Србија и србске земље

“Хајде да престанемо да се фолирамо…“

Фото: srbijadanas.net
… рече  у свом познатом мафијашком, простачком и збуњујућем, то јест шизофреном, стилу, AV, нелегитиман председник Србије (нелегитиман, јер је на задњим изборима, КиМ противуставно одсекао од матице) у данашњем јавном обраћењу у месецу красном, 7-ог ( априлa ) око 14сати и 30 минута.
Заиста, хајде да  предпоставимо да прво AV, престанe да се фолира – да одговори, зашто као ниje знао да је ситуација на КиМ достигла врхунац ? Ниje видео како нам упуцавају децу на Бадњи дан ? Како нам тероришу омладину, пале манастире, хапсе невине… Ма немогуће је да ниje знао ! Ћутао je срамно као сваки велеиздајник ! Ћутао je, бедник као што ћути његовим бандитским мешањем изабран papoljubac profiter, одан ватиканским сатанистима и педокриминалцима чије руке целива као поданик..
… и који је у име SPC предао срце старе Србије,  Македонију, цепајући нам и пљачкајући имовину.
Толико ћутање, може и да ода савезништво с непријатељем – хапшења Срба у КиМ, су могла бити, наређена и од АV-a који се толико љутио да су његови пајташи изашли из договора да служе косовским институцијама. Ова хипотеза је сасвим прилична и логочна  у овој ситуацији.
А колики је бес, јад и туга међу нашем народу? AV као нема појима ? Како то да нема ниједан план да им помогне одмах ? Под хитно ? Колико пута je обећао да ће помоћи, а сад, баш, нема ништа ? Ништа нема у његовoj фиоци, да извуче… а ради као по 20 сати ? Па зар не би било боље да ради мало мање а има неке резултате ? Да оде у тоалет као сви нормални људи и за времем седнице Скупштине а не да се руга онима који своје нормалне физиолошке потребе, нормално задовољавају ? Дере се на свако питање које мy не пасује ! Хоће да убија новинаре, неке нове младе, који нису видели шта je радио док je био министар за информације ?
Треба мy 7 дана за формирање неке “платформе“ за уобичајено бла, бла и ругање здравом разуму ? Ако до сада ниje изградио ниједну платформу за КиМ, шта ће мy  сада ? Да се и даље фолира ? Блефира? На велико ?
Не верујем да су  Срби с КиМ заиста требали да опет дођу до AV-a ! Баш не могу да верујем, да то нису опет продани пајташи AV-a с неким огавним планом за наше ултимно уништење. Сви данас знају ко je и шта je AV — што да долазе до AV-a, кад никад ниje ни најмању помоћ пружио овом народу ? Десет година лагања, прикривања ситуације, пљувања по Србији и њеном Уставу, улагивања шиптарским крадљивцима органа, стварања велике шиптарије, поштовања “косовског“ устава…
Заједничко саопшење, заједничка платформа у Рашкој – то је план ? Ма заиста, да се престане више с фолирањем ! Да ce призна ко тo пише овакве предлоге francusko-nemacke, “ideje  za zajednicke  platforme za 7 dana“, “ekonomski razvoj “ …  ? Кога AV то слуша ? Коме одговара? Јесу ли тo ватиканске сотоне, преко својих језутских педокриминалаца, предали наредбе ?
А и они, jezuiti, свемоћни силоватељи деце по целом свету, подпиривачи свих ратова, пљачки, организатори ропства, огољавањa африканских малишана, мрзитељи жена, мајки, свега поштеног и правог, кројачи лажне историје… зар и они не би морали да престну да се фолирају, скину лажне мантије и поделе накупљно опљачкано злато жртвама ?
Eво бескрајне листе држава у којима су ватикански педери силовали систематски, милионе деце а којима сада “наша“ влада служи :
“Даље економско напредовање с одговорима на конкретна питања изаћи ће за 7 дана !“ рече овај изрод AV и не поцрвни. Дакле, уместо конкретне помоћи на терор шиптара – лажни, нелегитмни председник, предлаже: чекање, смиривање Срба, ћутање и “економски развој“.
Ма хајде да видимо, какав то развој благостања може да се деси у атмосфери дугих цеви које држе на нишану нашy децу ? Како то АV замишља да ће неки економски развој спасити Србе сад, кад им отимају земљу, куће, убијају децу, руше манастире…   Да призна манипулатор, ко је тo подметнуо план за развој КиМ ? Колики бес Срба мора бити да би се покренула нека акција за конкретно спашавање ? Не верујем да било који ниво беса Срба може да дирне психопатско, мафијашко срце без емпатије  AV-a. Па он се смеје Србима у лице. Руга се јавно свима нама. Murat мy је силан и његову геостатегију сечења глава невиних, води као и он.
Девојчица од 8 година, која у сред  Србијe има 10 килограма, расла у кади, нека она каже нешто о благостању које је АV донео и како то благостање помаже ! Дајте детету да каже ако може ! Tо дете је слика Србије – неухрањено, беспомоћно… коме нико никада није пружио руку – судије су је доделиле наркоману и никада се нису побринули за живот божјег створења. Трудница с бебицом у четвртом месецу трудноће, убија се с плином у изнајмљеној собици без кревета, на ћебету, на земљи, без намештаја, без хране, без перспективе… oдрасла у хранитељској породици, без мајке… није могла да живи више… ни њој, никада, нико, није понудио руку – где је “економија Srbije“ да им спаси животе ?
Чека AV да Курти престане угрожавање Срба ? А Тhaçi то као није чинио ? Haradinay ? Цела међународна заједница ?
Продани, бесрамни, манипулатор AV je прозиран !
“Нека борба буде непрестана“ – рече наш благословен Његош. И рече богами, и да се робовласницима, главе морају сећи. Од наших мирољубивих винчанских очева, све до данас опстали смо, јер смо Правду и Истину, сматрали “геостратегијом“ која спашава. Зато данас, гледамо рушевине Месопотамије, Аркађана, Египта, Грчке, Рима…  а ми смо ту, живи и опстајемо.
Видећемо и рушевине ватиканских сотона, murata и издајничких ортодоксних папољубаца који управо заједнички  “помазују светим уљима“ њиховог долазећег англиканског Анти-христа, који сâм, самцат, држи у бандитским рукама, скоро  половину светског блага и половину обрадиве земље. Другу половину држе педокриминалци : ватиканско-епштајнско елита. Све док им Срби не помуте конце… и не натерају их да поделе на 8 милијарди делова покрадено, у крви отетo, присвојене дијаманте, злато, оранице, воде…
Да, нека борба буде непрестана…
Свима с благословом,

Др Јасмина Вучић-Пеев
у срБској 7531ој години, у красном, 7-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!