Свет

Фармацеутске компаније – Светска мафија која уклања лекаре који износе истину

Организовани криминал је један од друштвених феномена који је изнедрио 20. век. Иако његови корени сежу много дубље у прошлост, а његова исходишта и развојни путеви у различитим културно-цивилизацијским ареалима се међу собом јасно разликују, конституисање супер-структура планетарног покривања организованог криминала извршено је у претходном столећу. Популарна књижевност и, посебно, индустрија забаве са Холивудом као митским средиштем, највише су допринели великом интересовању јавности широм света за ову веома сложену, многообразну и контроверзама препуну област јавног живота.            

Темељни и стручно потковани поучаваоци организованог криминала сигурно би се сагласили са ставом да нема области друштвене комуникације који обухвата аспект, поједностављено речено, пласмана роба и услуга са потенцијалом за остваривање великог профита, а да није премрежен структурама организованог криминала. С друге стране, и добро информисаним обичним људима јасно је да нису све области профитабилне друштвене (интернационалне/транснационалне) комуникације једнако праћени од стране медија у погледу њихове подложности организованом криминалу. Та неједнакост у праћењу посебно је уочљива када су у питању медијски гиганти, контролисани од стране „господара новца“ (глобалистичке корпоративне елите). Трговина наркотицима и мреже ланаца проституције често су предмет њиховог инересовања, које је резултирало појавом великог броја документарних серијала на ту тему и још већег броја комерцијалних филмских хитова и литерарних остварења намењених широкој читалачкој публици. Илегална трговина уметничких дела реномираних стваралаца, као и злата, дијаманата и других драгоцености такође имају своје место у медијима различитих парадигми. Међутим, поједини видови организованог криминала измичу светлима позорнице медија главног тока. Један од њих познат је под називом фармакомафија, и обухвата спрегу великих фармацеутских концерна, научно-истраживачких установа, Светске здравствене организације и корумпираних политичара из готово свих држава света и наднационалних структура. Многи је сматрају водећом мафијом савременог света, чији пипци дубоко продиру у институције друштва, укључујући и најутицајније медије. Не само да се њеним каналима прометују енормне количине новца и новчаних еквивалената, већ она представља најважнији сектор глобалистичког мега-пројекта депопулације планете по плановима помрачених умова, Сатаниних слугу, по концепту „златне милијарде“.

Колико је опасно јавно и одлучно им се супротставити, чак и ако сте стручњак од великог искуства и угледа, показује чланак који преносимо са Портала Novi Svjetski Poredak. Уједно, он представља убедљиво сведочанство о лакомислености и конформизму свих интелектуалаца који са подсмехом говоре о разобличитељима Covid 19 пројекта – П(л)андемије као о „теоретичарима завере“, игноришући њихове изузетне професионалне референце.

Уредништво Борба за истину

Прешућени докази да цјепиво узрокује аутизам, а знанственици који су то открили су почели су плутати ријекама

Истакнути истраживач аутизма и противник цјепива средином ове године пронађен је како плута мртав у ријеци у Сјеверној Каролини, а његово убојство учињено је под сумњивим околностима. Рибар који је пронашао тијело др James Jeffery Bradstreeta и Rocky Booad ријеци посвједочио је:

‘Bradstreet је имао простријелне ране на прсима’. Истрага о смрти је завршена но оно што је шокирало цијели свијет је то што су истражитељи рекли како је ријеч о самоубојству. Овакве дезинформације потакле су обитељ да финанцирају властиту истрагу јер не вјерују да се овај лијечник убио, већ да је овдје ријеч о убојству које је финанцирала фармацеутска индустрија.

Лијечио дјецу с аутизмом
Др Bradstreet је водио приватну клинику у Буфорду у Георгији, а био је усредоточен на лијечење дјеце с аутизмом и другим сродним неуролошким и развојним поремећајима. Међу разним третманима његова клиника посебно се бавила третманом тјерања токсичне живе из дјечјег организма за коју је сматрао да је главни узрочник аутизма у раном дјетињству.

Др Bradstreet одлучио се борити против индустрије цијепљења након што је његово дијете оболило од аутизма непосредно након цијепљења цјепивом које је у себи садржавало живу.

‘Аутизам ме научио медицини више него све медицинске школе које сам завршио’ изјавио је Bradstreet на једној лијечничкој конференцији. Међутим, осим што је свој живот посветио истраживању цјепива и његове повезаности с цјепивом, он се понудио као свједок при Савезном Суду у обрани многобројних обитељи чија су дјеца озлијеђена цјепивом али је био и оснивач, те предсједник Међународног истраживачког центра фокусираног на развој дјеце који је јавно и отворено критизирао намјештене студије финанциране од Власти које наводно доказују да цјепива не узрокују аутизам.

Такођер, прије него је пронађен мртав у ријеци, амерички медији извјештавају да му је држава посљедњих мјесеци опако копала по документацији не би ли га успјели дискредитирати прије него постане ‘прегласан’. Држава је само наглашавала да је ријеч о контроверзном лијечнику унаточ томе што се на његовим страницама може пронаћи безброј свједочанстава људи који тврде да им је овај лијечник помогао оздравити дјецу од аутизма.

Он је био велики заговорник истине те је након властите обитељске трагедије узроковане цјепивом цијели свој рад посветио томе да раскринка фармацеутску индустрију која дјецу цјепивима дословно трује токсичном живом која напослијетку узрокује цијели низ неуролошких поремећаја па и аутизма. Добри познаваоци овог лијечника сигурни су да је та његова борба узроковала и његову смрт, јер како додају, он је био обитељски човјек који се борио за живот и правду те је без страха јавно иступао у име живота свих оних обесправљених родитеља и дјеце којима је цјепиво напросто уништило живот.

Сви редом наведени др Bruce Hedendal, Tereza Sivers, Baron Hol, тe Lisa Riley како наводи обитељ, убијени су због откривања праве истине о фармацеутским корпорацијама, а још пет лијечника сматра се мистериозно несталима. Сви ови лијечници били су здрави људи без икаквих здравствених проблема и без реалних разлога да буду убијени, а нису показивали знакове депресије, но занимљива је чињеница како је већина њих јавно иступила против обвезних цјепива, наводе.
Узрокује ли цјепиво аутизам? Водитељица одјела за цјепљење у Мерцку, признала је да је доказано, да дјеца могу након цијепљења развити аутизам

Расправа о томе узрокује ли цјепиво аутизам или не била би сасвим другачија да у великој мјери ова вијест није ускраћена од јавности. Заправо, шокантно је и невјеројатно колико медији прешућују вијести које нису у складу с корпоративним знанственим пријеварама, па је то још један показатељ да фармацеутска индустрија чини апсолутно све да истина не дође до велког броја јавности.

Међутим јесу ли у стању убијати лијечнике? Скривени документи који су више од 20 година били уклоњени од јавности потврђују да ММР цјепиво против заушњака, оспица и рубеоле, које је нашло своје мјесто у обавезном календару цијепљења, заправо узрокује аутизам; а супервизори, директори, фармацети и Власти земаља итекако су с тиме упознати.

Наиме, након што су у Енглеској поднијели захтјев за издавањем документа, по закону на право информација енглеско Министарство здравља било је присиљено издати повјерљиве документе из којих произлазе детаљи изворног одобрења овог цјепива из 1980. године.

Ти документи показали су да широко распрострањено цјепиво једног од највећих произвођача цјепива у свијету, твртке GlaxoSmithKline које је произвело спорно ММР цјепиво узрокује нуспојаве попут енцефалитиса (упале мозга) и аутизма, а што је најбоље од свега из документа се јасно види да је произвођач о томе јасно извјештен још давних година.

Забринути да британска Власт намјерно задржава информације далеко од очију јавности о ММР цјепиву, FIOA (Freedom of Information Act) поднио је захтјев за овим документима. А учинили су то јер је уочено да огроман број цијепљене дјеце све више обољева од цријевних обољења, болести мозга и аутизма који се од прије повезују с овим цјепивом. На жалост, њихов захтјев био је у потпуности оправдан јер документи јасно показују да цјепиво узрокује аутизам.

“Када су се догодили случајеви тешке упале мозга, аутизма и других нуспојава, Министарство здравља је платило одштету”, признала је Tina Cheatham, савјетница администратора “Услуге здравствене управе” америчког Министарства здравства и социјалне скрби (HHS, Department of Health and Human Services), новинарки Sharyl Attkisson s CBS News-a. “Encefalopatija “Енцефалопатија изазива аутистичне нападаје и аутистично понашање код дјеце, али и изазива све друге болести које су с аутизмом повезане”.
Медији шуте и заташкавају завјеру

Ово признање је признање од невјеројатне и изнимне важности за све родитеље који у овом тренутку у Хрватској не могу одлучивати хоће ли цијепити своје дијете или не јер енцефалопатија односно скупни назив за обољење мозга узрокује аутизам и врло је честа нуспојава овог цјепива – што се наводи у повјерљивим документима који су након 20 година изашли на свјетло дана.

Фармацеутска компанија GlaxoSmithKline, британска Влада, као и све друге Владе свијета, али и други судионици у овом злочину тајили су ове документе чак и онда када је др Andrew Wakefield изнио у јавност стравичне бројке које су доказале узрочно-посљедичну везу ММР цјепива с аутизмом. Такво понашање јасно доказује плански намјештено тровање и разбољевање човјечанства које проводе фармацеутске индустрије у договору са свјетском Владом.

Ако читамо између редака можемо видјети како су здравствене власти индиректно признале ово застрашујуће сазнање када су навели још 1950. да рубеола (која је један од састојака овог цјепива) узрокује аутизам. Чак је и ЦДС Центар за превенцију и контролу болести то јавно признао као и Национални центар за имунизацију. Ту је и фармацеутска компанија Merck & Co признала да цјепиво узрокује аутизам, а управо од те компаније Хрватска у великој мјери набавља цјепива.

„Рубеола (конгенитални синдром рубеоле), један је од ријетко доказаних узрочника аутизма”, рекао је др Walter A. Orenstein – бивши помоћник главног кирурга и равнатељ Програма националне имунизације у 2002. години – у писму британском главном медицинском часнику, врховном водитељу Одјела за здравство:

„Вирус рубеоле је један од ријетких познатих узрока аутизма”, изјавио је ЦДЦ на својим wеб страницама под ‚FAQ’ (frequently asked questions, често постављана питања) о ММР цјепивима и аутизму.

Др Julie Gerberding, која је тренутно водитељица одјела за цјепљење у Мерцку, признала је да је доказано, да дјеца могу након цијепљења развити аутизам. Најмање 20 посто случајева аутизма изазваних цјепивом, повезани су с митохондријском дисфункцијом итд., но унаточ овим признањима јавност није отворила очи и своју дјецу без размишљања предају у руке ових застрашујућих еугеничара.

Занимљиво је како су ову вијест проширили многи алтернативни медији, али маинстреам медији цијелог свијета укључујући и хрватске медије и даље игнорирају ову велику медицинску завјеру која разоткрива много тога. Доказано је да се разним медицинским студијама манипулира на корист фармацеутских лобија, али не и човјека и то никоме није занимљиво? Не бисмо рекли, јер то је апсолутан доказ да маинстреам медије плаћају фармацеутски лобији који не допуштају да овакве ствари обиђу свијет.

Извор: http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/12/14/strava-lijecnik-koji-je-dokazivao-da-cjepivo-uzrokuje-autizam-pronaden-kako-pluta-u-rijeci-a-vlasti-rekle-da-se-ubio/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!