Мишљења

Европљани се морају припремити за демографску замену белог становништва Арапима и Азијатима

Лист „Financial Times“ је објавио чланак у којем се тврди да се становници европских земаља морају „припремити за демографску замену белог становништва Арапима и Азијатима“.

За оне који се залажу за подстицање масовних миграција, демографска замена белих Европљана је или неизбежна или би их требало поздравити на сваки могући начин.

Истовремено, свако ко не крије своје мишљење да ће „увоз“ милиона људи из потпуно различитих култура у најбољем случају променити земљу домаћина у негативном смеру, у медијима ће бити означен као „расиста“, а у најгорем случају он чак може бити проглашен саучесником терориста …

Аутор поменутог чланка, Параг Хана, такође је аутор књиге под насловом „Пресељење: Како ће масовне миграције променити свет и шта то значи за вас“. Није изненађујуће што има дуге и блиске везе са Светским економским форумом и Саветом за спољне односе, а такође је била и истраживач на Брукингс институту.

Хана прави смешна предвиђање да ће велики део Земље постати ненастањив због климатских промена, због чега ће се милиони, ако не и милијарде људи преселити на географске ширине најпогодније за опстанак.

Затим тврди да ће „недостатак радне снаге“ у Северној Америци и Европи приморати ове регионе да „отворе врата имиграцији““. „Северна Америка и Евроазија морају да приме више људи“, каже Хана, очигледно незадовољна већ ионако великим бројем миграната који су се већ доселили.

„Суочавајући се са финансијским тешкоћама и демографским падом, земље Вишеградске групе могле би се спојити у већу федерацију како би боље управљале својим виталним ресурсима, попут шума, пољопривредног земљишта и река, како би се припремиле за демографско попуњавање Арапима и људима из Азије“, пише она. Вишеградску групу чине Чешка Република, Мађарска, Пољска и Словачка.

Идеја да Американце и Европљане „замењују“ мигранти област је расправе која се доживљава веома различито у зависности од тога на чијој је страни особа која говори.

За оне који се залажу за подстицање масовних миграција, демографска замена белих Европљана је или неизбежна или би их требало поздравити на сваки могући начин. Истовремено, свако ко не крије своје мишљење да ће „увоз“ милиона људи из потпуно различитих култура у најбољем случају променити земљу домаћина у негативном смеру, у медијима ће бити означен као „расиста“, а у најгорем случају он чак може бити проглашен саучесником терориста …

Водитељ телевизије „Fox News“ Такер Карлсон више пута је покретао ово питање у свом популарном програму, због чега је Лига против клевета (АДЛ) затражила више пута његово отпуштање.

„Теорија велике замене“ и њени расистички и ксенофобични корени, својевремено су послужили као инспирација за бројне масовне пуцњаве и терористичке нападе, „чинило се да ће званични Твитер налог АДЛ бити угушен протестима.

У међувремену, они аутори који и даље тврде да је „замена“ белих људи мигрантима из Африке и са Блиског истока повољан и природан процес, уживају наклоност естаблишмента и добијају сваку прилику да говоре са највећих медијских платформи.

Један од таквих пропагандиста је CNN -ов Андерсон Цупер, који је у интервјуу са водитељем телевизије „Univision“ Хорхеом Рамосом 2019. рекао да демографски пад беле расе сматра „повољном приликом“.

С руског превео Цветин Глоговчанин (http://mixednews.ru/archives/172703)

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!