Мишљења

Игор Јурић: „Државни врх пун злостављача деце, штити их педофилски лоби“

Игор Јурић, оснивач фондације „Игор Јурић“, отворио је душу када је реч о његовој борби, истакавши са каквим се притисцима суочава, али је и поручио да је „државни врх пун злостављача деце, које штити педофилски лоби“.

Јурић је говорио о свему што је преживео од тренутка кад је сазнао да му је ћерка Тијана пронађена мртва, јасно ставивши до знања да, ма колико притисци били јаки, неће стати у својој борби.

Игор Јурић

Истакао је и да је тешко објаснити људима да све ради из вишег циља, без икаквог интереса,

– Људи су изневерени не хиљаду пута, него на стотине хиљада пута. И данас, када се појави неки човек, па чак и онај који је изгубио своје дете, људи више не могу да поверују да постоји неко ко заиста жели да уради нешто из неког вишег, чистог интереса – рекао је Јурић за Нова.рс.

А онда је отворио душу…

– Јако сам свестан тога у шта сам ушао и свестан сам тога да неки људи знају да ја знам за њих. Јако сам свестан тога да су то крупне ствари, као и тога да су ти људи, ако почну да губе тло под ногама и да губе све привилегије у друштву које имају, спремни на све.

Вратио се још једном на изјаву коју је дао у „Утиску недеље“, када је истакао да нема никаквих суицидних намера.

– Оно што је мене, условно речено, плашило јесте чињеница да неко од мене може да направи човека који је кукавица и који је извршио самоубиство. Е, то је само ствар коју сам хтео да предупредим. Ако се нешто деси, нећу дозволити некоме прилику да пише како је под великим притиском Игор Јурић решио да оконча живот. Јер то се никад неће десити. Е, то је једини страх који имам. Не желим да својим поколењима и својој Тијани било ко да до знања да је Игор кукавица, јер Игор није кукавица – истакао је Јурић.

Извор: Србин.инфо – nova.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!