Србија и србске земље

Где су тела убијених Срба у Бањској? Одговарајте, мафијаши владе Србије!

Фото: Контакт плус

Иако се у јавности тела убијених Срба као још увек потражују од наводних шиптарских органа власти на КиМ, већ је одржан Дан жалости, без идентификације жртава и без конфирмација породица предпостављених жртава!

Да ли то „наша влада“ зна да не вреди потраживати тела? Да неће бити изручена? Да могу сахрањивати незнане… или, можда њима знане? Како су срБски органи уопште могли да прикажу јавности било какве иницијале убијених ако су шиптари убили и однели тела а мафијаши у државном врху нису били умешани у бесмислену акцију блокирања стратешки неважног пута у сред ноћи?  И како могу тражити тела од шиптара? На основу чега имају податке о иницијалима убијених? Колаборацијом с убицама? Чија тела то они потражују?

Наравно да шиптари немају та тела. Не могу их имати. Зато их и они траже по фрижидерима мртвачнице болнице Косовске Митровице.

Скоро је немогуће да су шиптари у овој намештаљки убили било којег нашег или да су изгубили и једног јединог свог иако су сарађивали у сценароју – зашто, ево објашњења :

https://borbazaistinu.rs/nova-namestaljka-u-banjskoj-u-britanskom-scenariju-s-siptarskim-glumcima-i-srpskim-realizatorima

Сви се сећамо какав бес и безобразлук је АV испољио  кад је експлодирао против једног нашег човека који је сматрао да се Срби бранити морају и „да ће их убијати к’о зечеве ако се барикаде уклоне“. Беше то у Рашкој, на састанку где је АV љутито тражио безкондиционално уклањање барикада. АV је одговорио да ће се претворити у вука, ако дотле дође да нас шиптари хватају као зечеве. И јесте, шиптари су хапсили, нападали нам децу, отимали земљу… а АV је постао та крволочна, застрашујућа звер која је своје зубе окренула против : Срба.

Најветоватније је,  да је сâм аутократа и врховни мафијаш и педер AV психопатског настројења, починио масовно убиство родољуба – да ли је убијено три, девет иле више наших, не знамо. Зато AV зна иницијале а не може да покаже тела жртава.

Срби који нису на „српској“ издајничкој листи, ионако не постоје за АV, ни живи ни мртви. Они не смеју да постоје. Сметају Западу и плановима овог болесника. Тако је издајничка мафија само искористила сценарио Бањске да се ослободи оних који верују у Слободу и Правду, који нису били део „српске листе“. Родољуби с КиМ-е су једини који стоје на путу мафији да заврши предају 15% наше земље љутом непријетељу. Као што је Оливер Ивановић елиминисан, као што адвокат Цвијановић „нестао“ годинама, да би био пронађен на гробљу,… и, као што су на Савамали убили полицајца па рушили у мраку легалне зграде за шта је сам председник финално јавно признао да је он то лично наредио и да је одговоран. Само за то је могао да се стрпа у затвор у правно сигурној земљи.

Сасвим је могуће, да је мафијашка влада Србије опет закрвавила руке. Да нас све опет вуче за нос. Логично је да су мафијаши који су предали КиМ, при заједничкој акцији с шиптарима у Бањској, поубијали део наивних и  искрених родољуба који су им увек сметали. To је учињено иза леђа шиптара али с њиховим учешћем. Једини кривац није Курти. Није KFOR. Није EUROLEX. Није ни Радоичић који себе сам прокламира јунаком у писму оставке, не жалећи ни једног убијеног… као сваки добар мафијаш без образа и части. Зар би он могао жалити неког изван своје листе? Немогуће. Он је киднаповао родољубље Срба с КиМ да би лажирао једну акцију „одбране“ народа. Али, речи му смрде на вођу који их је у својој краткој памети лоше срочио. Срби с КиМ никада, никада не би о себи тако писали нити би могли да тако мисле. Они би знали да жале своје изгубљене сународнике… уистину да жал испоље, што је психопата на државном врху потпуно заборавио. „Опроштајно писмо“ Радоичића одаје предимензионирани болесни его АV-a који је засигурно и аутор ове глуписти –  осведочава га сопствени стилистики идентитет. После овог срамног бацања прашине у очи Срба ради замагливања видика и скривања мафијашких радњи, ми би сада морали да одћутимо? Да останемо мирни?

Ако у овом британском сценарију заиста има мртвих – то су само и искључиво срБски родољуби који нису хтели остати мирни на окупираном Косову. Жртве „српске“ убилачке листе. Мафијаши државног апарата Србије који скидају поштене адвокате и полицајце с радних позиција, који затварају новинаре за неку истиниту реч, који убијају, издају земљу… они су једине убице у Бањској. Једини кривци. Они морају да одговарају.

Коме то није јасно, остаје збуњен. Коме је јасно, зна шта треба да ради.

Постоји алтернатива овим криминалцима.

Драгаш је спремио Владу Спаса за прелаз на не-мафијашку владу. Имамо ми људе који још могу да спасу земљу.

„Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић – Пеев

У срБској 7532-ој години, 29-ог рујна

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!