Србија и србске земље

Геј лоби признао да им је циљ наша деца

Фото: М.Б.

Евроунијатска влада која не слуша глас народа Србског већ само наредбе Брисела и Вашингтона, тражи да прихватимо гадости, због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, да прихватимо смртни грех као врлину и да га подржимо, да се одрекнемо хришћанских вредности које нам је Господ дао и која нас чине људима, да постанемо обични робови Запада, који ће прихватити долазећег господара палог света антихриста.

Није геј лобију циљ да добију права и слободе, која имају као и сви други људи у складу са Уставом Р. Србије, већ им је циљ да наша деца буду хомосексуалци, а то су и сами потврдили захтевима које су представили на друштвеним мрежама:

Захтеви ЛГБТ заједнице у Србији се нису променили од 2017. године, наводе из Београд Прајда, који упркос отказивању и безбедоносним ризицима организују овогодишњи Европајд у Београду. Њихови захтеви су:

* Усвајање Закона о истополним заједницама.

* Усвајање Закона о родном идентитету и побољшање здравствених услуга за транс особе.

* Брза и адекватна реакција државних органа и јавна осуда представника власти на говор мржње и злочине мотивисане мржњом према ЛГБТ+ заједници.

* Извињење свим грађанима Србије који су пре 1994. године били судски и на друге начине прогоњени због своје сексуалне оријентације и родног идентитета.

* Образовање и едукација младих о сексуалној оријентацији и родном идентитету.

* Бесплатна и лако доступна преекспозициона и постекспозициона профилакса (ПеЕП и ПЕП).

* Усвајање локалних акционих планова за ЛГБТ+ заједницу.

“Ниједан од ових захтева није испуњен, упркос томе што се Влада Србије јавно изјаснила да оснажи и подстакне ЛГБТ+ заједницу. ЕуроПриде 2022 је јединствена прилика да се стави притисак на оне који доносе одлуке да се ангажују и раде на заштити основних права грађана, не само у Србији него и у целом Западном Балкану”, наводе из Београд Прајда на свом Инстаграм налогу.“

На велику жалост и срамоту, велики број Срба ова вест неће додирнути, сматрајући да њих не занима шта се догађа ван њиховог дворишта или стана. При томе су заборавили да хомосексуалци нису способни да рађају децу, јер децу не доносе роде, већ они хоће нашу децу. То ће представљати обнављање данка у крви, с том разликом што су Турци за време своје владавине Србијом одвели између две и три стотине хиљада србских дечака и претворили их у најсуровије ратнике јаничаре, а данас ће евроунијате нашу децу претвaрати у хомосексуалце.   

Ако се сад, ми православни Срби, хришћански и храбро исповеднички не успротивимо том злу и издајничком савезу, бојимо се да ћемо пасти у понор из кога нам нема спаса. Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Браћо и сестре у Христу, помозите да Светосавска Србија стане под један Христов барјак у одбрани своје вере, породице, земље и традиције. Сви на литије!

Завршићемо речима светог Николаја Жичког које храбре и буде наду: “Победићеш сигурно, само веруј у Бога и љуби Бога.“

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!