Свет

Флавиа Гросан, румунски пулмолог: „Ковид протокол који се примењује у болницама убија пацијенте!”

„Румунски пулмолог чини чуда: 100% својих пацијената излечила је од Ковида“ – Под овим насловом се у румунском дневном листу Натионал управо појавио прилично дугачак чланак који се продаје широм земље. Која је тајна ове женске докторке из Орадее? Да би излечила своје пацијенте, она не поштује медицински протокол који је постао обавезан готово свуда. Портал Breizh-info је објавио чланак који је доступан у наставку а који ми преводимо на српски језик. Не гарантујемо тачност написаног на овом иначе познатом француском порталу.

Интервју који је објавио Национал такође је објављен на мађарском језику на овој веб страници, која наводи разне нове алтернативе у вези са епидемијом коју водећи медији одбијају да објаве. Нисмо у могућности да верификујемо веродостојност ове објаве са сајта Breizh-info, али с друге стране можемо рећи да у тексту стоји да је интервју преведен с мађарског на француски одакле смо га ми преузели. Ево оригиналног преводаовог интервјуа преузетог са портала Breizh-info:

„Информативни портал натионал.ро управо је објавио занимљив интервју у којем нам пулмолог из Ораде објашњава да се, одлучујући да не узима у обзир протокол Ковид који је званично на снази [у Румунији], радије ослонила на њено искуство пулмологије за лечење на традиционални начин оне своје пацијенате који пате од упале плућа након вирусне инфекције – укључујући и оне за које се каже да “пате од Ковид-а”, методе која је довела до импресивног успеха: готово 100% њених пацијената опоравило се без икакве хоспитализације. Према овом лекару, заправо тренутно примењени Ковид протокол убија пацијенте у болницама.

Др Гроган третира последице инфекције вирусом САРС-ЦоВ-2 као атипичну упалу плућа. Такође је рекла да болнице праве велике грешке, а заправо је Ковид протокол тај који убија пацијенте.

„Ковид је упала плућа – свакако атипична, али упала плућа – и мора се третирати као таква“ – рекла је она.

„Од тренутка најаве пандемије, мој циљ је био да ниједан пацијент није интубиран, јер је то процес који резултира смрћу. Користим своје стандардне третмане лековима који укључују кларитромицин, макролидни антибиотик. У овој породици постоје само три антибиотика: еритромицин, који је свима познат, азитромицин и кларитромицин. Не волим баш азитромицин, који је ослабљена копија кларитромицина. Учествовала сам у неким врло занимљивим клиничким истраживањима упале плућа где сам видела моћ кларитромицина који има моћ да смањи упале као што то не може ниједан други антибиотик.”

Пулмолог истиче да превелике дозе кисеоника примењене у болницама узрокују едем мозга, што је један од узрока смртности пацијената.

С тим у вези, рекла је следеће:

„Изнад 80% засићености, дајем својим пацијентима само врло мале дозе кисеоника, величине 2-3 литра у минути, у облику кратких дневних примена, од највише 4 до 5 сати. Важно је знати да вишак кисеоника инхибира мозак, јер генерално мозак контролише наше тело, а не уређај. По овом питању, потпуно сам се сложила са Ковид протоколом на снази: високе дозе кисеоника које он прописује, величине око 20 литара, доводе до ацидозе, узрокујући церебралне едеме код пацијената … Што, пак, природно доводи до њихове смрти. “

Флавиа Гросан сматра велику грешку администрацијом пацијената са Келетром и кодеином, који могу само погоршати симптоме болести, као велику грешку.

„Срећом, било је неколико медицинских сестара – оних које сматрам правим хероинама – које су посматрале болесне и упозоравале их, саветујући им да не прогутају Калетру и баце лек. Након тога, лекари који су долазили на контролу били су запањени одсуством дијареје и колико су се добро осећали. Разлог је био тај што нису узимали лекове прописане протоколом. Тако су ови неговатељи заиста спасили животе својих пацијената.”

„Када се користи кодеин, кашаљ је блокиран, пацијент не може да искашља секрете који настају у плућима и управо га тај секрет гуши – не крвни угрушци, већ накупљање крви. Секрета. У овом тренутку пацијенти, као што би се могло очекивати, прелазе у стање панике, јер више не могу да дишу: одједном им се дају лекови против болова и стави респиратор – одатле постоји само божанска милост да их спасу! “

Ова успешна метода и неустрашив став одмах су осигурали овом пулмологу националну популарност у Орадеи. Небројени медији извештавају о методи коју она користи. У овом видеу она одговара на питања националног канала са седиштем у Букурешту, чији новинари усвајају прилично непријатељски и оптужујући тон према њој, али лекар остаје непоколебљив. Ево резимеа ТВ интервјуа:

Ова жена пулмолог примењује свој протокол. Консултује се на дистанци и лечи своје пацијенте под претпоставком да имају атипичну упалу плућа. На пример, излечила је пет чланова исте породице, чија се старост кретала од 37 до 97 година; лечење је било толико успешно да је ова породица већ успела да заједно прослави Божић. Болесни су веома уплашени – каже она – сви желе да буду хоспитализовани, тако да се можете излечити ако останете код куће и узимате лекове. Већ ју је неко од колега осудио због непоштовања прописаног протокола, али то је оставља равнодушном, јер види да прописани протокол није тачан, а да је њен протокол, с друге стране добар – принцип који каже да, чим се појаве први симптоми, чак и са температуром од 37,1 °, она ставља своје пацијенте на кларитромицин. Изненађује се када види да се медицинске раднике прате на телевизији како би уплашиле становништво, јер јој је од почетка било јасно да то има везе са упалом плућа и да ово запажање такође мора да одреди фокус лечења.

Извор: https://ssup.fr/flavia-grosan-rumunski-pulmolog-kovid-protokol-koji-se-primenjuje-u-bolnicama-ubija-pacijente/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!