Србија и србске земље

И из UN-а велеиздајa АV-a уживо

Фото: © AP Photo / Jason DeCrow

С лошим енглеским акцентом, не котруљајући Р у непцима, како то англофонци раде, “наш председник“ је у Њујорку одржао још један јадан и неприличан говор који су наши медији уздигли у небеса. Прво, никог није поздравио, јер му то као недостатак времена није дозвољавао, по сопственом мишљењу. Примитивно и мафијашки, верујући да су сви у UN инфериорни њему, овај психопата с предимензиoнираним егом, чак је и рекао у уводу “да овде нико не слуша…“! Ипак, им је, таквима какви јесу, причао. Али, не нашу, срБску, причу. Неку футуристичку и глобалистичку анализу једног опасног света у коме се налазимо – најавио je катаклизму и у вези с тим је скопчао неких пет апстрактних тачака које су очигледне и на којима се могло штедити време, прескакући их, пошто сви знају да нам треба 1. мир, 2. суверенитет територије, 3. енергија, 4. финансијска сигурност, 5. храна. A прескочио је или заборавио, у својој огромној памети, “правну сигурност“ јер о томе очигледно нема ни најмању идеју; прескочио је и здраствену сигурност; право на образовање… Ништа ту није било нити оригинално нити ново. А како је AV то замислио повратак на територијални суверенитет Украјине, после осам година бомбардовања сопствених русофонских грађана ? Та његова тачка, број два, је сасвим очигледно измилела из пилећег мозга велеиздајника — његова политичка импотентност, с таквим излагањем, је постала јавна.

И, уместо да грмне, ако је већ хтео бити некултуран као на самом почетку говора, па да јаким гласом и гестиком укаже на злодела почињена према нама, не, он је и поред неуљудног почетка, остао млитав и кењкав (како би отац Антоније то рекао). Само је тражио одговор на једно једино питање: 

 -Каква је разлика суверенитета Украјине и Србије ? ( и зашто сте подржали независност? што је само једно реторичко, безначејно подпитање).

За изговарање овог питања, оквалификовaн је као херој од стране још млитавијег и кењкавијег Вулина. A, усташа/ица, ПМ(a), је чак изјави(о)ла да ће “АV бити нападнут, јер је рекао Истину.“

АV је изнео само неке фиктивне оптужбе, ништа конкретно! Хвалоспеве о Србији и Албанији као пријатељским земљама, без питања о актуелној потражњи Албаније да се извештај Дика Мартија о трговини органа поништи – тотална издаја срБских интереса и Истине.

На крају, профетски, АV је предвидео апокалису.

То је било све што је овај безобразaн, нелегитимно изабран, “председник“ ( пошто је одсекао све гласаче с Косова ) учинио за Србију. Иако шиптари непрестано говоре о геноциду, он се није усудио да узме демографске податке Косова и покаже како су Албанци вршили геноцид над нама! Како је комунистичка влада третирала Косово! Како су језутски / ватикански педофили хиљадама година радили против Словена… Да их поучи историји… Каже да ми имамо по нашим црквицама календар, стар 7531 годину! Да је Винча, србска прича а не “дунавска“… да су нам NАТО, ЕU, ватикански педери… бацили 40 тона уранијума на земљу; протерали народ из Хрватске, БиХ, ЦГ, Косова… Могло се толико тога рећи! 

Зашто АV пита, уместо да им пообјасни? Није ли он морао да разјасни ту разлику и помогне и нама и Русима подвлачећи да су 50 милиона Руса одвојене од Украјине, на комунистички, нелегалан начин! На исти начин, одвојени су и Срби из Србије од оних из БиХ, ЦГ, Хрватске, Македоније, Бугараске, Румуније… Увек се ту радило о словенским земљама које су цепане, раздвајане, бомбардоване… третиране као Untermenschen. 

Уместо да их као инфериорна незналица, пита, имао је прилику да их поучи и укаже прстом на оно што Западњаци неће да виде и чују – да им објасни из наше балканске перспективе виђење ствари. Да им се отворено каже да је напад на Србију била агресија и да је СРБИЈА ОКУПИРАНА ЗЕМЉА где USA шаље војску како јој се ћефне! Проглашавењем окупације, сва би се  NАТО, ЕU не-дела обрисала и постојала би шанса за враћање наших институција на Косово.

Али не – то није циља ове нелегитимне владе која је већ одсекла Косово од гласачког система Србије и поставила своје мафијаше с “срБске листе“ у службу косовких криминалаца. 

Пре него што је “председник“ Србије и изговорио свој бедан говор у UN, његова слика се појавила на сајту Алекса Џонса, најпосећенијег комплотисте SAD-a. Овај својеврстан лудак, који се често толико дере да и ломи ствари по студију, има исту сврху у америчким медијима као и Dejan Petar Златановић у нашим – концентрисати незадовољне, разочаране, бесне, преверене… грађане и каналисати енергију народа. Баш као што је Златановић звао на литије пре параде срама, испразнио енергију маса, да би перверзњаци могли 17. септембра с полицијским ексортом мирно прођу кроз центар Београда, тако је слично и Аlex Jones деловао више пута задњих деценија у којима је постао изванредно богат. Он има и свој сопствени сателит одакле може слободно да виче по целој планети и делује на јавно мњење као нико пре њега. Недавно је платио педесет милиона долара (да, 50) за казну — због лажи, вучy гa, константно по судовима а он не сме да се приближи својој екс-супрузи, јер је судски запечаћен као насилник! То су наравно само мрвице за овог преваранта. Е, тај, Аlex Jones је задужен да слику “нашег“ лажног председника представи Америци. У апокалиптичном предказању будућности, АV се представио као неки профета страшних црних времена која стижу – управо то А.Џ. већ деценијама најављује:

https://www.infowars.com/posts/serbian-president-warns-of-great-world-conflict-within-two-months/

AV је добио медијски простор и по неким другим медијима што је несxватљиво за једну отрцану апокалиптичну поруку коју је поделио с америма:

Ни реч о нама и нашим јадима, наравно. 

Без обзира на поруке и сâм говор АV-a , “наш“ председник је догурао до отварања медијских светла Америке – није му се то дало за џабе или због памети. Издајом наших интереса, он себи пробија сотонске сцене света!

Ово даље може да значи, да ће газде планете који су одлични познаваоци психе лидера a имају кључ за медијска светла за којима нарцистички карактери једино жуде, водити велеиздајника AV као псето на конопцу, до потпуне издаје коју ће највероватније с Нобеловом наградом за мир, окончати. Није ли и Горбачев тако био награђен за рушење Совејетског Савеза, што је узрочно повезано с актуалним ратом у Украјини? Терориста Арафат? Агресор Обама који је разрушио Либију? 

Pодољоби Србије разyмеју oпасност коју представља овај болесник, АV. Не смемо му дати да заврши свој велиздајнички посао. Да падне, да се скине, што год… пре него што буде прекасно. Ко год има и мало правне снаге у рукама – да га заустави. Ко га случајно засретне – да га хвата и предаје! 

За разлику од уважавања персоне АV-a , наша земља, Србија, се константно каља по светским медијима и представља на најгори могућ начин.  

Швајцарски Радио с немачког језичког подручја (  https://www.srf.ch/radio-srf-4-news ) јавља 20.9.2022. да Србија пушта, без визе, мигранте из Туниса, Турске, Афганистана и Индије како би они даље могли, илегално, да путују ка ЕU и Швајцарској. Наша земља се оптужује да заједно с Русијом ради на мењању демографске слике Европе. Таква претпоставка је директно сервирана на радио таласима те “неутралне земље“ која ипак није оклевала ни трена да што брже блокира преко три стотина милијарди евра које су руски олигарси донели у ову дволичну и перфидну земљу, несумљајући у њену историјску стабилност, дискрецију и управо ту “неутралност“.  

Хелветски новинари су заборавили да управо швајцаска војска сада седи на Косову и чува “границе“ које то нису ? Да су “ослободили“ Косово и да шиптари с једне и друге стране регулишу проток? Наравно да пуштају муслимане, своју браћу, ка Европи. Албанцима одговора да се Европа исламизује, а Србија се не пита за своје интересе. Њен eкс-министар спољних послова, Ивица Дачић, је бесрамно чак јавно испричао како је рекао турском колеги да сада Србија пушта њихове људе да иду ка тој Европи, без косовске битке. Ми бисмо томе требали да се смејемо? Не, то нама не иде у корист. Видели смо шта је исламизација донела Босни. Рат и педофилију. 

Овако агресивна анти-срБска медијска политика је постојала деведесетих кад су нас оптуживали за све. Зашто сада ударати по Србији? Једино што може бити јесте – спремају рат!

Док амери сервирају шаргарепу у облику Нобелове награде “нашем“ председнику, дотле ЕU спрема бич као алтернативу – рат! 

Ако је ова претпоставка тачна, онда постоји начин да се њихови планови омету:

  1. Истина о срБском страдању мора да изађе на видело света. Западњаци морају знати како су их сопствена медија лагала и како то још увек чине. Данас се рат прво добија у медијима. Када се свест људи обоји с једним наративом – онда све акције које су у складу с тим наративом пролазе. Наш објектив мора бити: СЕРВИРАТИ ИСТИНУ ЗАПАДУ – ОБОРИТИ ЊИХОВЕ ЛАЖИ !

КАКО? ВИДИМО ДА НАША ДИПЛОМАТИЈА НЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО – ту седе љубавници мафијаша који владају државом. Продају се шеицима и коме код хоће. Од ове владе и Скупштине, ништа се не може очекивати. Она мора да падне. Али, ми имамо бар седам милиона Срба изван граница по целом свету. Сви они углавном брзо уче стране језике, могу да комуницирају и раде поштено. Само им треба свест о томе да се не смеју пропуштати ПРИЛИКЕ ЗА ОБЈАВУ ИСТИНЕ. Швајцарски радио је добио виђење једне СрБкиње по овом питању миграције – подсетила сам их на оно што су учинили 1999. и да су границе данас захваљујући њиховим уранијумским бомбама само фиктивне. Објашњено им је да су сами криви што Србија не може више да штити њихове просторе од најезде педофилних муслимана који жене и девојчице од пет година, по узору на сотонског профету који тражи да све побију који не верују у њега. Поручено им је и да се стиде својих сопствених дела. А, испољена је жеља да Срби и Руси, победе и заузму и њихове просторе како би се најзад чула Истина и како би морал завладао. С обзиром да швајцарске банке чувају сво покрадено злато Србије из крсташких ратова, из 1. и 2. светског рата, из деведесетих кад су нам обарали банке на Кипру и данас, кад легално преко економских манипулација, скидају кајмак са свих некадашњих државних институција, предузећа… време је повратимо оно што је наше!

Прво, ударити с Истином. Antonio Guterres, секретар УН-а, је изјавио да је за њих најважније одржати сопствену причу! Јер, ако Истина засија, они падају! Зато је важно да свако од нас, заврне рукаве и пише њиховим медијима, амбасадама, политичарима који имају твитере, инстаграме, фејсбук странице… и могу се лично ословити.

  1. Cве друге финансијске, правне, здраствене, образовне… сигурности стварати у новом хоризонталном социјалном систему где нема хијерархија, шефова, председника… и нема профита који храни корупцију – СИСТЕМ У КОМЕ МАЈЧИНСКА ДАРОВНА / БЕСПЛАТНА ЕКОНОМИЈА гарантује сваком детету право на сву воду света, сав ваздух, све земље, кровове, злато, звезде… :
     https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/  
    Пошто бесплатност убија њихов сотонски систем базиран на профиту, довољно је почети делити, даровати, садити бесплатну храну из тежње за слободом, стварати бесплатне услуге… и свима прво дати лични / персонални СУВЕРЕНИТЕТ као доказ једнакости – дипломатски имунитет свим 7 милијарди особа на планети, а не само њиховим проданим дипломатама који нам по UN соле памет с мафијашким бедним говорима, без памети и образа. 

Ми можемо да преокренемо њихов наратив, пошто је Истина с нама. 

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531. у рујну 22-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!