Мишљења

Европрајд  је прошао, а како спречити наметање хомосексуалне идеологије

“Није питање хоћемо ли или нећемо да се боримо, већ хоћемо ли или нећемо да постојимо.“1

Битка за и против Европрајда завршена је без победника, или по оној “све је исто, само њега нема“. Политички хомосексуалци могу да буду задовољни, јер су успели да већи део својих планираних активности ураде, чак и спорна “забрањена“ шетња делимично је одржана. С друге стране, народ је успео да се подигне из равнодушности, скрене пажњу зомбираном делу јавности на проблем наметања хомосексулане идеологије, спречи шетњу у оном обиму у којем је она планирана. Прави значај сатанистичке манифестације содомита јесте да је дошло до отворених признања кључних актера наведених дешавања о њеном исходу и да је она својим током и садржајем индиректно генерисала смернице за успешну борбу народа на пољу очувања идентитета. Ово је била битка чији је исход нерешен, али нама предстоји рат да би сачували душе наше деце.

Проблем су педери и лезбејке на власти који и даље настављају наметање хомосексуалне идеологија

Дочекали смо да човек који се Бога не боји ни људи не стиди, огрезао у лажи у мери да више ни сам не зна шта  је слагао а шта није, буде макар и само на неколико секунди искрен. Највећи издајник у историји србског народа, после мноштва изречених лажи, у једном тренутку дозволио је себи да буде искрен. Десет година слушамо Вучићево величање протестантизма и, истовремено, ниподоштавање нашег Светосавља, иако је од његових савезника екумениста из СПЦ награђен орденом Светог Саве првог степена. На питање у вези молебана пред храмом Светог Саве, на којом је било присутно око 100.000 људи, и беседе патријарха СПЦ, само је одговорио: “И није ми тешко да кажем да се ни са једном речју која је тамо изречена, ни са целим догађајем, ама баш ни са чим нисам сагласан“. Једном реченицом је признао да он не припада СПЦ и да не поштује вољу огромне већине народа о светињи породице и забрани наметања хомосексуалне идеологије, већ отворено ради на  избацивању традиционалних вредности и наметању тековина палог Запада. Даље, његово понашање само је потврдило сурову стварност, пред којом многи затварају очи, да је Србија обична Западна колонија. Вучић је због страха од  литија више пута рекао да шетње у склопу Европрајда неће бити, чак истичући да на њега не може утицати ничији позив да то промени. Затим МУП забрањује шетњу, потом Управни суд то потврђује, а онда се јави амбасадор САД Хил да ће шетње бити и она би одржана. Толико о колонијалном управитељу и Западном послушнику .

Ова гадост ускоро следи нашој деци ако их не спречимо

Хомосексуалци, односно њихов политички део, показали су невиђену агресивност и без имало устезања признали да им је циљ наша деца. Последњих месец дана њихови активисти су били више заступљени на мејнстрим медијима него и сам Вучић. При томе су се и понашали као он,  исказивали пуно лажи, уз иронију, надменост и отворену агресивност према саговорницима који се не слажу са њима. Била им је намера да у тих седам дана промоције људске изопачености и сатанизма, понизе Србију и наметну своје ставове као општеприхватљиве. То потврђује подизање ЛГБТ заставе испред Палате Србије, покушај да обиђу више основних школа и неколико светиња СПЦ и, наравно, намере да доведу више десетина хиљада сатаниста у Србију. Захваљајући буђењу народа кроз литије, само су делимично успели, али они настављају са остваривањим својих планова чији крајни циљ је да наша деца буду хомосексуалци и роба за педофиле. Потврда да су они још агресивније наставили са наметањем хомосексуалне идеологије јесу уџбеници Биолгије за осми разред издавача Клет и Логос. У њима наша деца уче о полном и родном идентитету и детаљно о сексуалним односима уз одобрење Националног просветног савета. То је данас главна агенда Запада и уз помоћ евроунијатске колонијалне управе они неће стати док не буду заустављени.

Народ је показао да хоће и може да заустави зло које нам угрожава веру, породицу и отаџбину. Кроз величанствене литије створена је огромна позитивна енергија и јединство да још одлучније кренемо у борбу за своја права и слободе, а против било каквих наметања и условљавања у виду хомосексулане идеологије, отимања КиМ, нарушавања блиских односа са Русијом … На жалост, уместо да се износе планови за даљу борбу, у светосавски родољубивом делу јавности дошло је до међусобних оптуживања, народ је поново збуњен и подељен. Неки иду тако далеко да злонамерно шире лаж да је литије организовао Вучић уз помоћ Порфирија. Истина је да они који шире лаж уносећи семе раздора, свесно или несвесно, раде за службу или Вучића, који су и подстакли међусобне прозивке. Ту посебно треба истаћи монаха Антонија. Уместо да буде у манастиру, он је преко десет година на улици под изговором некакве борбе које се завршава осуђививање свих и свега. Нема јавне личности, истакнутог интелектуалца, појединца, односи се на патриоте, а да га монах Антоније није осуђивао, проналазио му некакве мане и исказивао сумње да ради за власт. Да би себи дао до значаја, повремено смишљено испровоцира полицију која га ухапси и убрзо пусти. Ако је искрен, онда је крајне време да се смири у неком манастиру. Такође и сви остали који, осим критике и сумње на свакога, немају шта да пруже, нека остану по страни и ућуте како би народ створио толико потребно јединство. Заборавимо разлике, ставимо у први план оно што нас повезује: “Није ли време да научимо да разумемо једни друге, да помажемо једни другима, да се радујемо једни због других…Браћо, Русија (Србија) пропада, цео свет пропада покривајући се лажним благостањем, а ми ометамо једни друге да вршимо дело Божије…“.2

Већина организатора, односно оних који су покренули наведене литије, су сами себи срушили углед. Пре свега везујући литије за папољубца и Вучићевог послушника Порфирија, величајући његове лицемерне изјаве поводом Европрајда. Екумениста Порфирије Перић и евроунијата Александар Вучић јединствени су у издаји Бога и рода! Због тога сви они који кажу да се боре против издаје евроунијате, а узимају благослов од екумениста у СПЦ су у великој заблуди или су обични лицемери! Цркву не чине само патријарх и они који носе мантије, већ црква је сав верујући народ. Светосавској Србији која је изашла на литије не треба благослов од оног који није достојан да се назове патријарх СПЦ. Тај благослов је добијен од Свете Небеске Србије, јер је народ устао у одбрану оног што нас чини људима, а то је вера, породица и отаџбина. Неки од организатора умислили су да је народ изашао на литије због њих и њиховог рада, заборављајући  да се то догодило јер су угрожене основне људске вредности. Оправдано се замера што већина њих није остала доследна и није хтела или није смела да се појави на сам дан Европрајд шетње, осим др Борислава Антонијевић и Наде Гладовић из Удружења лекари и родитељи за науку и етику. Све ово су само добронамерне критике, које би организатори требало да прихвате (или их бар саслушају) и ако су досада имали искрене намере, да наставе са пробуђеним народом тамо где се пре неколико дана стало.

Међутим, оно што треба да нас брине јесте да се после свега, у суштини, ништа није променило.

Вучић је признао да не припада СПЦ, да га није брига за мишљење огромне већине народа и наставио са издајом и променом свести народа. Хомосексуалци су признали да хоће нашу децу и то настављају да остварују кроз наметање хомосексуалне идеологије преко медија и, пре свега, школе. Народ збуњен, подељен и без јасних циљева.

Не можемо и не смемо немо и пасивно посматрати зло које прети да нас уништи, очекујући да неко други уради оно што смо дужни ми. Понашајмо се као наши часни преци, учинимо што до нас стоји, а остало ће Господ дати! Будимо Христова војска, јер само сабрани у Христу и за Христа, постаћемо непобедиви и нема тога зла које нећемо савладати. Наша борба ће бити ефикасна и успешна ако се створи јединство свих организација, истакнутих појединаца и пре свега родитеља којима је стало до своје вере, породице и отаџбине. Да би сачували хришћанско утемељење породице и да оставимо деци будућност са надом, како бисмо могли да се успешно носимо са изазовима које нам намећу долазећи дани, треба наставити са Богом благословеним литијама и борбом до слободе. Време је да проговори Светосавска Србија која рађа и васпитава нове изданке Светог Саве, Карађорђа, Тесле и других србских великана који “живе докле Сунце грије“. Веруј Србине како те Свети Сава учи, и бори се као што су то наши прађедови чинили за веру, породицу и отачаство. На крају, како и приличи, завршићу молитвом Светог Николаја Жичког: ?Господе Исусе Христе, Свемогући Сине Божји, извуци народ Твој, многогрешан и многострадални, од муке земаљске и и душевне. Спаси нас и ослободи нас робовања греху, страстима, подај врлину и жељу за ослобођењем домовине измучене наше Србије!?

Учинимо што до на стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић

1 Свети кнез Лазар

2 Ове речи је изговорио свештеник у Русији о.Димитрије Дудко, за време владавине комуниста, од којих је страдао. Оне говоре и о нама, о нашим поделама и неразумевањима због сујете и гордости. Тешко нам је пала ове преписка и међусобне оптужбе двојице искрених Светосаваца. Ми смо више него слаби, зар нам требају нове поделе. 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!