Србија и србске земље

Илегитимни избори у мафијашком сценарију

Фото: N1/Nova.rs
Према Уставу Србије, избори се могу превремено организовати само 
1. у случају пада владе (пример: оставка португалског премијера, због недоказане сумње за манипулације око литијумских мина у сврху очувања достајнства државне позиције)
2. у случају рата, што у Србији очигледно није случај
… и неких других разлога, који такође, не постоје у овом моменту када влада прописује изборе за 17.12. 2013. (срБска 7532. година).
Дакле, услови за превремене изборе нису испуњени, а АV их ипак против-уставно, расписује. Ставља се сâм изван закона, с обзиром да је народ гласао прошле године у априлу. 
 
Осим ових прописа о времену одржавања гласања, постоје и закони у Уставу о територији на којој се организује бирање нове владе :
-цела Србија, сва њена територија мора да организује гласањe !
 
Видимо да КиМ не учествује у овим изборима – тако, избори су нелигитимни и из овог додатног, врло важног разлога! Такође, сви избори на којима КиМ нису гласале, су били нелегитимни. С тиме, АV није легитимни председник и све што је потписао и урадио је нелелегитимно и противуставно ! Само с овим, би се могло ићи против њега. Али његови саучесници у издаји, заузимају и места правника у високим државним позицијама. Цео систем је  мафијашки. 
 
Дакле, ово расписивање избора је сасвим противуставно ! Зашто влада то чини ? Зашто опозиција игра игру ? Зашто правници ћуте ?
 
Према швајцарском германофонском Радиу ( SRF, Swiss 4News), АV жели да легитимише своју досадашњу политику. То значи, вашингтонски, бриселски, охридски против-уставни споразуми о којима народ никада није информисан и којe су наши новинари из албанских медија разоткривали, треба с конфирмацијом председничке позиције у овим нелегитимним изборима да се потврде и одобре. Тако би “председник“ коме Устав и не даје право да преговора о предаји територије, наставио своје не-правне издајничке радње и задовољио своје стране послодавце. Народ се држи у мраку о правим разлозима за ово гласање – ради се о томе, странцима дати привид легитимности председника.  Непоштовање закона и правде иде тако далеко, да овог пута, не само да је КиМ одсечено од матице, него чак и све војвођанске општине као и Ниш неће гласати ! Сасвим нелегитимно објашњење је : у општинама где се не гласа, опозиција је прејака ! Опет правна мафија извирује иза оваквих образложења који су недопустивљи ! Као прави мафијаши, узурпатори власти, не дају ни једну једину шансу Правди.
 
Не само да услови за нове изборе (после априла 2022 и без КиМ) нису дати, не постоје ни практичи услови за гласање, јер гласачке листу нису ажуриране ! Гласачи из Ниша се одједном пребацују на београдске гласачке листе! Крађа се увелико спрема. Пред нашим очима. Поштени полицајци су заробљени у мафијашком систему. Чујемо да се шиптарски аутобуси, с  куртијевом љубазношћу спремају на пут.
 
Очигледно је да нелегитимни председник Србије жели и да покаже, шта он све може – он нам се литерално руга, с овим потезом. Да видимо колико АV, може да гази закон ? У својој нарцистичкој визији околине, он умишља да је свемоћан, изван закона и Правде. Он је постао закон. Недодирљив, најпаметнији, најјачи. АV своја криминална дела не може да види у светлу која јесу. Мафијаши и серијске убице на високим државним местима, нити жале жртве, нити неку штету, нити неправду – њима су ствари толико важне колико им служе. Задовољење сопственог ега, има увек приоритет у психи оваквих боленика, Зато су они сташно опасни по друштво. Зачуђује, да поред свих специјалиста за душе у Србији, нема ни једног јединог храброг психијатра, лекара да испише упут за хитну хоспитализацију болесника АV-a. Дозволити АV-y да победи, у овом моменту, јесте равно самоубиству нације. С обзиром да правни систем Srbije не ради, да су избори сасвим очигледно намештени, не вреди нити гласати нити не-гласати. 
Једино решење, јесте склонити, елегантно, болесника с власти.
Заиста, ово је бити или не бити, с обзиром на будућност коју нам нацисте из ЕU спремају – Србија не сме да се развије, не сме да буде Србија. Мафијаше, подржавају. А што се тиче вечерашњег састанка председника Француске који живи у педофилној вези с Brigitte и нашег нелегитимног председника које медија управо укувају у звезде – то само може бити педерски сусрет два перверзњака.
 
“Нека борба буде непрестана,“
рече “најмудрија срБска глава“
 
Др мед Јасмина Вучић – Пеев
у срБској 7532.-ој години, у грудену, 10-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!