Природа и здравље

Графен оксид као узрочник Ковида19

„While they still devour all …

Who’ll tear this world down

To spite God above

With his own love ..“

The Smashing Pumpkins, Wound[1]

Група научника из Шпанијe, именом Ла квинта колумна, који су најзаслужнији за разоткривање праве приче о вакцинама против Ковида19, тврде поред осталог што су открили, и да је графен оксид уствари узрочник такозване вирусне болести SARS-CoV-2[2], тј. Ковид19 или коронавируса19.

Доносим овде превод једног видеа Рикарда Делгада из Ла квинта колумне о томе и линк на којем можете погледати тај видео, преведен на енглески језик.

Хитно саопштење – Ковид19 је узрокован графен оксидом који је унесен на неколико начина у тело

Одсада, Ла квинта колумна ће Вас снабдевати информацијама пресудним за ваше здравље, физички интегритет, и за ваше окружење.

Маске које су раније кориштене и које се сада продају, садрже графен оксид. Значи, не само оне које су раније повучене из продаје, како су известили медији.

Брисеви у оба случаја, тј. у ПЦР и антиген тестовима, такође садрже наночестице графен оксида.

Ковид вакцине у свим варијантама, Астразенека, Фајзер[3], Модерна, Синовак, Јансен, Џонсон и Џонсон и друге, садрже значајну дозу наночестица графен оксида. То је резултат анализе електронским микроскопом и спектроскопијом, уз друге технике кориштене на универзитетима широм наше земље.

Вакцине против инфлуенце су садржавале наночестице графен оксида. И нове вакцине против грипе, и нове и наводне интраназалне анти-ковид вакцине, које припремају, такође садрже огромне дозе наночестица графен оксида.

Графен оксид је отров који ствара тромбе у организму. Графен оксид је отров који узрокује коагулацију крви. Графен оксид узрокује измену[4] имуног система, уништавајући оксидативну равнотежу у односу глутатион резерви. Ако је доза графен оксида повећана, било којим начином примене, узрокује колапс имуног система и последично цитокин олују.

Графен оксид акумулиран у плућима узрокује билатералну упалу плућа, једнаким нагомилавањем у плућни алвеолни тракт[5]. Графен оксид узрокује метални укус.

Можда Вам ово сада почиње изгледати да има смисла.

Удахнути графен оксид узрокује упалу мукозне мембране, што узрокује губитак чула укуса и делимични или тотални губитак чула мириса.

Графен оксид добија моћне магнетне особине уласком у организам. Ово је објашњење магнетног феномена којега су милијарде људи широм света већ искусили на себи, након различитих начина уласка графен оксида у тело. Међу њима је и вакцина.

Укратко, графен оксид је наводни SARS-CoV-2, наводни нови коронавирус који се појавио прије болести назване Ковид19. Заправо, ми никада нисмо имали праву изолацију и прочишћење[6] новог коронавируса, као што је признато од већине здравствених институција на највишем нивоу и то у разним државама по свету, када су упитани о томе. Ковид19 болест је резултат уношења графен оксида различитим начинима у тело.

Графен оксид је изузетно моћан и снажан у аеросолима, као што је и наводни SARS-CoV-2. Као било који материјал, графен оксид има оно што зовемо “електроабсорбујућу линију”. То подразумева одређену фреквенцију изнад које је материал надражен и оксидиран веома брзо, тако се руши равнотежа повећавањем токсиканата у организму, насупрот наших природних антиоксидантних глутатион резерви[7]. Заправо, ова фреквенцијска линија се емитује у новим емисијама појасне ширине нове бежичне 5Г технологије. Ово је зашто размештање ових антена никада није заустављано током пандемије.

Уствари, то су биле међу неколико служби које су радиле током пандемије, уз посебни надзор од стране државних сигурносних служби и јединица, за ове антене. Ми претпостављамо да је 2019. године у антигрипној кампањи графен оксид први пут уведен у бочице за вакцине, с обзиром да је тада већ кориштен као адјувант[8].

Са наредним 5Г технолошким пробама у различитим деловима света, Ковид19 болест се развила интеракцијом вањских електромагнетних поља и графен оксида, сада присутним у телима људи. Сетите се да је све почело у Вухану, а то је био први пилот град[9] у свету, који је увео технолошку 5Г пробу, крајем новембра 2019. године. То је случајност у простору и времену.

Обе верзије, љускавац и супа од шишмиша су једноставно замајавајуће теорије. Намера увођења графен оксида је још мутнија него што можете замислити. Ипак, ово је више него довољно да прихватите ове информације и “ресетујете” знање које до сада имате о болести, које сте добили информацијама из највиших институција власти, које говоре популацији да заштите себе, и чак их силе с оним што ће их евентуално учинити болесним самом том болешћу. Логично, сада када знамо да је узрок или етиолошки узрочник болести уствари хемијски токсикант, а не биолошки узрочник, знамо како га умањити, а то је повећањем нивоа глутатиона. Глутатион је природни антиоксиданс, којег имамо у резервама у организму.

Неколико детаља ће савршено помоћи схваћању свега онога што је извештавано у медијима. Глутатион је изузетно присутан код деце. Стога, болест је једва имала било какав утицај на дечију популацију. Глутатион опада веома значајно након 65. године старости. Стога, Ковид19 је посебно присутан у старачкој популацији. Глутатион је на веома високом нивоу у интензивно спортској популацији. Ово је зашто је само 0,22% спортиста имало ту болест[10].  

Сада ћете схватити зашто су безбројне студије у пракси показале да лечење са Н-ацетил-цистеином (који је прекурсор глутатиона у телу), или директним давањем глутатиона, је излечило Ковид19 болест веома брзо код пацијената. Јасно и једноставно, јер ниво глутатиона који је повећан се суочио са унешеним токсикантом, званим графен оксид.

Откриће, објављено овде од стране Ла квинта колумне је пуноснажни напад на државни биотероризам, или барем саучесништво власти држава целе светске популације, који чине злочин против човечанства.

Стога је апсолутно суштински и важно да учините ову информацију доступну вашој здравственој заједници. Општој пракси, нези и здравственим службама уопште, али такође локалним и регионалним медијима и новинама, као и вашем окружењу. Ла квинта колумна процењује да ће десетине хиљада људи умирати сваки дан у само нашој држави, када укључе прекидач надолазеће 5Г технологије.

Узимајући у обзир да су не само стари у старачким домовима вакцинисани вакцином грипе са графен оксидом, него, као што знате, уопште, велики део популације је вакцинисан или боље рећи графенисан са обимним дозама графен оксида.

Тело има природни капацитет елиминисања токсиканата из организма те је управо то разлог зашто препоручују да примате по једну тећину дозе годишње, током следећих година, да би одржавали ниво графена у вашем телу.

Ми имамо сваки могући доказ свега овога, што је овде приказано и речено. У међувремену правда покушава деловати, а народ ће бити и даље гуран преко литице у бескрајну рупу. Ако пратите аудовизуални материјал, разумећете да више од годину дана сте тотално и наивно преварени од највиших институција. Само сада ћете разумети све неподударности које сте гледали на вашим телевизијским вестима.

Да би комплементирали ове вредне информације можете приступити на https://www.laquintacolumna.net или на наш Телеграм канал: Ла квинта колумна ТВ, где је више од 100.000 људи, већ свесно истине и нису део масивне преваре којој су изложени. Молим Вас учините овај видео виралним широм света и да зауставимо ово зло међу нама.

Судбина која је намењена нама, плодови Агенде 20/30, све то зависи од свих нас.

Хвала на пажњи.

— Ла квинта колумна.”

Линк видеа и текста-превода на енглески језик: https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html

Као што можете прочитати у овом мом преводу и погледати видео на линку горе, то су неке кључне информације, ако су истините. Засигурно у потпуности имају смисла. Лично сам уверен да јесте као што тврде, што ћу да објасним доле у тексту.

Да прокоментаришем видео.

Прво, тврди да све маске садрже у себи графен оксид, а не само оне које су повучене из продаје због високог садржаја графен оксида.

Маске које садрже висок ниво графен оксида су повучене у Канади почетком 2021. године, на захтев “Health Canada” тј. Министарства здравља Канаде. Све је почело у Квебеку, Канада, када су деца у школи била присиљена носити кинеске маске од “ Shangquan Group”, пресвучене сивим пресвлачењем пуним графен оксида. Вест: https://montreal.ctvnews.ca/recalled-masks-were-worn-by-thousands-of-quebec-kids-feds-say-import-rule-wasn-t-followed-1.5388068  “Канађани који су користили ове маске и имају здравствених сметњи, попут, нове и необјашњиве краткоће даха, неугодности или тешкоће дисања; се требају посаветовати са својим лекаром”, наводи “Health Canada”. Наведено су све симптоми тровања графен оксидом и они су такође симптоми болести тзв. Ковида19, што је занимљиво. Од 28. септембра 2021. године “Health Canada” је неке маске са садржајем ГО забранила, али допушта и даље кориштење одређених маски са графен оксидом. Извор са њиховог сајта: https://recalls-rappels.canada.ca/en/alert-recall/graphene-face-masks Тако да  су у Канади ипак допуштене и даље одређене маске за које је познато да садрже графен.

У Белгији су такође забрањене одређене маске због опасности за респираторни тракт: https://www.brusselstimes.com/news/belgium-all-news/156876/belgian-government-says-to-stop-wearing-the-free-cloth-masks-they-distributed-as-a-precaution/   

У Француској се ради на забрани одређених маски са графен оксидом: https://www.rfi.fr/en/science-and-technology/20210608-french-hospitals-told-to-suspend-use-of-facemasks-containing-graphene       

Без обзира на забране, постоји пропаганда у науци да графен оксид има антивирусне и антибактеријске  карактеристика те га је корисно поставити у маске. Нормално, графен оксид је отров те га је опасно удисати, али та пропаганда постоји да би се убацио ГО у маске и допустиле маске на основи ГО. Тако се може приметити та пропаганда у разним научним радовима из 2020. и 2021. године[11]. Сматрам да је то лагање[12] само да би се таква супстанца убацила у маске због значаја ГО глобалистима у њиховим циљевима[13]. Међутим, чак и кад би ГО имао неке антибактеријске и антивирусне особине (иако је то тотално бесмислено) ГО је у потпуности штетан за организам на сваки могући начин (нпр. коагулира крв, ствара тромбе, узрокује накупљање у мозгу, бубрезима, плућима итд., узрокује тровање, инфламацију, цитокин олују, уништава имуни систем и друго).[14]

Међутим, питање је да ли и обичне маске садрже графен оксид. Рикардо у свом извештају је доста нејасан. По његовој изјави се чини да све маске садрже ГО. Нормално, ако би и све маске садржавале ГО, не можемо избећи да не носимо маске, јер су изузетно обавезне свуда. Могуће је погледати састав маске на кутији, ако је постављен. Углавном су све маске нормално из Кине, одакле углавном потиче та роботска медицина (тј. заснована на ГО). С обзиром да су обичне доста јефтине, вероватно не садрже, тако ми се чини.[15] Ако ипак сматрате да маске садрже ГО, без обзира шта пише на кутији и друго, а морате је ностити, моји предлози су следећи. 1. Носити обичну маску са траком (најмања шанса садржаја ГО), 2. извор ГО у масци (ако га има у обичној масци) је вероватно у траци око носа (јер ГО тобож дезинфикује против вируса и бактерија[16]) те најбоље да издувавате на неки начин маску неколико пута у неколико дана прије него што ћете је носити, а то можете путем фена за косу, те се тако може издувати садржај траке у масци и може се затим маска без проблема носити. То су неки моји предлози, а нека свако процени сам.

Маске осим тога нису ни нека заштита, јер садржај дисања може да изађе из маске напред, без неког проблема.[17] 

Ипак, графен оксид није нешто што није присутно готово свуда. Како је известио Рикардо у другом видеу чији превод следи доле, графен оксид је присутан готово свуда. ГО је присутан у: храни, козметици, шминки, у кишним капима (преко кемтрејлса), ПЦР тестовима, могуће и у лековима, а највише у данашњим вакцинама против коронавируса19. Најјаче деловање ГО на тело је путем убризгавања (Фајзер вакцина садржи 99% ГО) и дубоког удисања чистог ГО у аеросолима интраназалне вакцине. Када особа поједе ГО, он се уништава варењем: у желучаној киселини те ензимима панкераса у дванестопалачном цреву, тако да је орални улазак ГО најнеопаснији вид уласка у тело.

Следеће у видеу што Рикардо наводи (чији је превод горе) је да ПЦР и антигенски тестови садрже графен оксид. ПЦР тестови сигурно садрже, како тврде у осталим видеима Ла квинта колумна, те неки други стручњаци. ПЦР брис се узима изузетно дубоко кроз нос све до назофарингса[18] те се затим окрене. По причи некога доктора (антиваксера), тада се садржај ГО истовари у назофарингсе. За ову тврдњу Ла квинта колумна сигурно има доказе те то тврди у другом видеу доле такође.

Што се тиче антигенског теста (тзв. брзи тест) иако овде у видеу Рикардо наводи да је ГО садржан у њему такође, ипак у следећем (доле превод) наводи да је то само вероватно. Тако да у вези те тврдње немају доказе, него претпостављају. 

С обзиром на све то, најбоље је не приступати тим тестовима, осим ако сте присиљени. У разним државама је сада постало обавезно тестирати се на антигенски тест. Моји предлозои што се тога тиче су следећи: 1. избегавати тестирање што више можете, 2. ако приступите тестирању након тестирања можете испрати унутрашњост носа са спрејом на основи морске соли (може се купити у апотеци) нпр. аква марис спреј за алергије, и испљунете сливање (тако морате по потреби имати доста папира (у роли) за ту сврху), 3. ко се разуме у следеће и ако му не смета (и тако даље) може испрати садржину носа шприцем слане отопине – натријум хлорид (купи се у апотеци, то је тема за себе и мора све бити чисто)[19], 4. након тога издувате нос и испљувате сливање, 4. пити Н-ацетил-цистеин и 5. одбаците параноју. То су неки моји предлози и неке могућности. Анитгенски тест сигурно, ако и садржи ГО, ради се о минимуму, тако да нема потребе неког оптерећивања, а то је моје мишљење. Параноја може више и шкодити неко ГО.

ПЦР тест је сигурно нешто озбиљније, а вакцина је главна опаност, што се тиче ГО.

С друге стране ГО је практички немогуће и избећи. Један научник из Канара, др. Кабеза, је пронашао ГО оптичким микроскопом чак у капљицама кише, јер се ГО шприца широм света у кемтрејлсима. Након испитивања, тестирао је и своју пљувачку и оптичким микроскопом у пљувачки пронашао такође ГО. О томе превод видеа доле (трећи превод).

Даље у видеу Рикардо наводи да све вакцине против Ковида19 садрже графен оксид. Ове вакцине су уствари биолошко оружије те се никако не требају примати. Ако је неко примио вакцину и то по две дозе, може се исчистити од садржаја ГО, путем Н-ацетил-цистеина (НАЦ). НАЦ се може набавити преко интеренета на разним сајтовима природних лекова у држави, а такође и на Амазон де. на енглеском језику[20]. Углавном капсула садржи 600mg (допуштена дневна доза је 600 до 1.200mg) и узима се рано ујутро прије јела. Рикардо другде наводи да је особе вакцинисане са две дозе Фајзера излечио са НАЦ-ом и другим антиоксидансима, у две недеље. Сви антиоксиданси су учинковити против ГО, такође другде наводи као лекове против ГО: астаксантин (алга), витамин Д3, кверцетин и друге.[21] Занимљиво, др. Владимир Зеленко[22] је лечио успешно болесне од Ковид19 са сличним лековима: витамин Ц, витамин Д3, кверцетин и цинк. Тако да исти лекови лече од ГО и Ковид19. Зашто је то тако. Зато што је то једна те иста болест.

Даље, Рикардо наводи сиптоме ГО у телу. Све што наводи су уједно симптоми Ковида19. Наводи да је Ковид19 болест узрокована интеракцијом графен оксида у телу и електромагнетних сигнала из 5Г мреже.

Наводи да је Вухан први град у свету који је увео 5Г технологију, у смислу умрежења целог града 5Г антенама. То је заиста било тако. Десило се крајем октобра 2019. године[23]. Кинеска вест из тога периода: http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm  Одмах након Вухана, 5Г је укључен[24] по осталим разним великим градовима Кине. Вести из тога периода: https://www.zdnet.com/article/china-officially-launches-5g-networks-on-november-1/  https://www.bbc.com/news/business-50258287  Познато је да је Вухан град одакле је започела пандемија Ковид19[25]. Тако да се уклапа све једно са другим. Номално, није све у потпуности јасно.

5Г се постепено уводи широм градова Европе. Већ је уведен по бројним градовима ЕУ. Попис држава и градова са 5Г у Европској Унији:  https://5g-ppp.eu/5g-european-cities/   https://5gobservatory.eu/market-developments/5g-services/ Попис је уствари већи: https://www.nperf.com/hr/map/5g По овој карти испада да Србија има 5Г само у Београду.

ГО је уведен још 2019. године у вакцине против инфлуенце широм Европе. У Вухану је “вирус” Ковид19 букнуо крајем 2019. године широм света, међутим, по разним истраживањима из 2020. године, широм Европе су постојали случајеви изузетно јаке грипе, те то показује да је Ковид19 био присутан у Европи, још прије Вухана у Кини. Не треба се на то чудити што 2019. године није било море заражених у Европи од Ковид19. Није било, јер уопште та пандемија Ковид19 је преувеличана. Већина особа које се данас региструју од медицинског естаблишмента да имају, или су имали Ковид19, уопште га нису ни имали. Тестирање је лоше, уопште не идентификује Ковид19, то тврде и неки доктори. Тестови нису веродостојни.[26] Такође, чим посумњају да је нека особа болесна од Ковид19, нпр. нос цури, особа кашље, одмах га често бележе као Ковид19 пацијента. То се ради широм света. Такође, ако особа умре, иако није умрла од Ковид19, она се често бележи да је умрла од те болести. За све ово има доказа. То се чини широм света. То је вероватно налог од Светске здравствене организације и фармацеустких компанија. Доктори и породица умрлог добијају паре од државе, ако се забележи да је особа умрла од Ковид19. За то има доказа, да се чини у САД-у, Великој Британији. Лично знам за случајеве у Србији и Хрватској[27]. То је глобално. То је све варка, која сеже од Светске здравствене организације, до држава. Такође, постоје приче да су болнице пуне болесника од Ковид19, што је све такође неистина. То су варке које се чине широм света.[28] Циљ је набијање броја болесних и потицање на вакцинисање тј. графенисање.

Данас је сигурно да има јако пуно вакцинисаних Ковида19 широм света, а они су уствари они који су највише болесни од те болести, јер им је убризган извор болести, а то је графен оксид[29]. Др. Драгиша Делић наводи да највише болесника од Ковида19 су вакцинисани. Извор: https://srbin.info/drustvo/dr-delic-u-poslednja-2-3-meseca-svi-najtezi-slucajevi-kovida-su-vakcinisani-video/    То није ништа чудно, јер су они графенисани, што је уствари Ковид19 болест. Занимљиво, ако погледате у видеу доле на линку, можете сазнати чим он лечи те пацијенте. Очито је то да су то лекови који лече од ГО. Ковид19 и тровање ГО су иста болест.

Нормално, службена истина је да је извор болести Ковид19 тј. вирус тзв. коронавирус19 или Ковид19 – Sars-CoV-2. Назван је тако, јер је сличан САРС вирусу. Сличан је по коду, а никада Ковид19 није изолиран. Вирус није никада изолиран. Докази: https://www.bitchute.com/video/kv0YuGuTebUp/ Признају у Кини, а такође и широм света. Нема вируса, то су све лажи. МРНК систем у Фајзеру и Модерни је направљен по коду вируса Ковид19. Код “вируса” је постављен на интернет сајту медицинске агенције у Кини. Затим су фармацеутске компаније скинили код и по томе направли мРНК за потребе израде вакцина. Иако вирус Ковид19 никада није изолиран. Тај код вируса је вероватно код вируса који је прављен у Вухан лабараторији (надоградња функција обичног коронавируса (вирус грипе)), али то није извор ове болести Ковид19. По разним доказима Амери су у лабараторијама широм света побољшавали својвства вируса коронавирус – обични вирус грипе, те су сарађивали и са Вухан лабараторијом тј. са кинеским научницима. Али ипак тај надограђивани ковид вирус није извор ове болести, јер вирус – урочник болести Ковид19, никада није изолиран. Он није извор болести. Такође и она прича да вирус потиче од шишмиша којега су јели Кинези је нетачна, јер вирус извор болести није изолиран. Осим тога, Кинези практички једу све могуће животиње (чак и змије, гуштере, шкорпије итд.) и никада нису раније добили Ковид19 болест од свих тих животиња. Зашто нису раније добили Ковид19, путем једења шишмиша, које једу хиљадама година и није им ништа од тога. Зато што то није извор болести. Извор болести је тровање ГО у интеракцији са сигналима из 5Г мреже. Иако 5Г не мора ни да постоји, ако су људи вакцинисани и затровани ГО то је довољно.  

На који начин се онда болест шири. Шири се на следећи начин. Путем: вакцина против инфлуенце, ПЦР тестова, удисањем искашљаног ГО код оних код којих су плућа напуњена са ГО[30], путем ГО маски и другим начинима. Симптоми Ковида19 и тровања ГО су идентични једни другима. Зашто. Зато што је то иста болест. Нормално није све ту јасно. И могуће да су маске ипак заштита (нормално, без ГО) и да дезинфекција руку користи против ГО. Нормално, није то све у потпуности сигурно. Нека свако процени сам. Колико сам приметио у складу са доказима Ковид19 је сигурно уствари тровање ГО, а вирус не постоји као извор ове болести.[31] Међутим, није све јасно како се онда болест преноси. Да ли маска штити од тровања од ГО и да ли особа у плућима затрована ГО може да преноси болест.[32]

Такође “упала плућа” код Ковида19, није уствари вирусна, а ни бактеријска упала плућа. То је аутоимуна болест. Тако наводи др. Делић у другом видеу: https://srbin.info/drustvo/dr-delic-u-poslednja-2-3-meseca-svi-najtezi-slucajevi-kovida-su-vakcinisani-video/ Нормално да је аутоимуна болест. То је познато и из 2020. године, када су доктори причали да имуне ћелије нападају плућа, а нападају, јер су поремећене. Ослабљен имуни систем нема контроле у деловању, а овде такође и нападају ГО у плућима. ГО ствара упалу и уништава имуни систем тако да имуне ћелије губе ограничења у деловању и нападају своје ћелије без ограничења, а ГО се таложи у ситним врећицама у плућима, званим алвеоли те имуне ћелије нападају своје ћелије те такође ГО, али нема контролисане реакције имуног система, јер је имуни систем поремећен тровањем ГО.

Нормално, није све сто посто сигурно. Али зашто Ковид19 лечи лек који је најјачи против ГО, а то је НАЦ.[33]  Није ли то иста болест. 

Даље Рикардо у видеу наводи о глутатиону. Глутатион је најјачи антиоксиданс у телу и он се супротставља оксидантима тј. отровима у телу. Отрови врше оксидацију, уништавање ћелија, а антиоксиданси представљају протуотров.[34]

Графен је отров, а с обзиром да је глутатион најјачи код деце, логично да су они отпорни на графен оксид. Тако да су деца имуна на ГО. Међутим, зашто их онда вакцинишу. Сигурно због депопулације. Међутим, ако деца стално долазе у контакт са ГО путем различитих извора, могуће да се и она могу заразити. Што могуће сазнајемо управо сада[35].

Наводи Рикардо да је спортска популација такође најмање била подложна Ковиду19. Међутим, сада они масовно умиру од вакцина против те болести. Постоји пуно случајева широм света смрти од срчаног удара узрокованих тромбима те других срчаних болести узрокованих вакцинама. Извор: https://www.bitchute.com/video/nKXYFhX0TzFT/ Чак и деца умиру од срчаних болести због вакцинације. Немогуће да дете може уопште умре од срчаног удара. То је узрок смрти старијих особа, а не деце. Тако да деца умиру од срчаног удара, јер су вакцинисана.

Осим тога по природи спорташи нису склони да добију срчани удар. А сада масовно добијају. Разлог су вакцине.

Ковид19 узрокује коагулацију крви. Лично ми је то познато од особа које су имале тзв. Ковид19. Међутим, очито да су имали ГО тровање, а не нешто друго, јер су то симптоми ГО.[36] 

Даље Рикардо наводи да се намерно гурају нове дозе вакцина да би се одржавао ниво графен оксида у телу, јер тело га по природи елиминише. Имуне ћелије природно елиминишу ГО, што елита и зна. Ова чињеница о природној елиминације се може се пронаћи у научним радовима. С обзиром на ту чињеницу намерно се пропагира да се људи вакцинишу новим дозама вакцина практички сваке године.

Глобалној елити је у интересу одржавање нивоа ГО у људским телима ради: депопулације[37]  (геноцидом, стерилизацијом и побачајима), трансхуманистичког експеримента, контроле популације, убијања на дугме и умрежености на колективни AI путем графен оксида.

Значи, НАЦ је јако битан у лечењу од графенисања те је доста добро набавити га. С обзиром да смо дневно изложени ГО, добро би било пити га дневно и код оних који нису вакцинисани и немају Ковид19. То је моје мишљење.

Да сумирамо.

Да ли је Ковид19 уствари тровање ГО? Сумација свега: 1. Вирус није уопште изолиран, 2. ниједна теорија о пореклу вируса није задовољавајућа (нпр. шишмиши, лабараторијски направљен (нема изолације) и др.), 3. прича да је Ковид19 уствари тровање ГО има смисла (све се уклапа), 4. ширење ГО у популацији се поклапа са ширењем Ковида19, 5. увелико је мањи број болесних од Ковид19 у 2020. години (прије вакцина) него што се прича, број је лажно увећан, тако и данас (стално смо под нападом лажи), 6. у процесу је велика завера против човечанства у коју су укључени: држава, медицински естаблишмент, медији и др., 7. број болесних од Ковид19 је надуван, 8. симптоми болесних од Ковид19 су идентични тровању ГО, 9. Ковид19 се идентично лечи као и тровање ГО.

Закључак на то све је: Ковид19 болест је уствари тровање ГО.

Али нека свако сам закључи. Овакав закључак се барем чини по доказима[38].

Даље, како сам навео постављам превод другог видеа од Ла квинта колумна о присутности ГО готово свуда.

Ла квинта колумна: готово сва храна је магнетисана, да ли су и лекови такође?

Рикардо Делгадо: Погледај Хосе Луис, нашли смо, вероватно… Да ли се сећаш да је било патената физиолошког серума са графен оксидом? Физиолошке слане отопине и вакцине, да потакну тело у развој имунитета, користећи графен оксид за третирање болести. Па, такође смо пронашли научне радове који подржавају то за прочишћење воде. Причамо о третирању воде графен оксидом. Такође смо га пронашли у кишној води, хвала за анализу др. Кабезу са Канарских острва, који је пронашао графенске нано-марамице у њој. Вероватно због кемтрејлс шприцања.

Баш сам то коментарисао данас, неки облаци су се појавили овде, издужени, који су с нама дуже време.

Графен се уводи у тело инхалацијски или директно интравенозно путем вакцина. Да ли се сећаш извештаја токсичности који се бавио различитим путањама примене или уласка у телу? Такође смо сада пронашли графен у храни, као: месо, чајеви, камилица, житарице, колачи, млеко без лактозе, какао, инфузије. Имамо стотине видеа о томе. Можемо рећи да се тако уводи орално у тело. Али примењује се и интрадермално. Пронашли смо га такође у: хидрогеловима, свим облицима козметичких препарата, кремама, маскарама, у готово свим производима за шминкање, хидратацијском млеку, кремама за сунце.

Такође је и у цигарама, што је инхалацијски пут уласка у тело. У цигарама такође. У електронским цигарама, у славном ПЦР тесту, којег израђује НаноГрафи. Вероватно и у антигенском тесту. Све је то инхалацијски пут уласка. А такође и у маскама. Тако… Да?

Др. Хосе Луис Севилано: Људи требају још из знатижеље да провере лекове, као аспирин, парацетамол, и … Испитати све лекове.

Ако имате вишак неког лека истуцајте га у прах. Учините то, па проверите да ли лекови имају магнетске материје које су им додане. Јер то одмах треба бити извештено. Мислим, одмах.

Не ради се више само о вакцинама. Неће више бити претварања да се ништа не дешава. Чак ни ТВ се неће смијати. Да видимо како ће Сузана Грисо и Ристо Мехиде да причају да је магнетизам у храни шала. Да видимо како ће то објаснити народу. Да ли се магнет такође лепи на то, јер је масно? Јер можете видети како се магнетно лепи за храну.

Нећемо то више толерисати. Није нам допуштено да видимо магнетисане руке на ТВ-у. Пролазимо кроз тешко време, али многи то већ знају. И све више људи постаје свесно. Али они ће вам покрити уста када људи умиру. Они ће рећи да је то зато што је “вирус у ваздуху”. И наравно, заборавиће да причају о магнетисаним рукама.

Ми смо их већ видели на делу и већ знамо како реагују. Они неће прихватити питање магнетисаних руку или графена без обзира колико их год ми анализовали на различите начине.

Али баш да видимо како они то анализују… Да видимо како ће се носити с чињеницама да храна има тешке металне елементе или магнетске, графенског типа. Да видимо како ће то прогутати. Да видимо како ће то сварити. Мислим, следећа акција коју треба да направимо одмах је акција анализе магнетисане хране. То о тровању тешким металима у храни. И уопште у храни, у води… у свему у чему видимо да има.

Да видимо како ће то приказати на ТВ-у. Да видимо да ли се усуђују да коментаришу то. Па, они то неће коментарисати. Али народ ће знати о томе и викаће на улицама ускоро тражећи објашњење.

Јер ако такође храна и лекови постану магнетисани, свако то може проверити, што у потпуности компромитује владе широм света. То их руши са власти. Заправо, ако питање магнетисаних руку није успело порушити владе широм света, то је само због страха који људи имају од вируса. И због забуне проблема вируса и тровања вакцинама. И с обзиром да је моћ вируса пуно већа, људи су уплашени и они заборављају ствар магнетисаних руку. Многи не схватају о чему се ту ради. Али многи људи већ знају све то.

Али они више не могу објаснити или сакрити чињеницу да је храна магнетна на сваки могући начин. И свако ко сазна да је храна магнетисана, одмах ће признати и чињеницу да вакцине чине магнетисане руке.

Офанзива је управо сада. Затрованост хране чини магнетисаност хране. И држава је опет иза свега. Јер да је једна храна магнетисана, то може бити грешка творнице. Или ко зна! Али чињеница да је тако много хране магнетисано, онда то више није никаква погрешка творнице или нечега другог. То је управо оно што јесте. То долази с висине. Као и вакцине. Иста ствар.

Рикардо Делгадо: Да, и можемо видети, на неки начин да ће ово допринети магнетисаности људи на различите начине. Али вакцина је инвазивнија и они је требају, те желе да је наметну по сваку цену. Сада ћу брзо поставити неколико видеа од хиљаде, од по једну минуту …

Др. Севилано: Рикардо. Ово објашњава зашто је тако много људи магнетисано.

Рикардо Делгадо: Сигурно. Сигурно.

Др. Севилано: То објашњава.

Рикардо Делгадо: Заиста је тако. Овде ћемо направити објаву са видеом, који ће ићи вирално. Већ радимо на томе. Од сутра ћемо започети приказивати видее сваки дан без престанка …

Др. Севилано: Рикардо. Нека прегледају сву храну, јер то мотивише људе. Сву храну која им падне на памет. Сваки лек који има падне на памет. Погледајте да ли је било шта магнетисано и забележите то и снимите. И онда одите до доктора или фармацеута, и било где је нужно. Када је у питању храна, то је теже. Али ако су лекови, можете отићи до доктора и до фармацеута. О томе се ради да би се људи сада пробудили.

Ово више није о неким лудим људима који причају о магнетима који се лепе на њихове руке. Проклетници! Ово, платиће за све ово. Има да плате. Ови људи прелазе границу већ дуже време. И ове супстанце иду у храну и вакцине, на тако безазлен начин! И ако се на врхунцу свега, праве глупи и смију се другима. … Па, они се неће смијати више. Има да плате за све ово. Све ове умешане и који игноришу магнетисаност вакцина, ова ствар око хране ће их ставити на место које заслужују.”

Извор: https://www.orwell.city/2021/08/magnetic-food.html

На линку се може погледати и снимак магнетисаности парадајза.

Даље, постављам превод трећег видеа. Видео је о графен оксиду у кишној води.

Графенски нанослојеви пронађени у кишној води

Рикардо Делгадо: Ово нам је послано од стране др. Кабеза. Његово име је… Нека га само зовемо др. Кабеза. Из Канарских острва. Он је урадио анализу оптичким микроскопом – више него довољно, честица… Пронашао је нанолистове графен оксида у кишној води. А такође у бронхијској алвеорној мукози. Значи, након што је удахнуо околни зрак испљунуо је пљувачку директно у микроскоп и такође је пронашао наноматеријал. Накнадно ћемо то објавити. Значи, ми то гутамо. … Имамо то овде приказаћемо то. У реду?

Хорхе Осорио (Dirección Correcta): Да. Док Рикардо љубазно показује и контекстуализује видео, треба напоменути да имамо сада преко 2.100 људи онлајн. Желим захвалити на пажњи свима овима који су се повезали. Треба напоменути да Рикардо Делгадо, данас, није направио ноћни стрим на Телеграму, како иначе чини. Омогућио нам је премијеру овде, са платформе www.radioelmiradordelgallo.cl Поделимо то.

Рикардо Делгадо: И сад ћу кренути са паузирањем видеа. Ово је виђено с веома малим повећањем. Постоји неколико капљица, веома малих, који су, највише 60x или 80x повећање. То је кишна вода. У реду?

Узорак је прикупљен из ових капљица. Оптичко увећање ће се повећавати од сада. И оно што ћете видети сада су специфичне карактеристике графен оксида. То су набори попут марамице. И ови, као што сам рекао су директно унутар капљица. Да видимо. Већ сам пустио. Сад ће наставити видео. Овде већ можете видети један. Ситан у средини. Да ли видите?

Овде, са већим повећањем.

Зауставићу на моменат, јер, као што видите, графен је специфичног облика, тј. има облик попут папирне марамице.

Уобичајено, сви који раде са наноматеријалом описују га на тај начин. Као да је папирна марамица директно бачена на дно базена. Тако да се пресавио изнутра. Ово што видите су набори. И, онда, они су специфични. А то је да рубови настоје да се прегибају изнутра. То је што графен чини овде такође. Постоји слој на врху.

То је један, на пример, веома карактеристичан такође, као што видимо у научној литератури. Изгледа исто. Изгледа веома слично једном којега смо пронашли у Ваксигрип вакцини такође. Изгледа веома, веома слично. Примерак којега је др. Кампра првобитно пронашао у Фајзер вакцини под оптичким микроскопом, изгледа такође веома слично.

Па, наравно, кишна вода треба бити бистра и чиста. Бистра. Може имати нешто друго, не знам. Можемо рећи да може садржавати нека различита хемијска једињења неких метала или нечега, али ово… Ово није нормално. Не треба да то буде у кишној води. И метали такође. Постоје одређени метали у окружењу, али метали не треба да буду уједно у води.

Међутим, то је оно што видимо у блату. У блату, видимо мноштво метала.

И то је оно што смо сумњали. Графен. Након претходног шприцања кемтрејлсом, феноменом којима је сада већ свима познат. И ово је потврда онога што опет потврђујемо. Јер, било ко, ко има оптички микроскоп може ово проверити. И ја одавде, саветујем свима да то учине.

Морамо обавестити да смо успели да набавимо још једну бочицу вакцине за грипу путем веома посебне особе, која ће је савршено сачувати.

Али то није Ваксигруп Тетра, која је друга. То је једна за коју смо били још више заинтересовани. Иако Тетра такође има графен оксид. Уверени смо у то. … Уверени смо да они то стављају у све вакцине, јер имамо патенте који кажу да је графен оксид кориштен у физиолошким воденим растворима. И то је објављено од Министарства индустрије, трговине и потрошње… Извињавам се. И туризма шпанске владе. На службеној страници истога.

Стога, свима оним принудним лажовима из фект чекерских верификацијских агенција (Newtroll, Ана Пастор, Maldita.es, AFP Factual и другима), нужно им је рећи да они не само да чине злочин. То јест, не само да гнусно лажу народ да би их угурали у самоубиство, у клаоницу, него такође чине кривично дело. И ја се надам да ће они на крају седити на оптуженичкој клупи. И вође и новинари који шире лажне информације, којима наводе људе на вакцинацијски процес, ће бити кажњени.

Они су набавили вакцину за нас Киромас бренда. Киромас ® (са R као „регистровано“).

Та једна је посебно значајна, јер је то она која је била укључена у студију Барбастро извештаја.

И доказано је да је била велика стопа смртности од Ковид19 након вакцинацијског процеса против грипе са Киромас вакцином. То је вакцина која је убризгавана посебно и препоручивала се за људе преко 65 година старости, посебно у старачким домовима. И већ знате шта се десило у старачким домовима. Ми засигурно знамо да ће се графен оксид пронаћи у тој вакцини. Било како било, ми ћемо то потрврдити оптичким микроскопом, такође и са електронским микроскопом, и могуће спектроскопијом.”

Извор: https://www.orwell.city/2021/07/rainwater.html

И за крај постављам један генијално урађен видео чију слику[39] сте могли да видите на почетку овога чланка. Киген Смит је аутор видеа. Погледајте од 0:53, па даље до краја. То је отприлике план глобалистичке елите која стоји иза ове пандемије графенисања. Видео: https://www.bitchute.com/video/NjqVg7oafE2D/

“Ово су инструменти вашег ослобођења”, како каже у видеу. Управо то би могли рећи хуманистички глобалисти, данашњи глобални филантропи попут Бил Гејтса, “забринути” за судбину света и кољачи у рукавицама. Наследници француских просветитеља, немачких илумината и ционисти.

Људи су заглупљени телевизијом тј. мејнстрим медијима те не виде шта се стварно дешава и многи су се вакцинисали тј. графенисали, управо захваљујући мејстрим медијима.

Да не би све завршило мрачно у чланку ево како музичар Тед Њуџент се обраћа вакцинисанима, који су заглупљени као овце: “Бебеее бееее  бее” –  https://www.bitchute.com/video/X5LyZlcyrk07/ “Они разумеју то”, каже. Водитељ:“Сви они милиони који су примили вакцину су уствари глупи?” “Јап (да)”, каже Тед.

Људи су заглупљени телевизијом и послушно се вакцинишу. Тако да “box”(латиница), изум “Нигматека” из филма Бетмен:заувек, од стране Ридлера је баш уствари данашњи ТВ. Инсерт из филма: https://www.youtube.com/watch?v=4CkRewmRnRc . “Box” заглупљује људе и шаље мождане таласе у главу Ридлера. Нормално нема тога слања можданих таласа у главу у реалности, али је права истина да тај “box” из филма је уствари данашњи ТВ. Машина за заглупљивање. Тако су ТВ у прошлости и звали “idiot box” тј. “кутија за идиоте” или “идиотска кутија”:  https://en.wikipedia.org/wiki/Idiot_box  https://www.dictionary.com/browse/idiot-box

Аутор: Ж., 21.11.2021. године, https://independent.academia.edu/%C5%BDx


[1] https://www.youtube.com/watch?v=JCKx8F7yVtY   Уопштено, ждерачи на које мислим у цитату су глобалисти, “ждерачи светова” (како је слично Роберт Опенхајмер рекао за себе при тестирање атомске бомбе: “Сада сам постао смрт, уништитељ светова”.), то је елита која пакости Богу и његовој љубави “Who’ll tear this world down To spite God above”. 

[2] Назван тако, јер научници сматрају да је сличан САРС вирусу.

[3] Занимљиво, директор Фајзер компаније Албер Бурла је уствари ветеринар: https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla “Albert Bourla (Greek: Άλμπερτ Μπουρλά, born October 21, 1961) is a Greek veterinarian.” Превод: “Алберт Бурла (грчки: Άλμπερτ Μπουρλά, рођен 21. октобра 1961. године) је грчки ветеринар.” Он је Жидов (вероватно Шабетијанац) по оцу и мајци, али потиче из Грчке, и завршио је ветерину на Аристотеловом Универзитету у Солуну. Таква је и вакцина, ветеринарска, било како било, није за људе.   

[4] Алтерацију.

[5] У оба плућна крила.

[6] Прочишћење од остале материје, праву изолацију.

[7] Супротстављеност токсиканата тј. отрова наспрам глутатион резерви у организму, и обрнуто. Глутатион чисти тело од токсиканата. Изузетно је учинковит у чишћењу од графен оксида.

[8] Адјувант је имуностимуланс. То су излике да се убаци графен оксид у вакцине, ради депопулације, експеримента на људима и контроле становништва.

[9] Значи, први град и пробни град.

[10] Велики број спортиста је данас вакцинисан те бројни добијају срчане ударе и умиру због вакцинације. Нормално, мејнстрим медији о томе ћуте.

[11] Не стављам овде линкове студија да не би којим случајем неки људи још поверовали у антибактеријско и антивирусно деловање тог материјала. Нормално, здравствене агенције широм света су довољно луде да одобре употребу ГО у маскама за лице.

[12] Рикардо из Ла квинта колумне такође (како сам касније приметио током писања овог чланка).

[13] Тровање, депопулација, контрола популације, стерилизација, могућност убијања људи на даљину, утицања на мисли и емоције итд.

[14] Због тога је имуностимуланс тј. тзв. адјувант, јер потиче имуни систем, због своје деструкције у организму, да га уништи и избаци из тела.

[15] Али нека свако сам закључи.

[16] Прича је дошла из Кине.

[17] Погледајте ове тестове са маскама и машином за маглу, садржај се издувава чак и напред: https://www.bitchute.com/video/jOiuI2vhmgXd/ https://www.bitchute.com/video/YIDJcCaX4UDP/ По одређеном тесту који сам одгледао на битцхуте, готово све маске издувавају напред, а посебно „манекенске“ маске.

[18] Може се погледати овде о томе: https://www.youtube.com/watch?v=syXd7kgLSN8&t=213s

[19] Испирање се врши са шприцем без игле. Купите шприц од једно 20ml и иглу (најбоље више) те отопину – NaCl. Са шприцем са иглом извучете текућину (кроз чеп, боца је затоворена стално ради чистоће), склоните иглу у заштитни чеп шприца и убризгате шприц полегнути на страну, једну страну носа, па другу. Довољно је количински по два шприца (40ml свеукупно, не ваља претеривати). … Али нека свако сам закључи, да ли ће му то сметати или не. … Мора све бити чисто, шприц, игла и друго не смеју пасти на земљу. Мора бити све чисто из разлога да не би убзигали амебе у нос и сл., што је изузетно здравствено штетно (без обзира чак и да лекар тврди другачије). Вратите опет све у кесу, шприц и игла са чепом на посебно место тј. посебна кесица. Најбоље се посаветујте са лекаром око свега. …

[20] https://www.amazon.de/s?k=n+acetyl+cistein&ref=nb_sb_noss_2  Н-ацетил-Л-цистеин је иста ствар. Неки се након куповине, у коментарима често буне на смрад, попут трулих јаја и слично. То је природни мирис цистеина, јер садржи сумпор.

[21] Већ кад саветујем тј. наводим лекове, онда као и доктори у Византији, наводим да се свако остави злих дела, покварености према другим људима и злобе. … Као што би рекли у Византији „десило нам се због грехова наших“, тако је и ова „пландемија“ уствари „због грехова наших“. То је већ друга тема.

[22] Он је Жидов, што иде против тврдње у неким теоријама завере, да сви Жидови стоје иза светске завере.

[23] 31. октобар 2019. године (четвртак).

[24] Већ раније су постављене антене.

[25] Барем тако иде прича. Одатле је сигурно букнуо.

[26] Творац ПЦР теста Кери Малис (прије смрти 2019. године) је тврдио да ПЦР није за идентификовање болести: https://www.bitchute.com/video/wOSeTz57xrCF/   Кери Малис: https://en.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis  Др. Мајк Јидон наводи да је ПЦР бесмислен за идентификовања Ковид19 вируса: https://www.bitchute.com/video/k45zrvEIYkLT/  Др. Скот Џенсен наводи да су тестови за Ковид19 глупост, те разни други стручњаци такође.  … Докази лажи ПЦР тестова у Танзанији https://www.youtube.com/watch?v=gzu860iV-Ts&list=FLnjMu7VoxBhM6DoItbDr92A&index=118

[27] Знам лично неколико случаја. Умрла особа од метастазе рака, прво оперисана на плућа, проширио се рак по цревима. Никада није имао коронавирус19. Умро је од рака, а забележили су лекари да је умро од Ковид19. У Новом Саду особа умрла од срчаног удара, а доктори навели породици да ако упишу Ковид19 као узрок смрти породица ће добити паре од државе. Распитајте се и сами за те случајеве лажног бележења смрти од Ковид19. … У САД-у има случајева, одређени доктори сами признају што раде и добијају паре од државе ако упишу Ковид19. Нпр. Умре особа код куће, не зна ни од чега је и пишу Ковид19 као узрок смрти. По одређеном пропису ако сумњају да је корона19, пишу то, иако се та сумња шири више него што треба. … У Аустралији пишу самоубицама да је умро од короне19 (Извор: https://www.bitchute.com/video/3Rs2XyfgKxNU/?list=r2VTZE5Vs1yA&randomize=false ).

[28] Компилација изјава доктора звиждача: https://www.bitchute.com/video/uhyFQWGVIz7D/   Изузетно битан видео. Такође, у видеу је и др. Скот Џенсен који наводи да су тестови за Ковид19 глупости те снимци празних болница.  Празне болнице у тзв. епицентрима пандемије, још видеа: https://www.bitchute.com/video/VVcRU5ZCFnIa/?list=51uzWZW6pfzc&randomize=false   https://www.bitchute.com/video/U2NVms7iAEKV/?list=51uzWZW6pfzc&randomize=false  Ухапшена особа касније због снимања празног болничког комплекса у Глостершајр, Енглеска: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/anti-lockdown-activist-arrested-dressing-  Празне болнице у Лондону: https://www.bitchute.com/video/tcph98yHQyDK/?list=51uzWZW6pfzc&randomize=false

[29] Погледајте нпр. у Израелу: https://www.bitchute.com/video/HaBj9KHEnvxE/  У Гибралтару 99% вакцинисаних, а Ковид19 букти: https://nultatacka.rs/hit-gibraltar-999-vakcinianih-a-otkazuju-praznike-i-uvode-nove-mere-zbog-porasta-broja-inficiranih-covid-om-19/   И много других случајева.

[30] Те особе имају изузетно искашљавање.

[31] Тог вируса – Ковид19. Нисам нормално против тога да вируси уопште не постоје. Нормално да постоје, него овај није ни изолиран.

[32] Било како било паничарење треба одбацити. Моје мишљење да особе са тешким тровањем ГО у плућима, који очито јако кашљу су заразни. Нека свако процени сам тј. сам размисли, то су само моја мишљења. Било како било, није све још јасно. Докази упућују да је Ковид19 уствари тровање ГО, али можда ипак није тако и можда вирус Ковид19 ипак постоји. Није све 100% сигурно.

[33] Као такође и остали лекови који су делотворни против ГО.

[34] НАЦ као инфузија је успешно кориштен у студијама као протуотров у лечењу предозирања парацетамолом и паракветом (хербицид). У комбинацији с другим лековима је био успешан у случајевима тровања токсина из гљива.  

“The Therapeutic Use of N-Acetylcysteine (NAC) in Medicine”, стр. 147-168. https://www.amazon.com/Therapeutic-Use-N-Acetylcysteine-NAC-Medicine-dp-9811053103/dp/9811053103/ref=mt_other?_encoding=UTF8&me=&qid=

[35] Осим ако то нису лажи медија.

[36] Погледајте мој чланак „Графен оксид у кинеским и свим осталим вакцинама“ https://www.academia.edu/61545625/Grafen_oksid_u_kineskim_%D0%B8_svim_ostalim_vakcinama .

[37] Депопулација је позната агенда елите. Нешто о томе сам писао у чланку “Абортус-убиство”: https://www.academia.edu/58654201/Abortus_ubistvo . Занемарите похвалу кинеске вакцине у чланку. Бил Гејтс и депопулација: https://www.bitchute.com/video/LWAcWkIS0Mwu/ Занимљиво, Билов отац је био на челу Planed Parenthood.

[38] Могуће је и да није тако, потребно је још доказа.

[39] Скриншат.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!