Црква

Храм Божији и Света Литургија су извори душевног и телесног здравља и Вечног Живота а не заразе!

”Принесмо Богу бескрвну жртву за спасење наше, за Живот Вечни наш, за здравље душевно и телесно – за спасење целога света. Принесмо жртву, одслужисмо службу од које нема веће ни на небу ни на земљи. На овој Пресветој служби сам је Господ Бог наш Исус Христос и Пречиста Мајка Његова и сви свети анђели Његови и сви свети, ево и ми грешни људи ту смо са њима у заједници. Каква Небеска заједница, каква света заједница, па ко може тој заједници да науди? Какви то микроби, какви бацили, какви вируси, какви непријатељи душевни и телесни….”

…”Опрости им Господе јер не знају шта раде… Опрости Господе многим маловернима, опрости Господе многим невернима данас, опрости Господе јер не знају шта раде!…Попустио си само један мали вирус и ГЛЕ сви се затворише у куће своје и не смеју да дођу у храмове твоје где Извор здравља душевног и телесног и Вечног Живота… О Господе какво искушење…а шта то показује браћо и сестре? Показује данашњи епископи, данашњи патријарси, данашњи хришћани не живе по Вољи Божијој…

…Драга браћо и сестре ја се радујем духовно…Благодарим Богу што су наше катакомбе управо у овим тешким данима препуне верника, више него икада су оне испуњене верницима, правим слугама Христовим, а ви се не бојте вируса, ви се не бојите никаквих демона и непријатеља вере – ви сте праве слуге Христове и због тога Господа да вас благослови и да вам подари опроштај свих грехова ваших и наслеђе са свима светима…Само тим путем, други не постоји…Други пут затварања храмова Божијих и цркава је пут Антихриста и табан је пута за његов долазак. Он је… Антихрист, Сатана дуго време припремао ово…”

Беседа Владике Наума 4.4.2020. – у суботу 5. недеље Великог Часног Поста

Извор: eparhija-prizren.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!