Свет

Хор хомосексуалаца изјавио „Преобратићемо вам децу“

Родитељи који желе да одгајају децу уз традиционалне вредности о браку, полу и породици морају озбиљно да схвате поруку ове групе мушкараца. Јер, нажалост, није реч о шали.

У шокантном (и језивом) видео-снимку отпремљеном на Јутјубу 1. јула 2021, Хор хомосексуалаца Сан Франциска послао је „поруку геј заједнице“ критичарима: „Преобратићемо вам децу“. Одломке из целог видео-записа можете видети у наставку.

Видео-снимак у трајању од нешто више од 4 минута приказује мноштво хомосексуалаца који понављају овај рефрен уз низ других стихова који су посебно намењени верницима, попут

Мислите да смо грешни
Борите се против наших права
Кажете да сви водимо живот који не можете поштовати.
Али ви сте само уплашени
Мислите да ћемо вам покварити децу
Ако наша агенда не буде заустављена.
Смешно је… Али барем једном сте у праву.
Преобратићемо вам децу,
Дешава се то мало-помало,
Тихо и суптилно,
Скоро да нећете ни приметити.
Можете их држати ван дискотеке,
Упозорити их о Сан Франциску,
Натерати их да носе панталоне с „пеглом“,
Није нас брига.
Преобратићемо вам децу.
Направићемо од њих толерантне и праведне особе.

Остали злослутни стихови укључују и следеће: „Баш као што сте се бринули да ће променити свој круг пријатеља / да нећете одобравати куда иду ноћу … Ох, а згрозићете се / кад почну да проналазе ствари на интернету које сте држали далеко од њихових очију“.

Седмог јула, крајем дана, ни недељу дана након објављивања, видео је изненада нестао са странице ове организације на Јутјубу, која је означена као „Приватна“. Снимак је добио једва неколико стотина „лајкова“, у поређењу с преко 6.000 „несвиђања“ на каналу и критика које су стизале са свих страна.

Међутим, овај „бој-бенд“ не може да поништи оно што је речено и намењено оригиналним видео-записом, а родитељи који су одлучни да одгајају своју децу уз традиционалне вредности о браку, полу и породици морају озбиљно да схвате поруку ове групе мушкараца. Јер, нажалост, није реч о шали.

Аутор: Џозеф Грабовски

Извор: https://ifamnews.com/sr/pazhnja-hor-homoseksualatsa-izjavio-preobraticemo-vam-detsu

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!