Русија и руске земље

Херој наставница се жртвовала да би спасла ученика

11. маја 2021. године око 10 часова догодила се пуцњава у школи у главном граду Републике Татарстан, Казању, у којој је девет особа изгубило живот, а 32 су повређене. Илњаз Галијавијев, нападач који је отворио ватру је бивши ученик школе и сматра се да је пуцњава била вид освете школи. Убица има 19 година и имао је оружје у легалном поседу.

Том приликом млада наставница Елвира Игњатиева телом је спасила свог ученика од сигурне смрти. Наведени фанатик је упао на њеном часу енглеског језика и почео да пуца по деци која су седела у школским клупама. Када је убица окренуо оружје према детету, које је било у њеној близини, храбра учитељица је стала испред детета и примила смртоносне метке и тако заштитила живот свог ученика.

Елвира Игњатиева

Пример младе наставнице Елвире, која се свесно жртвовала да би спасла живот ученика, показује шта значи бити педагог који ради свој посао из љубави према деци. Колико је таквих данас педагога у Србији?

Огромна већина педагога данас у Србији се понаша као убица Илњаз, само са том разликом што децу не убијају телесно него духовно, наметајући им тековине палог Запада. На такав начин они свесно учествују у стварању убица као што је Илњаз, који не знају шта је поштовање и љубав према човеку.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!