Мишљења

Хорде миграната тероришу грађане Србије уз отворену подршку евроунијатске колонијалне управе

“Против неправде треба се борити. Равнодушно гледати неправду исто је што и творити неправду.“ Св. Николај Жички

Због нашег снисхођења дозволили смо неконтролисано насељавања Шиптара-Албанца на нашу земљу, а они су нам разорили светиње по КиМ и протерали највећи део народа. Уместо да смо из тога извукли одређену поуку, данас се прави иста грешка, и пуштамо хорде лажних муслиманских миграната (у наставку: мигранти) који ће нам потпуно разорити земљу, а народ протерати. Тако неће бити ни Срба, ни Србије.

Да ли вам делују мирољубиво?

Вучић, по налогу Запада, почео је са трајним насељавањем миграната, не обазирући се на трагичне последице  тог процеса, које се збирно могу назвати угрожавања опстанка Срба на својој земљи .Демографска дестабилизација Србије, која је последица политике отворених граница, прети да од православне земље створи муслиманску џамахирију.

Док медији “Великог брата“ о томе упорно ћуте, на још увек слободном интернету свакодневно добијамо информације о криминалу и насиљу које чине муслимански мигранти по Србији. Истовремено, полиција не врши своју основну дужност, да брине о безбедности грађана и њихове имовине, него само констатује учињено кривично дело или прекршај мигранта, и случај се завршава. Уместо да полиција стави под контролу мигранте, држећи их у сабирним центрима, или да систематски ради на томе да они напусте нашу земљу, они их враћају са границе, одвезу их у унутрашњост и пусте. Када полиција због кретања без папира и приведе мигранта у Прекршајни суд, судија му изриче само опомену и пушта га да иде где хоће и ради шта хоће. При томе се врши невиђена сатанизација свих трезвених и забринутих појединаца и организација који аргументовано указују на опасност од неконтролисаног боравка и кретања миграната по Србији.

На сву ту неправду, колонијални управитељ Александар Вучић поручује да су сви који се бране од мигранатског насиља фашисти, односно да треба да их пустимо да нам отимају и уништавају имовину и да нам повећају наталитет силовањем жена .По Вучићу, нису фашисти они који силују, малтретирају, уништавају туђу имовину, све са оним који их у томе подржавају, него су фашисти они који неће да дозволе да им силују и малтретирају народ и уништавају имовину. То лудило умишљеног вође не треба да чуди, садашњи велики евроунијата и сам је некад био “фашиста“ када је позивао на рат и освету деведесетих.

Да ли има краја овом безумљу или да ли има краја нашем болесном прихватању тог безумља?

Као одговор на ово безумље, када неправда постане закон, отпор је наша дужност. Управо то су учинили активисти организације “Нема предаје“, оснивањем народних патрола чији је једини циљ да се заштитимо од насиља миграната. Реакција Вучића, сорошевих организација и медија, само показује да су ови момци нашли право решење како да се заштитимо од мигранстких хорди. У условима када је миграната све више и све су агресивнији, када је полиција само обичан посматрач, када власт све чини да се прикрију злочини миграната, једино што нам преостаје је да сами организујемо заштиту кроз народне патроле. Подршка Дамњану Кнежевићу и момцима који су са њим покренули “народне патроле“, са надом да ће ово бити пример који ће подстаћи да се у свим местима оснују народне патроле!

Да ли су “Фашисти“ они који хоће да заштите жене, децу од лажних миграната?

Ову државу, тренутно колонију, не чини само евроунијатска колонијална управа и њихови ботови, већ и народ који треба да се пита. Зато уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, крајње је време да народ узме ствар у своје руке, јер то налаже и теорија природног права која гласи: “Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.“ Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога? За почетак, оснивајте народне патроле!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Уредништво “Борба за истину“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!