Мишљења

Хитно прогласити окупацију Косова и Метохије

Фото: 24sedam.rs

Док се NАТО сa SAD-ом слободно шепури по КиМ и доводи чак 25 000 војника да као “вежбају“ у нашој јужној провинцији, дотле влада Србије ћути. Иако се сасвим очигледно припрема војно поље против Русије, на нашем терену, на тој геостратешки важној позицији која је КиМ, и патриоте и опозиција… такође, само немо посматрају илегитимну окупацију срца Србије. Нити упуцавање наше деце на КиМ, нити пљачка наших добра, нити спаљивање цркава, рушење гробова, нити терорисање народа… не дотиче мафијаше на власти у Србији. Баш као за време Хитлерове окупације, шиптари пале и жаре наше просторе… а не чује се ни једна једина реч протеста ове издајничке, продане владе, чији “председник“ хвали Мurata :

https://www.youtube.com/watch?v=w85MM7Of3LY

Најгоре од свега – папољубац, профитер који седи на трону СПЦ, ћути. Пошто је предао Македонску Православну Цркву, која је само по себи један од најстаријиx срБскиx споменика античке Србије, можемо само наслућивати, да је предаја срца наше културе, историје, нашег бића, такође у току. Као папагај, “патријарх“, намештен од стране мафијаша АV-a, понавља, непрекидно : “ … опраштајте непријатељима… “, вероватно тражећи опроштај за своје усташке пајташе и шиптарске терористе с којима је у бољим односима него с нама: https://borbazaistinu.rs/uzdignimo-se-iznad-svakodnevnice-yprkos-papoljubacu-yprkos-svemu/

А народ се шета… од Скупштине се одвлачи ка Газели, Бранковом мосту да не делује и не мења status quo који искључиво одговара америчким империјалистичким интересима, према којима би Русија морала да се распарча као Југославија и да се опљачка, подчини и уништи.  Продани “алтернативни“, “srBski“ медији у служби мафијашког система, воде народ за нос…  жедне преко воде. Слуђен народ је нем. Гледа и не верује својим очима колики може бити безобразлук, простаклук и терор владајуће класе. Свима је постало јасно да је стварање СНС-e била превара најватренијих срБских патриота. Комунистички, једнопартијски систем са својим опресивним државним апаратом је одржаван у животy иако сy се продавали западна “демократија и напредак“.  Мафија је победила, држи власт и даље, застрашује, цензорише интернет и баца новинаре који се усуде да кажу реч Истине, у тамницу. А криминална “српска“ листа, пешице долази с КиМ у БГ… као да народ не зна ко су и шта су.

“Hаивним “ америма који као нису знали до сада, шта АV ради по Србији, треба чланак једног новинара New York Times–a о Белом Вуку, Јаничарима, СрБској листи… па ето, Сенат SAD -а као преиспитује истинитост чланка : original :https://www.nytimes.com/2023/05/03/magazine/aleksandar-vucic-veljko-belivuk-serbia.html  преведен за Борбу за истину овде.

А, и, срБска дипломатија ћути – нико да предложи проглашење окупације с којим би се статус КиМ најзад дефинисао према међународним  јуристичким нормама у којима се суверенитет државе још увек сматра светињом. С таквим потезом, Србија би имала неку шансу да поврати своје. Кад тад. Никакво решење нам не треба сада, када Русија туче по Африци, Азији и Јужној Америци на свим нивоима терористичку америчку “демократију“ и уништава им подлу валуту, dolar, с којом су сиромашили сиромашне и богатили богате, како би одржали своју сатанску моћ и зло на целој земаљској кугли.

“Нека борба буде непрестана…“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531.-ој години, у цветњу, 21.-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!