати а пре свега значајно смањити његову бројност.

…Ми ћемо изделити све словенске народе (од њих триста милиона, половина је Руса), на мале ослабљене земље са међусобно покиданим везама. Овде ћемо применити нашу стару методу: ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ! Потрудићемо се да те земље међусобно посвађамо и увучемо их у међусобне ратове са циљем – међусобног уништења… У том рату глупака, словенска стока ће сама себе ослабити и ојачати нас, главне управљаче хаоса који ћемо тобоже стајати по страни и не само да нећемо учествовати у крвавим догађајима, већ се нећемо ни мешати у њих… У свест непросвећених Словена ми ћемо уградити такве стереотипе мишљења, по којима ће најстрашнија реч бити ‘антисемит’. Реч ‘Јеврејин’ ће изговарати шапатом.

Помоћу неколико судских процеса… застрашујућим филмовима о осветама израелске обавештајне службе Мосад за убиства Јевреја, заплашићемо стоку толико, да ни једном Јевреју неће пасти длака с главе, док ће се истовремено Словени убијати на туце…

Глуп словенски народ не разуме да су најгори нацисти они који никада и нигде гласно о томе не говоре, а… ми ћемо учинити да реч фашиста буде забрањена…

Ми нећемо дати да се подигне иједан националистички покрет… који тежи да изведе народ изван наше контроле, уништићемо (га) огњем и мачем, како је то већ урађено у Грузији, Јерменији и Србији. Зато ћемо обезбедити потпуни процват нашем национализму-ционизму, прецизније Јеврејском фашизму који се по својој тајности и моћи појављује као надфашизам… Генералну скупштину УН… смо учинили оружјем наших намера за успостављање власти над ‘свим царствима и народима’.

Бројну популацију Словена ми ћемо лишити националне елите која и одређује… напредак земље и, наравно, сав ток историје. Зато ћемо… затворити пола њихових факултета, а у другој половини ћемо ми учити. Пустићемо тамо Јермене, Чечене, Цигане и њима сличне. Тежићемо ка томе да у владама словенских земаља буде што је могуће мање представника главних (суверених) народа, њих ћемо заменити нашом јеврејском елитом.

У средствима масовног информисања… у уметности, литератури, позоришту, биоскопу, ми ћемо постепено потискивати националне кадрове, заменивши их нашим, или у крајњем случају космополитским кадровима.

Спровешће се хуманизација образовања, а као резултат тога, значај предмета који структуришу мишљење коришћењем леве и десне полусфере мозга, биће умањен и деструктурисан:

а) језик и литература
б) физика и математика

О историји се нема шта ни говорити. Даћемо стоци свој поглед на историју у коме ћемо показати да се сва људска еволуција кретала ка томе да се Богоизабрани јеврејски народ призна за владаре над целим светом…

У словенским земљама нећемо дозволити развој науке, а језгро научника (Академију наука) чиниће наши људи. Нећемо допустити никакве високе технологије, што ће довести до потпуне пропасти индустрије коју ћемо свести на производњу предмета који су неопходни за ограничен број робова који нама обезбеђују сировине…

Разбијте омладину и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо (им) друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо (им) друштво будућности. Ударићемо на породицу рушећи је, смањићемо стопу рађања.

Хитлер је био глуп и незрео. Он је деловао директно, отворено. И зато је морао да уради невероватно велики посао – да милионе људи спали, стреља, закопа и сл. Он је оставио крваве трагове. Ми ћемо деловати брже: код нас неће бити трагова. Ако се рађање смањи макар за половину – то ће (их) уништити… Нису потребне пећи, муниција и гробови… Нису се родили и криваца нема.

Изградићемо криминалцима боље услове живота него за стоку која ради, из тамница ћемо пуштати злочинце како би било више убистава, пљачки, нестабилности. Амнестије ће се односити само на лопове и убице… на све осим на оне који су осуђени за ‘распиривање међунационалног раздора’, што представља тренутно замену за закон о антисемитизму.

У народу ћемо посејати страх. Страх за живот који више ништа неће вредети, страх за радно место које у сваком тренутку може бити одузето, страх за будућност блиских… Страхом ћемо управљати.

…Ми ћемо под видом ‘демократских промена’ дати словенској стоци монархију. Свакоме народу даћемо председника-марионету… (који) ће имати неограничено пуномоћје. Премештањем кадрова на више позиције структура моћи, он ће на њихово чело поставити наше људе. Војска, Министарство унутрашњих послова, Државна безбедност и све специјалне јединице биће директно потчињене председнику. А то значи – нама… И ми ћемо повлачити конце онако како је потребно, у циљу остваривања грандиозне замисли покоравања свих племена и царстава и потчињавања нашем наднароду, кога је изабрао Бог Израиљев.

Али оно што је главно то је – новац… Ко има новац, тај има оружје и то најмодерније… Новац влада средствима масовног информисања која заглупљују милијарде људске стоке. Новац купује људе који су нам потребни. Новац уклања непокорне. Бомбардује фанатике који нам се противе – Ирачане, Србе, а у перспективи – Русе. Капиталом и освајањем власти се решава све…

Ми вас неизмерно мрзимо! Та мржња нам даје снагу да вам се смејемо у лице, да се учврстимо уз ваше поверење и да управљамо вама показујући ‘бригу’ за вас и за вашу децу, за будуће унуке и праунуке којих у стварности неће ни бити.

Ви сте осуђени на пропаст. И све док ви не схватите ову просту истину, све док се батргате, до тада ће вас тући више него обично“.

Питање за Државу Израел

Потписнику ових редака дало се да у тај текст завири тек 23. јануара 2021. године, а непосредно пошто га је прочитао, електронским писмом запитао је израелску Амбасаду у Београду шта Држава Израел мисли о садржини Шне(е)рсонових порука, нарочито због тога што је скоро истоветне планове за Словене имао и Адолф Хитлер, познат и по изразитом „пријатељству“ са Јеврејима.

Непуних пет минута по отправљању, од израелске Амбасаде стигла је порука да је писмо стигло, те да ће бити одговорено у најкраћем могућем року, не дужем од пет радних дана.

Јеврејски фашизам на смену Хитлеровом и на смену „Капиталу“

Будући да се рабинска „наука“ Менахема Шне(е)рсона бави питањем како „обезбедити потпуни процват… национализму-ционизму, прецизније Јеврејском фашизму који се по својој тајности и моћи појављује као надфашизам“, насупрот Хитлеру за кога каже да је био „глуп и незрео“, овде се, чисто поређења ради, преноси оно што обојицу поменутих чини „браћом по памети и зрелости“, а што је Хитлер исказао поруком да „сва дела имају смисао, па и злочин“:

„Ако имам снагу да без икакве гриже савести пошаљем у смрт цвет немачке омла­ди­не, зар онда немам право да уништим милионе ове инфериорне расе, која се множи попут гамади. Ја их нећу све поубијати, него спречити да се множе, а зато ћу мужеве раставити од жена. – Има више мотива да се један народ уништи систематски и без крви. То ће бити планско уништавање народа. Једна од најважнијих задаћа немачке политике у будућности биће та да свим средствима спре­чи даљи пораст словенских народа“.

Како то рече рабин Менахем Шне(е)рсон, „ко има новац, тај има оружје и то најмодерније (којим)… уклања непокорне… бомбардује фанатике који нам се противе – … Србе, а у перспективи – Русе“.

Помиње ли се ту новац, ваља са тим појмом изједначити не само капитал, већ и „Капитал“, што, по природи ствари, упућује на „Комунистички манифест… дјело хисторијског значења“, које је писао Карл Маркс (1918-1883), „али је при томе Енгелс најприсније учествовао“. Овај други исписао је многе редове са јединим циљем да докаже како су Руси и Јужни Словени (што се најчешће може читати као Срби) „нужно контрареволуционарни“, да је историја осудила „реакционарне“ Србе на нестанак с историјске позорнице; нази­вао их је „расно смеће’ (вØлкерабфахле), због чега их треба „истребити“. Како је и Русе оптуживао за наводну „намеру да од Немаца направе „кметове православног цара“, показаће се да је Комунистички манифест био „научно“ и стварно упутство за уни­ш­тење руског и србског народа.

Писари Комунистичког манифеста сврстали су укидање фамилије у „позитивне поставке о будућем друштву“, а своју идеју да се у некој ближој или даљој будућности обезвреди и избрише стварни и емоционални однос према отаџбини, исказали су тврдњом да „радници немају отаџбине“, те да оно што немају не може им се одузети. Али, зато, они „обећавају“ да, кад пролетаријат освоји политичку власт, биће то прилика да се сам организује „у националну класу“, односно да се „сам као нација кон­ституише“. (Полазећи од такве „националне“ идеологије, сви социјалисти из ев­ропских земаља били су националисти, само се од србских и руских социјалиста тражило да буду интернационалисти. Један од рет­ких, можда и први, који је то на време схватио, био је Јаша Томић – 1856-1922 -, новинар, књижевник и политичар. У једном тренутку Јаша је поверовао да би социјалистичка „наука“ морала служити интересима онога народа у чијој ће се земљи применити, али је одмах наишао на отпор социјалистичких идеолога са стра­не: немачки социјалиста Вилхелм Либкнехт – 1826-1900 – упозорио је њега и његове следбенике да се „у име интернационализма и оп­штечовечанске правде“ морају оканити шовинизма, национа­ли­зма и патриотизма. То је упозорење протумачено и схваћено на прави начин, тако да је Јаша свој разлаз са социјализмом и „окањивањем“ од њега, врло уверљиво образложио: „Брзо смо се отресли опсене и нисмо више дозволили да нас воде социјалисти других народа“).

Мимо тога, „манифестанти“ најављују да ће комунизам укинути „све вечите истине“ у које, како сами кажу, спадају „религија, морал, филозофија, политика, право… слобода, правда и т. д. које су заједничке свима друштвеним облицима“.

У складу са таквим „знањима“, Маркс је формулисао „закон“ по коме ред у Европи може бити остварен тек ако би се, физички, Србија могла извести на дебело море и тамо потопити, „парола“ која се могла читати и средином јула 1914. у енглеском гласилу „Манчестер Гардијан“ (вероватно и другде) као одговор на Сарајевски атен­тат.

Ван сваке сумње, на манифестни тероризам и Марксово потапање мислио је Џорџ Грајм Ватсон (1927-2013), историчар и књижевни критичар, када је написао да је „Маркс је био отац савременог политичког геноцида“, те да „можда многима није познато да су само социјалисти отво­ре­но заговарали геноцид у 19. и 20. веку“.

За сваки случај, овде ваља назначити да је Карл Маркс рођен у јеврејској породици као Мозес Мордехај Леви.

И ово писмо постало је неодговорно

У обећаном року, „не дужем од пет радних дана“ (и један дан приде), израелској Амбасади у Београду није се дало да одговори на питање шта Држава Израел мисли о „Јеврејском фашизму“ чији смисао образлаже рабин Синедрион Реб Менахем Мендел Шне(е)рсон, један од најутицајнијих јеврејских делатника 20. века. То, наравно, треба прихватити као разложно, бар из два разлога:

– Први, ко је потписник ових редака да једна Суверена Држава њему одаје државне тајне;

– И други, Држава Израел се током обећаних радних дана, по Шне(е)рсоновом упутству смејала Србима у лице успостављајући дипломатске односе с Арнаутима.

Па, кад је већ тако, овај текстић стиче право да се нађе пред читаоцима можда забринутим за судбину коју србском (и руском) народу намењују они што данас благодарећи новцу управљају светом.

Тешко је поверовати да ће Држава Израел икад одговорити на питање о намерама „Јеврејског фашизма“, али ће заинтересовани свет, не зна се када и како, једнога дана морати да одговори на исто то питање.

Што пре – то боље, нарочито за Државу Израел.

С особитим поштовањем за ваш труд усмерен на ползу србскога народа,

Аутор: Илија Петровић

2. фебруар 2021(7529)

(1) Ционистички планови за Словене

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!